Hirdetés

2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Autofil örömök, miképpen zajlik az rfactorozás?

  Próbáld meg átlátni az írást, érezd a hangulatát, nézd meg a videót, és megérted. Egy melegítő felvezetőkör leírása, és a gyors kör következik:

  /rFactor-Hungaroring-BMW E30 m3 1988/ Egy közép beteg autófanatikus elvont tevékenységei a szimulátor mögött, avagy egy gyors kör a hungaroringen...

  Egy kicsit már az enyém is vagy:)

  Riszáld még te rühes!

  Kuplung, egyes, kis gáz, kanyarodik, ez az, a boxból már úton vagyok a pálya felé, az izgalom szét vet, nem szükséges, de csak, hogy az eszközre miharabb tevőleges ráhatással legyek, tessék itt egy kettes, 78-cal loholok a pit line vége felé. Nem ez így nem pálya, limiter kikapcs játszok a pedállal (ezaz! kiáltok fel magamban) passzentosan merev lábfejjel tartom a nyolcvanat.

  Folytatás...

  Tálydi 6 éve 12

 • Segítség! Expressz photoshoppert keresek! -Köszönöm, sikerült!-

  Túl sok az időd? Nem tudsz aludni? Szereted a kihívásokat? A perifériáid kívánják a használatot? A photoshop ég a gépeden, vagy csak simán jól esne segíteni? Megtaláltál!

  Szerény képretusáló képességeimet szégyenlem, ám de sürgősen modifikálni kellene egy képet, és mivel ez esetben korlátozott vagyok nem hozzáértésem végett, közületek szeretnék találni valakit, aki mindezt megtenné helyettem.

  Erről a képről kellene a háttérben sétáló hölgyet "eltüntetni":

  Ha valaki megpróbálkozna vele, jelezze!

  Előre is köszönöm!:R

  Tálydi 6 éve 13

 • Logout népe, segítsetek!

  Üdv, kellemes estét mindenkinek, a helyzet korántsem annyira drámai mint azt a cím sejtetné, ellenben valóban szükségem lenne kis segítségre.

  Nos, ágyneműhuzatot szeretnék vásárolni, lehetőség szerint pedig olyat, amin a bajorok nemzeti színei találhatóak.

  (Kérném szépen azokat, akiknek a szívéhez különösen közel áll kedves kis hazánk, ne szegezzenek most pisztolyt a kis arcképemhez, és ne kérdezzék, miért is nem piros-fehér-zöld ágyneműt kívánok vásárolni? Illetve, ha nagyon irritálja őket, privát üzenetben ezt megtehetik. )

  Ha tud valaki egy üzletet vagy webshopot, hímző vagy varrónőt, szóljon, írjon!

  Köszönöm!:R

  Tálydi 7 éve 9

 • Segítsééég! Logitech kormány probléma.

  Sziasztok!

  Nos, van nekem egy logitech formula force ex tipusú kormányom, amivel hónapokig kényelmesen játszogattam, bármiféle probléma nélkül. ~1 hónapja azonban, szokás szerint elindítottam a drivert, egy kis autós csordogálás reményében, de a program ellenkezett. Eleinte nem nagyon idegesített, de mostanra már vérbe fagyott szemekkel, és remegő kézzel töltöm szabadidőm nehezen megszerzett perceit azzal, hogy csak néhány kört a versenypályán, avagy kényelmes szerpentines kocsikázással elégítsem ki, szájber autós igényeimet. Mind ezidáig sikertelenül, nagyjából, 20 drivert pakoltam fel, töröltem le, kalibráltam, szedtem szét a kormányt, eredménytelenül.

  A jelenség: Program indít, nagyon rövid töltés, és ennyi, nem megy. Windows 7 sp1 64bit

  Roppant mód idegesítő a dolog, segítsetek, mit tudnék még tenni? Logitech supportot feljtsük, néhányszor beszéltem velük, segítőkészek, ámde rendkívül lassúak, és segítségük értéke nagyon a 0 felé konvergál.

