- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem van egy régi B&D fúróm, tizenöt éve volt 13k, ami akkor sok pénz
volt, de marha gyenge.
Tescoban vett 3,2k kínai megeszi reggelireMenczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
plömplöm
őstag
én már rájöttem, hogy nem ez a spórolás módja. pld dekopírból megvettem a blekkendekkert, valami 6-7ezer forint volt akcijósan a prakkerben egy műanyag kofferben, két vágólappal, átpántolva biztosan bontatlanul. mindez úgy 3 vagy 4 éve volt és ha nem is ipari a felhasználás módja de kertesház tulajdonosként azért bizony megberregtetem néha, a fentemlített 25perc üzemidőnek többszörösét teljesítette már, jaés a gyári vezérműszíjjal, janem, szénkefékkel
asszony meglepte magát egyszer ocsanban jártakor valami nóném fűkaszával, meg sem nézte persze ahogy ezt az asszonyok szokták, itthon nézem ki van lopva belőle a damildob, namost hogy mész vissza reklamálni, érted... esztergáltattam bele egy tákolmányt, működött is úgy 13 hónapig aztán seképsehang. most abból is van egy b&d, idén harmadik éves, az első damildob mostanra fáradt el és a hozzá csomagolt ajándék második dob most következik csak.
kis pénz, kis foci
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem van egy régi B&D fúróm, tizenöt éve volt 13k, ami akkor sok pénz
volt, de marha gyenge.
Tescoban vett 3,2k kínai megeszi reggelireMenczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Xantomas
őstag
Ezeket az olcsó vackokat arra jók, hogy amikor az embernek hirtelen szüksége van egyre, szomszédtól kölcsönkérni nem tud, vagy nem akar, normálisat bérelni drága, akkor elugrik valamelyik áruházba, és vesz egyet.
Szvsz a Kinzoval nagyon jol jártál volna, hülye neve van. És? A hollandok mindennek hülyén hangzó nevet adnak.
Arra hogy az ember hobbiból néha nekiálljon barkácsolni, arra ideális. Nem egy Skill, vagy egy B&D, és nem bír ki 10 évet, de a fát fel fogod vele aprítani, az tuti.Rive, igaz, ha az ember ipari méretekben akarja űzni, nem áll meg a Hilti alatt, és még az alja.
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Rive
veterán
Bocs, de alap, hogy barkácseszközzel nem kezdünk ipari melóba... A barkácsáruházas occcsó cuccok a dekopírtól a csiszológépen és a hőlégfúfón keresztül a flexig - bocsánat: sarokcsiszolóig - csak bohóckodásra jók.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Fész86
csendes tag
Hát,igen sajnos manapság a hazai piac el van árasztva szeméttel.gondolok itt mindenféle elektronikai termékre.A sok húzottszemű összebarmolja valahol,ozt kész.Nesze semmi bagóért,kapcsold be azt dobd is ki.
Maksának volt egy ilyen hasonló szövege: (persze kínai akcentussal)
"Pánászonik,én írtám rá,ván élémtártó,élém nem gurulni szét,bédugni fálbá,áztán futás...".
rátapintottam a lényegre?[ Szerkesztve ]
Biztos vagyok benne,hogy a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olyan jó kis teszteket olvastam itt, ezért úgy gondoltam, hogy kirukkolok én is valami hasonlóval, mint nyeretlen...
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bepanaszolták a magánszféra miatt a Xiaomit és a Sheint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10