2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Kipufogás...

Írta: | Kulcsszavak: dühöngő . fibernet . discovery . csatornakínálat

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Újabb merénylet az igényesen szórakozni vágyók számára. Konkrétan az ismeretterjesztő műsorokat kedvelők sirathatják kedvenceiket. A Fibernet nevű csoda követte el. Történetesen elvette az összes eddig megszokott ilyen csatornát, és igénytelen tucatcsatornákat tett a helyükre..
Konkrétan nincsen már Discovery, Animal Planet, Viasat History, és Explorer sem. Ezek amióta elő voltunk fizetve, azóta mentek nálunk, (igaz mostanában annyira nem) És mivel pótolták? Kaptunk az Animal Planet helyett a NG Wild -ot, ez még elmegy. Kaptunk egy History channelt, amit egyenlőre nem tudok hova tenni. Kaptunk ezen kívü egy "kiváló", a rétegen belüli rétegcsatornát, konkrétan Fishing and Hunting nevű értelmetlenséget, vagyis vadásznak és horgásznak egész nap. Gratulálunk! Kérdéses, hogy hány vadász, illetve horgász van kishazánkban, aki igényli az ilyesmit, mármint 24/24 ben. De nagy vonalakban talán ezzel sincsen gond. Sportrajongóknak is jó hír, hogy visszahozták a Sport1 -et, így a nagyobb kihagyás után újra nézhetünk sok, sok, sok, focit főleg (legalábbis azok számára jó hír ez akik kedvelik a focit), bár az eddig meglévő öt csatornán szintén 90% -ban foci megy, úgyhogy túl sokat nem nyertek. Ezt legalább ha jól láttam, talán egy eddigi "kutyátnemérdekel" csatorna helyére tették.
De ami ez után következik, az maga a tévénéző rémálma. Valószínűleg nekiálltak a 70 éves vén szatyrok könyörögni, így nekik köszönhetően ismét nézhetjük a "legszínvonalasabb" brazil, mexikói, argentín, és még a f.szom tudja milyen nációjú, igénytelen, hazug, népbutító szappanoperákat rogyásig, visszahozták a Romantikát. Nem mintha eddig nem lett volna ilyen csatorna a kínálatban, de kell még egy, hadd butuljon a paraszt! Kongratulálok! És ami ezután jön az maga a vég. Nem is húzom tovább a szót, amivel támadják, sőt padlóra küldik az ember agysejtjeit, az nem más mint a MuzsikaTV. És hogy mi az? Kérem szépen, Lagzi Lajcsi, Zámbó Jimmy, és a többi gyökér társai, tingli-tangli dáridó 24/24 -ben. Ez kiváló, tényleg!
És van képük azt mondani, hogy az igények felmérése után teszik mindezt?! Hát erre van igény? Erre az igénytelen vacakra? Szomorú! Nem elég hogy az ingyen fogható (ingyen a lóf.szt, ezek a mocskok állami támogatást kapnak az én, -és a ti- adóforintjaimból, amely a tv külföldi gazdáinak busásan jövedelmező) fősodorból ömlik a szar, még az előfizetésemért is ilyen fost kapok!

Váltsak szolgáltatót? Ö... izé... mire? Kire? Ebben a koszos kerületben csak ez a vacak fiber szolgáltat, és az egész városban itt lett utoljára kiépítve bármilyen kábel tv. Mindez köszönhető a csodás kerületi bal-fék önkormányzatnak, akik ezekkel kötöttek szerződést. (Gyanítom egyébként, hogy ez a fiber valami baloldal-közeli cég lehet, érdekes lenne utánajárni, hogy kik a tulajdonosok.)
Nézem a műsorkínálatot, váltogatom a csatornákat és egyszerűen borzalmas, kritikán aluli vacak mindenhol. Igaz hogy van legalább 60 csatorna, de abból jó ha néha napján 20 nézhető, és ebbe bele kell számolni az LTR bulk -ot is, igen a Maunika sót sugárzó népbutító rettenetet!

Hozzá kell tennem azt is, hogy a Discovery műsorkínálata az utóbbi időben erősen változott. Eddig túlnyomó részt technikai érdekességek voltak műsoron, autó-motor építés, érdekes munkák, hogyan készül ez az, és persze a kihagyhatatlan "Mítoszírtók", és sok más érdekesség. Azonban az utóbbi időkben elszaporodtak a különféle nyomozós, börtönös, terrorelhárítós és bűncselekményeket bemutató dokumentumfilmek, amik igazság szerint nem igazán érdekelnek. De Lagzi Lajcsinál még az is ezerszer jobb lenne.

