2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lomtalanítás part 2

    Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a lomtalanítás időszaka is. Elérkezett az az idő, amikor elviszik azt a kb. 2 köbméternyi vackot, ami a kert végben rohadt egészen idáig. Tegnap jó idő volt, így sikerült összerakni a kert elejébe egy kupacba, hogy ma ne kelljen annyit cipekedni. Ma viszont vacak idő van. Délelőtt vártam, hátha méltóztatik elállni a csapadék legalább egy kicsit, de csak nem akar elállni ez a rohadék. Na mindegy, annyira nagyon nem esik, hogy ne lehessen kipakolni.
    De rájöttem, hogy az eső nem biztos hogy rosszul jött. Ugyanis az ilyenkor aktív népcsoport, mely többek között hulladék fém értékesítésből él, most valamiért nem olyan aktív. Ennek csakis az eső lehet az oka, úgy látszik félnek attól hogy megáznak. Máskor ilyenkor iszonyatos nyüzsgés van, percenként jönnek utánfutós ladákkal, de most nem. Kb 2 óra körül pakoltam ki a cuccokat, és azóta összesen kettő darab "kuncsaft" járt erre különféle fémek után kutatva.
    Az fkfv persze okos jószág, és ajánlott levélben értesíti az ügyfeleket, hogy ekkor és ekkor lesz a lomtalanítás. Ez jó dolog, viszont a környéken élő potenciális guberálók is kapnak egy ilyen kis levelet, tehát tudni fogják mikor lesz a móka.

    Folytatás...

    villamos 14 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.