  Értelemszerűen a windows-t nem szeretném újratelepíteni, hiszen nagyon körülményes lenne a programjaim/képeim stb... pótlása, de ha tudtok egy afféle "win img" programot, amit csak telepítés után elindítok és szépen visszatesz mindent a helyére, végső esetben az is jó!

  Köszi!:R

  Tálydi 7 éve 16

 • Vacsira kevesebb párizsi, és mehetsz V8-cal!

  Nos, még annyira ne vágjunk bele a közepébe. Jómagam lelkes olvasója vagyok több, autókkal foglalkozó újságnak, internetes oldalnak. Személyes kedvencemen Totalcar.hu, ma egy igen érdekes cikket olvashattam, egy számomra rendkívül egyéni és szórakoztató figura által. "Winlki", ma az autógyártás/használat, és a vágóhíd közötti összefüggést boncolgatta, mégpedig a károsanyag kibocsátás terén. Szerintem nem csak számomra érdekes ez az összefüggés, és érdemes elgondolkodni rajta.

  íme:

  A cikk

  Ezzel az írással senkit nem kívánok befolyásolni, kevesebb sült szalonna, vagy szalámis/párizsis szendvics fogyasztásra ösztökélni, mert az jó, csak egyfajta "görbe tükröt" akartam mutatni...

  Szerintem érdemes elgondolkodni a cikk olvasása után, hogy mégis, hogyan védjük környezetünket, persze ettől az üzemanyag még nem lesz olcsóbb :(((.

  Folytatás...

  Tálydi 7 éve 15

 • Fuck-yeah!!!

  Üdvözöllek Titeket, a már korántsem újkeletű "Logout, csökken szinvonal" legújabb rovatában!

  Fuck-yeah!!!

  Tripla vagy semmit nyertem magammal szemben!

  Tálydi 7 éve 12

 • Má' nem poén...

  [link]

  No Flame srácok! Köszi!:R

  Tálydi 7 éve 34

 • A gép ami sohasem lesz kész.

  Ez a kis bejegyzés a számítógépemről fog szólni, amire még soha nem tudtam azt mondani, hogy: Igen, kész van...

  Tehát, 2007. februárjában lavírozunk, ekkor vettem meg első saját számítógépemet, amiben egy 1magos 3ghz körüli AMD dolgozott (down clockoltam, akkor még nagyon féltettem a dolgokat) egy ATI 9200-zal, és 1x1gb DDR1 RAM-mal. A Need for Speed Undergound 2 futott rajta, más nem is kellett. Később kaptam mellé +1gb DDR2 RAM-ot, amit bele is tettem. Nos, ez a kis "fejlesztés" 30000 pézbe' került nekem, azóta vagyok rendszeres olvasója a PH!-nak :D

  Az új kényszergépbe egy ASRock 775I65G lap, 1gb geil ultra, és egy ("kis kedvenc") P4 641 került, ekkor már 2007. nyarán járkálunk.

  Mivel már Need for Speeden kívűl más játékok felé is kacsintgattam, keveseltem a 9200-as Radeon teljesítményét. Egy ideig ragaszkodtam az AGP-hez, de bele kellett törődni, hogy hülyeség rá költeni.
  Adott volt a helyzet, PCI-e...

  Folytatás...

  Tálydi 7 éve 6

 • A valaha volt legjobb autó eladó!

  Ritkán posztolok, de ez nagyon kemény videó:

  [A valaha volt legjobb autó eladó!], aki ismeri a zenét ebből a videóbol, szerintem sírva röhög.

  Jó szórakozást!

  Tálydi 7 éve 9

 • Kész az új PH!

  Na jó nem, de ma sikerült ezt álmodnom, és akkor nem PH! függő az ember mi?! :)

  Egyébként jól nézett ki, ilyen fekete alapja volt az oldalnak, és a szöveg, mindegyik társoldalnál más színű volt. Tehát a Prohrdveren sárgásbarnás, a mobilarénán zöld, a logouton rózsaszínes.

