2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dekopírfűrész? Vagy talán mégsem?

    Olyan jó kis teszteket olvastam itt, ezért úgy gondoltam, hogy kirukkolok én is valami hasonlóval, mint nyeretlen kétéves.
    Képek azok nem igen lesznek, mivel adott termék a neten nem megtalálható, a 3510 csodatelefon pedig nem rendelkezik kamerával, így a képi illusztrációról sajnos le kell mondanunk.

    Sikerült beszereznem egy csodállatos berendezést, ami nem más, mint egy dekopírfűrész. Legalábbis az árúházban annak nevezték.

    A neve nem más, mint Power GT (PG-JS-0625).
    Több alternatíva között választottam. Először is volt a polcokon Kinzo. Ezt nem tudom, hogy ki találta ki, mint márkanevet, de sok magyartudása nem lehetett, az biztos. Aztán volt még mellette Agojama, amiről meg messziről ordít, hogy arra, nagyon messzire Kelet felé rakják össze. Ezután vettem észre, ezt a Power csodát. Egyből az I got The power! -sor jutott eszembe, mivel doboz büszkén hírdette az eszköz 600W -os mivoltát. Erre még a GT megnevezés is rátett egy lapáttal, mivel itthon a gépemben egy 6600Gt VGA feszít, így úgy gondoltam, hogy ami már GT, az csak nem lehet rossz. Bár a 3599 Ft-os vételár miatt kissé gyanakodtam (még a kinzo is majdnem egy ezressel drágább volt), hogy bizony nem egy profi célszerszámot kapok a kezeim közé, de mivel nagyvonalakban némi hulladék deszka felaprítása volt ez a cél, gyújtós gyanánt, viszonylag gyorsan, és olcsón, ezért nem estem kétségbe, így végül is kosaramban landolt az eszköz.

    Folytatás...

    villamos 17 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.