Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Ne dobj ki mindjárt mindent. Lehet, hogy valakinek pont az kell, amit te ki akarsz dobni. Olyan jó leírást adtál a "kacatokról", hogy szerintem bőven lenne érdeklődő némely dologra, ha hajlandó vagy ingyen megválni tőlük. Pl A télen olvastam tt a Logouton, hogy volt , aki pont sparheltet keresett.
Van egy kifejezetten erre a célra szolgáló fórum is. [L:http://groups.yahoo.com/group/budapest-mindeningyen/[Budapest Minden Ingyen]/L]
Ez a fórum azért jött létre, hogy mielõtt kidobsz valamit, másokat értesíts. Ha valamire nincs már szükséged és ingyen odaadnád, akkor értesíthetsz másokat erről. Ha szeretnél ingyen kapni valamit, azt is írd meg, mert lehet, hogy valakinek meg épp a sufnijában ott hever, ami neked kellene, és szívesen odaadná!
One person's trash can truly be another's treasure!
Vagyis, ami az egyik embernek kacat, az a másiknak kincs lehet.[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
Bocs, az előbb rosszul linkeltem be.
Ez az a bizonyos fórum, ahol adakozni vagy csere-berélni lehet ingyen.IN GOD WE TRUST!
-
veterán
Hát ez nagyon jó!
..ehhehh... de elmentem volna válogatni.. ehhehh..
Mondjuk én a helyedben felpakolnám egy utánfutóra, aztán irány a MÉH.
A sárgaréz kábelek elég soakt érnek, mármint ha lefejted róla a műanyagot, bizonyos népcsoportok ebből élnek, Te meg itt elkótyavetyélnéd.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 16 G7 7630 QHD+ 240Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest