2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elnézést....

    Ma történt velem:
    Összepakoltam és egy kicsit kitakarítottam a szorgalmi időszak végeztével és elindultam a vasútállomásra. Kelenföldig elég eseménytelen volt az út: pár perc séta a metrómegállóig, majd mivel pont úgy értem le a lifttel, hogy a szerelvény már zárt és indult, ezért két-három perc várakozás aztán fel a négyes metróra. Mindenki unottan bámulta a telefonját vagy tette szokásos holtidejét kitöltő tevékenységét, habár az unottság lehet csak annak tudható be, hogy én sem siettem. Negyven perccel a vonat indulása elött már az utcán voltam, gondoltam lesz időm jegyet venni a MÁV automatánál és még csak egy rossz ütemben érkező metró sem gátolhatja meg, hogy elérjem a vonatot. Az egyetlen nehézség az volt, hogy kétheti holmimat vittem a bőröndben, plusz a füzeteimet, amik kelleni fognak a vizsgákra készüléshez a hátizsákomban. Majd el is felejtettem: rajt volt a bőröndön a laptop-táskám is, de ha ezt viszem, már sokszor nem is veszem különösnek, habár amikor a vállamon kell vinni, akkor azért hamar beáll a zsibbadás a kezemben, amelyikmnek ilyenkor megsinyli a vérkeringése az oldaltáska tartalmának súlyát. Szép szettet alkot együtt a három: a Samsonite nagyon eltalálta a termékcsaládot.
    Vissza a tárgyhoz! Megérkeztem Kelenföldre, megközelítettem az első MÁV automatát, majd mire ráböknék, hogy diákjegyet kérek megszólított a "báttya"*. "Ne haragudj, szeretnék egy kis aprót kérni." "Kajára kellene"-tette hozzá.

    Folytatás...

    vitya2 6 éve 39

  • Phone torch Special Edition for N95

    Nem olyan rég rendeltem gyári alkatrészeket az N95 8GB-omhoz, és most visszaálltam erre a telefonra.
    Ez az alkalmazás a vaku-t képes felvillantani, így zseblámpa helyettesítésére alkalmas lesz a telefonunk. Tudom sokan ismerik az alkalmazást, fórumokon megtalálható, de ez az N95-ök számára készült verzió. Ha valakit érdekel, próbálja ki, ha tetszik akkor itt megtekinthető a honlapja és meg is vásárolható. (1,5 EUR)
    Csak tesztcélokra osztom meg, ha valakinek bejön, akkor támogassa a fejlesztőket, szerintem így illik. :)

    vitya2 8 éve 5

  • Kérdőív - Gyere, Töltsd ki te is!

    Kezdem a történetet az elején:
    Szerintem sokatok számára ismerős a DSD kifejezés, akinek mégse annak a lényeg: a Deutsches SprachDiplom szó kezdőbetűi, ez egy nemzetközileg elismert nyelvvizsga (német nyelvű). Szóval adott a DSD és szeretnék én is jelentkezni illetve sikeres vizsgát tenni.
    Egyelőre csak szorosan maradjunk annál, hogy szeretnék megkérni benneteket, hogy töltsétek ki a lent linkelt kérdőívet. Semmi módon nem tudom ellenőrizni, hogy a valóságnak megfelelőadatokat adtatok-e meg, ennek ellenére szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne csináljon viccet belőle. Csak pár kérdés az egész.
    A kérdésekkel szeretném felmérni az általános tájokozottságot egy adott témán belül. Ez a téma: a YouTube működése.
    Ha kíváncsiak vagytok az eredményekből készülő diagramokra, jelezzétek a kommentekben.
    Hálásan köszönöm mindenkinek, aki segített. Ha van a közeletekben olyan ember, akit rá tudtok venni, hogy kitöltse, legyetek szívesek említsétek meg.

    Ezen a linken elérhető a kérdőív.

    vitya2 9 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.