2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Schyte Zipang I. hűtőventilátor v. NOISEBLOCKER BlackSilentPRO PK-3

    Sokáig vívódtam, hogy mire cseréljem az E8400-am gyári hűtőjét, ami a meleg nyári napokon is elegendően hatásos lehet egy kis OC. alkalmazásánál. Végül egy AC Freezer Pro 7 mellett tettem le a voksomat, ami számomra elérhető árban volt annak idején, és elég pofásan mutat a plexi oldalú házamban. Nem is végezte rosszul a dolgát, de valami igazán "ütős" hűtő vételének az opciója mindvégig borzolta a fantáziámat.

    Így jutottam el a Schyte cég Zipang I. típusú csodatermékéhez, ami még éppen elfért a kuckómban és megfelelően hatékonynak tűnt. Természetesen vásároltam hozzá egy OC-hoz alkalmas thermal pasztát is, szintén az említett gyártótól.

    Közben persze proci cserét is végre "kellett" hajtanom, hogy haladjak a korral. Nem mintha a kétmagos csoda rossz lett volna, de tudjátok hogy megy ez ;] , ezért egy teljes "bélzet" cserét eszközöltem, és eljutottam a mai konfigomhoz egy Giga P55 UD4+i5 (750) társaságában. Szerencsére a hűtőcske ezzel is kompatibilissé vált egy 775/1156 át alakító felhelyezése után, és végre beindíthattam az itthoni-sufni-OC kurzust.

    Folytatás...

    Vagtam 14 éve 2

  • 4850x2 lehűtése, elviselhető áron

    Végre a tulajdonomba került az, ami már régóta izgatta a fantáziámat, egy pompás Sapphire Ati Radeon 4850x2 1GB személyében. Borsi kollégától sikerül rá szert tennem - ez úton is köszönet a kiváló portékáért. :R

    Szóval nálam van a kari. Hurrá! :C

    Gyorsan beszerelem, és kezdődhet is a tesztelgetés. Azonnali "erőmérésre" és a korábbi kártyámmal - VisionTek 3870x2 OC 1GB - való összehasonlításra, mi is lehetne jobb mint az általam igen kedvelt 3D Mark 06. :)

    Visiontek 3870x2 OC 1GB:

    Sapphire Ati RAdeon 4850x2 1GB:

    Folytatás...

    Vagtam 14 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.