  Ami nem tetszett, hogy a hardverapróban nem voltak nickek, ez valószínűleg azért alakult nálam így mert nem tudom, még mindíg, hogy hogyan képzelik el ezt az anonimitásos dolgot.

  Az a legjobb, hogy mikor ma megnyitottam a böngészőt a "régi" PH! ugrott be, aztán leesett, gondoltam megosztom, nevessetek kicsit ti is :DDD

  Tálydi 7 éve 2

 • Ti hogyan kerültetek a PH-ra?

  Hajt a kíváncsiság, hogy ki hogyan került fel a PH-ra, miért regisztráltatok?

  Én 4,5éve szerettem volna egy Sony Ericsson W800i telefont, olvasgattam a teszteket, és a gugli bedobott a mobilarénára. Elolvastam a tesztet aztán megláttam egy processzor tesztet(talán E6300) kíváncsiságból belenéztem, hogy mi is az a processzor(nem röhögni :D ). Aztán egyre többet olvasgattam, és ránéztem a hardverapróra, tetszett így be regisztráltam magam, fog ez még kelleni. Rá egy évre vagy feltörték vagy súlyos elmezavar után elfelejtettem a jelszavam, így kis szünet után kellett egy új account, arról írok most is.

  Ez a pár év alatt kicsit elfajultak a dolgok, 1 nap minimum 4 órát lógok PH-n, és ma senior tag is lettem. :D

  Tálydi 8 éve 118

 • 1000 napja PH-n

  Nem tagadom vártam, ezt a szép kerek számot. :) És már alig várom, hogy utólérjem azokat akik már 2000 naposok :DDD

  Különlegesség: Ez előtt volt egy másik a accountom, Tálydiszán néven(kb 300-350nap), de annak nem tudom mi lett a jelszavával egyik napról a másikra nem engedett be, és az emlékeztető sem érkezett meg :F

  Az 1000 nap alatt elég sokat tanultam a fórumokból, és naprakészen tudom a vga-s,cpu-s,bmw-s dolgokat ennek köszönhetően :)

  Ennyit a kis megemlékezésről :C

  Lehet gratulálni :B ;)

  Tálydi 8 éve 5

 • Kicsi a bors, de legalább csúnya

  Ez a kis bejegyzés a 10perces gtx460am ról fog szólni, amit vegyes érzelmekkel vettem át.

  Az egész úgy kezdődött,hogy szeretett XFX GTX260am memória hibás lett. Mivel még volt rá gari, visszavittem, rá 2hétre kaptam egy gyönyörű Zotac gtx260at, mivel az nV jött az árcsökkenésekkel gyorsan túl adtam rajta, hogy ne bukjak sokat(15hónapig 0ft-ért használtam végül). Hamar elvitték, és elkezdtem nézegetni mit lehetne venni.
  Szóba jött GTX280, 275, de gyakorlatilag egyikre sem érte volna meg lecserélni. Már nem is emlékszem, hogy hogyan de megtaláltam a GTX460at, kevest fogyaszt, erős, végre egy "siker kártya" az nV-től. Nézegettem róla képeket (plexi házban ugye minden látszik), hogy mégis hogyan néz ki. A látvány számomra elkeserítő, hogy egy ilyen kis "zacskós leves" van a gépben, de a középkategória miatt ugye ez érthető.

  Pro:
  +keveset eszik
  +erős
  +botrányos tuning potenciál
  +nem lehet hallani

  Kontra:
  -semmi, csak az én hülyeségem, hogy kicsi, és egyszerűen rossz a gépbe nézni.

  Tehát adott egy jó kártya, és egy idétlen/finnyás?/ user, ti mit ajánlanátok, milyen kártya után nézzek/ATI-t nem/ ami szintén "keveset" fogyaszt, erős, és egy féltégla :)(40nél nagyon feljebb ne menjünk :)) ) GTX465 jónak tűnik, de elég éhes jószág.

