2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Légy átkozott Samsung!

    Egy nyamvadék USB-drivert nem tudnak megírni. X64-es Win7-em van, amit nem adok fel egy telefon kedvéért. és ez kritikán aluli, hogy a Samsung nem képes 64 bitre írni szoftvert, drivert egyaránt(konkrétan a Kies nálam inicializációs hibával indul, pedig legfrissebb).

    A másik, hogy a Galaxy S-em hihetetlen mértékben laggol, bugzik. Van, hogy befagy 5-6 másodpercre, és akkor legszivesebben eldobnám a francba. Oké, 2.2 nincs még a Samsung zászlóshajójára - rendben van, végülis a Samsungban is csak vágott szeműek koreaiak emberek dolgoznak.
    Nem bírnak egy normális 2.1-es szoftot kihozni a !zászlóshajójukra!, rendben van.
    Oké, nem bírnak kihozni egy normális, nem ronda és bugzó, lassú FW-frissítő szoftvert és sync-szoftvert a 64 bites Windowsra - rendben van.
    Oké, a Kies dizájnjánál és használhatóságánál szebbet okádok - ez is rendben van.

    DE AMIKOR EGY RÜHES USB DRIVERT NEM TUDNAK CSINÁLNI A ZÁSZLÓSHAJÓJUKHOZ, AKKOR AZT MONDOM: MENJETEK VISSZA RIZSET TERMESZTENI, SZÁLJATOK KI A MOBIL BIZNICBŐL!!!

    A Samsung még mindig nem reagált azon felvetésemre, miszerint sáros kunyhókban összerakott minőségűek a telefonaik.

    vsgaborr11 13 éve 70

  • Defragmentálódott a piac OS-ek terén

    Android
    iOS
    Windows Phone 7
    Symbian S60v3/v5
    bada OS
    BlackBerry OS/ nemsokára már QNX
    webOS
    Maemo/ nemsokára már MeeGo, de a régebbi még a mérvadó
    Symbian ^3
    Chrome OS

    És akkor ezekre csináljuk az appokat, és ezek nagy része sajnos platformfüggő(iOS, Symbian ^3, webOS, Maeom, BBOS, bada OS), nagyon kevés a mindenkinek nyílt platform(jóformán csak az Android és a Windows Phone 7, meg talán a MeeGo).
    Sajnos azt sem mondhatom, hogy a legjobb 3, maximum 4 platform lenne, mert akkor a fejlődés megint megrekedne, mint a 2003-4-5-6-os időszakban a WM és az S60 korában, viszont a fejlesztők szempontjából ez lenne a legjobb. Véleményem szerint a Chrome OS be fog dőlni(cloud és Google egyszerre? 2015-ben talán), illetve a S^3 is hamar átadja a helyét a 4-es verziónak/MeeGónak(ez utóbbi lenne a legjobb). Sokáig azt hittem, a webOS is be fog dőlni, de aztán a HP terveit látván ki kell jelentenem: a bada és a MeeGo mellett ennek lesz a legfényesebb jövője. Mert mint az Amiga óta azt tudjuk: Preemptív Multitask rockz!

    vsgaborr11 13 éve 1

  • Ál-Mac

    Hogyan készítsünk olcsón MacBook Prót?
    1., Vegyük meg ezt a Laptopot
    2., Ha ez meg van, fáradjunk el egy Apple Storeba(vagy a torRent Storeba ;] ), és vegyük meg az OSX Snow Leopardunkat.
    3., Töltsük le az interwebről a nekünk való Hackintosh telepítőt
    4., Telepítsük fel a Hackintosht eredeti Mac OSX-szel
    5., Élvezzük az irigylőemberek még irigyebb tekintetét - Mert én egy kibaszott nagy egyéniség lettem!
    +1 ráadás: Ha mégis elfelejtettük volna, rendeljük meg rá ízlés szerint a fehér vagy fekete Apple-matricát.

    *No offense, de a hardver megfelel a Mac OSX-nek, írják is a lapi fórumában.

    vsgaborr11 13 éve 16

  • Kábelnet #2

    Papíron 5 mega, majd' 1 hete ilyen:

    vsgaborr11 13 éve 2

  • Folytatom!