Most látom csak, a Digi tv -sek is szívnak, legalábbis azok, akik szeretik a Comedy Central -t. :(
Fogadjátok együttérzésemet...

Hozzászólások

(#1) aero.


aero.
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt még szerencsére van discovery, de ha elveszik nem is tudom mihez kezdek, az az egyetlen nézhető szolgáltatás.

(#2) jorden06


jorden06
(őstag)

Szörnyű!
Én szvsz. sajnálom a csatornákat (egytől egyig az összeset), nem tudom, mi értelme volt, ennyi fasságot betenni a helyére.. Mi is ennél a csodálatos fibernet nevű szolgáltatónál vagyunk, semmi esély nincs rá, hogy visszakapjuk a csatornákat?

Én az animal planeten untam ezt a túlzásba vitt save the animals műsorokat, emiatt leszoktam róla, viszont ha véletlen bolygónk a Föld, with david attenborough-ra kattintottam, leragadtam..
Discovery-ről hasonló a véleményem, amit leírtál, viszont a bekaszlizva külföldön, és stb. műsorok érdekesek voltak

(#3) Armahun


Armahun
(PH! addikt)

A rubicom ezt már egy éve eljátszotta :((( .
Azóta fenn is van a padláson a tv-m

[ Szerkesztve ]

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#5) anjani182


anjani182
(őstag)

Mondok jobbat, a T-Home is meglépte, ezentúl a családi csomagba nincs Viasat Exp, és History...tehát azért ennek meg oka van! Valószínű magasak a sugárzási díjak, ezért már csak külön csomagban vannak, mint az HBO!

Úgyhogy ez nem egyedi eset... :(

[link]

[ Szerkesztve ]

Forever and ever, let's make this last forever.

(#6) villamos


villamos
(őstag)

Akkor gondolom nálunk is valami hasonló lesz, válcsá digitálisra, és rendeld meg az értelmes csatornákat felárért! Hát elmehetnek ahová gondolom!

Bár ahogy nézem, én alapból nézhetem a vadászokat, horgászokat, a Thome -nál még 500 Ft -ot is kellene fizetnem pluszban, ha netalántán érdekelne. :DD
Kíváncsi lennék, hogy hány előfizetőjük kéri ezt a csodát... :))

[ Szerkesztve ]

"Cryptocurrency can't crash soon enough." NaOH + HCl = NaCl + H2O

(#7) JetiRulez


JetiRulez
(őstag)

Nem semmi mekkora rakás trágyát kaptál. Én most szabadultam meg a tévémtől, öcsémnek adtam, mert nincs normális műsor benne (tisztelet a kivételnek). Mert minek nekem tévé, ha az M1 online is nézhető? Lehet, hogy nekem van ízlésficamom, de én hiányolom a kínálatból ezeket a dáridós csatornákat itthon.
A UPC tányéros tévének véleményem szerint még elfogadható a csatornakínálata, de az sem a legjobb.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#8) e=mc²


e=mc²
(őstag)

He-he! Ki kell kottetni es meg sporolsz is. Nalunk van 2 gyerek, csak miattuk van, bar egyszeruen nem tudom megerteni, hogy kepesek cooltv-t meg viva-t nezni...

Mellesleg ha gep mellett ulsz, akkor minek tv? (koltoi kerdes)

Amugy kivancsi vagyok hogy mikor, es ki fogja bevezetni azt a varva vart lehetoseget, hogy kulon csatornakra (es nem csomagokra - hanem en valaszthatom ki, hogy mit akarok latni) fizethetunk elo... Ha egyaltalan lesz ilyen.

#9 - JetiRulez: 15 es 17 evesnek mar nem mondod meg, hogy mit nezhet es mit nem...

[ Szerkesztve ]

Ambulimax Provider

(#9) JetiRulez válasza e=mc² (#8) üzenetére


JetiRulez
(őstag)

Nem sokat konyítok a gyerek neveléshez, de én óvva inteném a őket a Kula tévétől, illetve a Viva la B*zi-tól.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#10) C^^


C^^
(őstag)

Hát a Discovery-t én is sajnálom, annak ellenére, hogy a reklámblokkok az utóbbi időben már fejből mentek. :D
Mondjuk engem kifejezetten érdekeltek a bűnügyi sorozatok.
Btw, nem tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni a Rács mögött külföldön (Banged up Abroad) c. sorozatot? Ebay-en megtaláltam a National Geogr.-on sugárzott verziót, de ez "csak" 12 rész, pedig ennél több van.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.