2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Edzéstervet, köszöntem

    Ti milyen edzéstervet használtok mellre és hasra? Erre a kettőre kéne csak(na jó, ha valaki mindenre ír, azt sem fejezem le).
    Szerk: Én már egy ideje tolom azt, hogy 3x6 mellre(tehát mellre nyomom ki, vagyis a csecsbimbó alatti részről indítom), 3x6 felsőmellre(ilyenkor pedig értelemszerűen a felső résztől indítom), és most be szeretném építeni, hogy a középső fogással, lényegesen kisebb súllyal a középső részre is nyomjak.
    Hasra nekem meg a törzsfordításos elég volt sokáig, csak mióta sokat eszem edzések miatt(1 hónap alatt 54 kilóról 60-ra, heck yeaaaa), azóta kezd picit látszani a hasamon(de azért még mindig lapos, meg látszik, hogy 7.-8.-ban toltam a kockázást).
    Amúgy én a fekvőtámaszt nem ajánlom, jóval előbb tönkremennek az izületek, tudom, mert a 4. hét után a 100fekvőtámasz programban már durvamód fájt a könyököm.
    Ja meg hasra sokáig futottam, ha megfelelően eszik mellette az ember, akkor szép hasat csinál, és a kondit is durván megdobja.

    vsgaborr11 13 éve 6

  • Ééééééééééééééés

    Nyár! Te Deum, bizonyítványosztás megvolt, pusziszkodás, búcsuzkodás megvolt. Bár mi bejárósok(plusz egy koleszos, aki még éppen közel lakik győrhöz) már le is beszéltünk egy keddi ivászatot, még jódarabig nem lesz programom a nyáron. Nagyjából úgy június végétől jönnek a házi bulik, meg a balatonedericsi 4 napos ivászat koleszos havernál...
    Amúgy valamilyen szinten sajnálom, hogy vége van. Viszont az, hogy mostmár mi is részesei vagyunk a közösségnek, nem vagyunk gólyák, nincs az a kínos hallgatás, mert nincs miről beszélgetnünk, illetve láthatjuk a 9.-es "friss húsokat" - valami egészen fasza dolog. :D

    vsgaborr11 13 éve 12

  • ololol

    Egyre furabb. Mostmar neha almodok is rola, es talan o is szerethet, de nem akarok probalkozni, mivan ha befurdok? Neznem kellene meg 3 evig az arcat.
    Inkabb nem.
    Ja es tudom, hogy mostmar mindenki nyiltan elmondja a szerelmi dolgait neten, ezert inkabb nem irok neveket, meg a leheto legrovidebben irok.

    vsgaborr11 13 éve 23

  • Szcientológiával kapcsolatban interjú

    http://hetivalasz.hu/uzlet/elmebajnoksag-37116/
    A szcientológiai egyház minden józanészt meghazudtolva azt terjeszti, hogy a szegények lehetnek boldogak, ha van pénzük. Hozzáteszem mivel nincs nekik(nem hiába nevezzük őket "szegényeknek"), boldogtalanul fognak meghalni.
    Fail.

    vsgaborr11 13 éve 26

  • Rég írtam ide.

    Gondoltam írok valamit, hamár rég írtam ide. Szóval valami.
    Igszdé.

    vsgaborr11 13 éve 9

  • LOL

    Semmihez nem értő, semmirekellő 13 éveseket átverni skype-on:
    PRICELESS.
    updát: Trollok, legyetek üdvözölve!

    vsgaborr11 13 éve 16

  • Rám robbant a tűz :3

    http://dl.dropbox.com/u/4085315/2011-04-24%2015.53.18.jpg
    Nem vagyok nagy mestere a suna-tükör-mobilfényképező kombónak, jószar is lett :DDD

    vsgaborr11 13 éve 6

  • Hamár tablet

    Nekem a HTC Flyer és a HP TouchPad tetszik nagyon. Előbbi a toll és a Sense felület miatt, meg jól is néz ki, utóbbi pedig a kiegészítők, a webOS és szintén a kinézet miatt.
    Azelőtt a PlayBook tetszett még, de ismerve a hiányosságait(nincs calendar meg contacts app, srsly?) azt elvetettem, iPad 2 meg egész egyszerűen nem tablet OS-sel van felszerelve.
    Amúgy gondolkodom egy ilyen netbook beszerzésén. Ugyan 350 MHz-es, de ahogy nézem downclockolva van valszeg, mert más tablet ugyanezzel a chipsettel 800-on ketyeg.

    vsgaborr11 13 éve 7

  • NYAN-NYAN-NYAN!

    http://nyan.cat/
    Instant agyhalál! :D

    vsgaborr11 13 éve 15

  • Jézus Krisztus Szupersztár

    Csütörtök, Madách Színház, iskolával, jó arc irodalom tanárral. Reméljük faszányos lesz :3

    vsgaborr11 13 éve 0

  • Ezt most így hogy?

    Facebook-értesítés. Mondom fasza, mi az? Kommentelt osztálytársam képemre. Ráklikk, ilyet ír:
    "Hallod gábor lőd fejbe magad...;)"
    Hát neked meg a tetves jó anyucid.
    (és nem, a legutóbbinak ehhez semmi köze, az meg lett beszélve az érintett felekkel)

    vsgaborr11 13 éve 19

  • Miért is nem lehet facebookra kiírni, hogy be van rúgva valaki?!

    Rég voltam fent Logouton, sok minden történt ezalatt a periódus alatt, de azért ez már kiverte nálam a biztosítékot.
    Tegnap délután két osztálytárslánnyal fbchateltem, és mondták, hogy mennek Deákba(ilyen rissz-rossz diákbál, nem lehet inni, zene is rossz, heringhangulat, rajoskodó idióták, csakhogy pár problémaforrást megemlítsek), és hogy majd terve lesz véve, hogy az egyik csaj bátyjáékkal isznak majd. Mondtam neki, hogy egy drunkcallt majd eresszenek el nekem, ha isznak otthon. Erre csörög a teló 20-21 óra körül, hogy ők már mennyire részegek stb. Ezzel így még nem is lett volna gond, DE! Kiírtam Facebookra.
    Tudni kell, hogy egyik koleszosnak már van záradékosa, és ezért adja a nagymenőt, de ha fb-ra valami ki van írva, már egyből be van szarva, hogy jaj mi lesz, ha egy atya/tanár/takarító/rokon/random személy meglátja, meg különben is, te mekkora hülye vagy. Oh, okay, akkor törlöm azt a kommentemet, amiben leírom, miket mondtak, és csak annyi volt kiírva, hogy az osztálytársamék mennyire részegek, Me Gusta, mindenki biztos boldog.
    Aztán lefeküdtem aludni fél 12-kor.

    Folytatás...

    vsgaborr11 13 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.