    Emlékeztek még a kis képregényekre? Úgy döntöttem folytatom őket, mert megint jönnek a jobbnál jobb Apple fan dumák, meg az Apple körül az események. Ofkóz ez csak az én meglátásom, és a rajzolásom is a Paint.NETig terjed.
    De mivel ez egy "Apple-hater képregény", nem fogom kímélni az Apple-t, és az Appletardokat. (Félreértés ne essék, tisztelem Józsit, csak már vicc amit csinál független blog címén, viszont Handrást nem szeretem, kifejezetten demagóg viselkedésűnek gondolom, ezért őt tényleg nem fogom kímélni. Csak most épp Józsi írt hülyeséget)

    vsgaborr11 14 éve 1

  • Welcome to the Animatrix

    Epizódokra szabdalva, ráadásul mindegyik saját történetet/történelmet(yep, ugyebár az egyik a Nagy Háborút meséli el a gépek és az emberek közt)/idősíkot kap. Az egyik pillanatban még mintha egy magyar rajzfilmet néznél(Kid's Story), másik pillanatban egy boldog animét(Beyond), aztán hírtelen egy szürreailsta, polgárpukkasztó világban találod magad(A Detective Story).

    Ami mégis nagyon tetszett, hogy nem pusztán a Matrix előzményeit meséli el, hanem megpróbálja bemutatni, hogy a gépek nem az ördögtől vannak, és hogy nem minden őrültség hangzik másodjára őrültségnek. Szám-perjel-számmal: 10/10.

    vsgaborr11 14 éve 1

  • Ubuntu 10.10

    Jó. Tetszik, sok ügyes dolog van benne, a Rythmbox különösen tetszik. Meg a beépített IM és levelező kliens is klafa. A Gwibber nálam nem működik. És akkor kontra:
    -Nagyon pörgeti a procit
    -Nincs sok játék rá(bár pár kedvenc van rá, mint a FoF)
    -1440x900-as natív felbontáson is el van mosva az egész
    -A fontosabb cuccaim mind Windowson van
    Ergó az egész netbookra való, mert a Software Center kiváló dolog, minden desktop OS-be! Komolyan, csak beírtam, hogy mp3, és már jött is le a kodek. 2010. 10.10 :)
    UI.:következőnek a JollyCloud OS fog jönni, most letörlöm az ubuntut.

    vsgaborr11 14 éve 7

  • Last.Fm. A webkettő csúcsa.

    A címmel mindent elmondtam, szeretném is megvenni rá a havi adagom, és van is rá elég pénz PayPalen, De! Ezt írja ki: "To complete this payment, add a debit or credit card to your PayPal account. Your card will not be charged unless the transaction amount exceeds your balance."
    Előszőr azt hittem át kell váltani HUF-ból USD-ba a pénzem, de az nem segített. Az accountom egy nagyobb összeg mozgatása után PayPal Verified lett, szóval ezzel sem lehet gond(olvastam ebay fórumon, hogy debit/bankcard kell a verifikáláshoz, mert pár internetes eladó csak így fogadja el a PayPalünket).
    Help? :F

    vsgaborr11 14 éve 4

  • Kontaklencse

    Én is elkezdtem hordani. Tegnap nagyon bevörösödött tőle a szemem, most megint 6 óráig fogom hordani. Ja, és rekordidő alatt tudtam felvenni. Csak 10 perc kellett :DDD

    vsgaborr11 14 éve 21

  • Kérdés

    Van valami Steam-szerű game manager pc-re? Nem Steam kéne, hanem olyan, amiben simán tudnám berakni az exéket. A win7 beépített game managere nem tetszik, viszont a steam meg nem ismer fel egy csomó játékot szépen(tehát ad neki ikont, stb.)

    vsgaborr11 14 éve 6

  • <3 kábelnet


    Akik ugyanolyan cipőben jártak, mint én az ADSL-lel: Kitartás!

    vsgaborr11 14 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.