  Folytatás...

  Tálydi 8 éve 10

 • Keresem Brandont és Sanyát!!! Comedy Central-susogós mackók!

  Gondoltam be írom ide is, hátha logout-ot többen látogatjátok.

  Szóval, keresem A susogós Mackók föszereplőit,
  Brandont ->

  és

  Sanyát->

  Ha valakinek van, és szívesen megválna tőle,vagy tudja, hol lehet kapni, szóljón!

  Mindezek mellett,hogy legyen egyéb értelme az írásnak, linkeljétek be nyugodtan, kedvenc részeiteket, beszólásaitokat!

  Tálydi 8 éve 2

 • Alejandro

  Mostanra már mindenki ismeri Lady Gaga - Alejandro című számát.

  Na most, alapvetően nekem semmi bajom nincs Gagával, de ez a zeneszám, számomra felháborító(pedig nem vagyok az a típus).

  Ha figyelmesen végig hallgatjátok akkor 3:59 ig még egész türhető zene(szvsz). Aztán utána 3perc 1másodpercig hallgathatunk tömény Alejandrozást. Összesen h a jól számoltam 93 szor. A zene lényegi részében, mindössze 24 szer hallhatjuk ami még elfogadtható, de, hogy utána 64 szer egymás után elmondja, hogy Alejandro, az mi?! Miért jó az ha 64 szer elismétel egy nevet?!

  Számoltam egy "RoF"(rate of fire) ot is Gagának, és 13,3 jött ki, tehát egy perc alatt ~13szor mondja el, hogy Alejandro.

  Na csak,ennyi,ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.
  Vélemény? Kinek tetszik? Kinek sok még az Alejandro? :)

  Tálydi 8 éve 57

 • Tiff és az 5ös

  Egyik ha nem a kedvenc videómat szeretném megoszatni:

  Mostanában el kezdődött újra az 5ik sebesség a "felfedezős csatornán" és van benne az öreg fickó,
  Tiff Needell, eddig ez volt a kedvenc videóm iszonyat, a hogy Ken Block vezet, de nekem mégis az "öreg" tetszik jobban,lehet azért, mert a zene jól alá van vágva,vagy mert egyik kedvenc autómmal megy de ez bámulatos számomra, föleg amit 3:02-nél művel, értem én,hogy van hely, de csak 401 pacit ül meg, hátsó kerekeken.
  1999 :DD
  Ebben a vidóban nekem van valami kis + ami úgy "átjött" :)

  Tálydi 8 éve 6

 • Moduláris vs Sima Avagy érez a gépünk?

  Aki komoly, szakmai írást szeretneolvasni az el se kezdje olvasni :C

  Már régóta szerettem volna elkezdeni írni személyes bejegyéseket, és ez a történet elég érdekes és vicces(?) ahoz, hogy végre nyissak valamivel.

  Tehát a story:

  Előzmények:
  -Már egy ideje gondolkoztam egy moduláris táp vásárlásán, mert az jó.Mert kevesebb kábelt kell dugdosni, többnyire ezért.

  Elhatározás:
  Úgy egy hete rászántam magam,hogy igen(!) lecserélem kis Sharkoon (SharkoonSHA-550-12A) tápomat, valami olyanra, ami később elbírna esetleg egy I5/I7 konfigot,és harisnyázott kábelei vannak,és persze moduláris!

  Cselekvés:
  Ki is néztem, egy tipp-topp garis kis Enermax Liberty-t, 500asat, le is beszéltünk már szinte mindent(én marha, és ezúton is elnézést kérnék az eladótól),de ekkor jutott eszembe,hogy be kellene néznem a topicba, ahol mindig segítettek táp vásárlás ügyben.

  Folytatás...

  Tálydi 8 éve 7

 • Gépem kívülről, belülről

  Egyszercsak meguntam hogy mellettem egy lemez/műanyag összeállítású gépház volt, aminek az eleje már...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 10 éve 49

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.