Hirdetés

2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • International ROM telepítésére Meizu készülékekre

  Ha az ember külföldről hoz be, vagy kínai webshopból rendel magának Meizu készüléket, akkor jó esély van rá, hogy nem a nemzetközi ROM-mal kapja kézhez a telefonját, hanem egy Play szolgáltatásokat nélkülöző, ellenben kínai alkalmazásokkal bőségesen teletűzdelt operációs rendszer indul el bekapcsoláskor. Hozzám is egy ilyen Meizu m2 note került nemrégiben, ezért gyorsan körülnéztem a Meizufans oldalán, hogy miként lehet „nemzetköziesíteni" a készüléket, amire rögtön háromféle megoldást találtam. Az első és második metódus egyértelmű lépésekből áll, de elég hosszadalmas végigmenni ezeken, ráadásul nincs is feltétlenül értelme, hiszen az OTA, azaz telefonra értesítésként érkező frissítéseket nem is tudjuk vele elvégezni.

  Folytatás...

  szentkuti11 1 éve 16

 • Vsonic VSD3 bemutató

  A Vsonic nevű kínai IEM gyártót leginkább az ár/érték aránya tette híresé, ennek fényében mertem meghallgatás nélkül VSD3-at rendelni.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 2 éve 16

 • Beats Solo HD

  A Beats by Dr. Dre név már bizonyára nagyon kevés embernek cseng ismeretlenül. 2008 óta láthatunk a boltok polcain Beats Studio fejhallgatót, aminek a kisebb, utcai használatra tervezett változata volt a Solo. Ezekről a fejhallgatókról a jó összeszerelési minőségen és a menő kinézeten kívül nehéz jót mondani. Végtelenségig pumpált basszusok, kevés zeneiség jellemezte e termékek hangját. Állítólag a második széria minden eddigi hibát javított, szóval több, mint kíváncsi voltam, mikor a Solo HD-t megkaptam egy kis tesztelésre.

  Hazudnék, ha azt állítanám, hogy a Solo HD nem néz ki jól. Letisztult, funkcionális, minőségi, jó tapintású anyagokból, cserélhető kábellel, hordozható kivitelben. Az egész külső jól átgondolt és igényesen összeszerelt. A pántok 3,5-3,5 cm hosszon állíthatók, jó eséllyel bárki meg tudja találni vele az ideális pozíciót.

  Folytatás...

  szentkuti11 3 éve 4

 • LG CCH-190 bumper (Nexus 4) bemutatója

  A Google Nexus 4 az életem első olyan mobiltelefonja, amire 9 hónap használat után is azt tudom mondani, hogy nem vágyom jobbra-többre-szebbre-drágábbra, mindent tud, amire nekem egy okostelefonban szükségem van és szeretném minél tovább megtartani. Éppen ezért örültem meg, amikor megláttam, hogy a nagy becsben tartott gyári bumper már 3200 forintért megvásárolható az iPon Computernél.

  Aki rendelt már tőlük, az tudja, hogy nem különösebben bonyolult a folyamat, regisztráció, e-mail megerősítés és a rendelés leadása szükséges mindösszesen a vásárlási procedúra elindításához. Egy pénteki napon adtam le a rendelésem, a következő szerdán jött az SMS, hogy átvehetem a bumpert. Az átvétel zökkenőmentes volt, 3 nap cseregaranciát vállaltak gyári hiba esetére, hosszú távú garancia nem vonatkozott rá.

  Folytatás...

  szentkuti11 3 éve 3

 • iPhone után Android: Öröm vagy bánat?

  Az iPhone 5 után kacskaringós úton jutottam el az Androidhoz és a Google Nexus 4-hez. Jól döntöttem?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 433

 • Displex polírpaszta gyorsteszt

  Vajon létezik a csoda? Ha van egy karcos telefonunk, elegendő ha veszünk egy tubus Displex polírpasztát, és minden karcot eltűntethetünk? Na, ennyire azért nem egyszerű a dolog.

  Kezdjük az elején. Adott egy iPhone 4 készülék, aminek kijelzőjén mikrokarcok találhatók. Ezek használat közben egyáltalán nem zavaróak, de ha alaposabban megnézzük őket, ott vannak. Én ezekkel a kis karcokkal úgy vagyok, hogy ettől még felkel reggel a nap, és a biciklinek ettől még két kereke van, pár karcba pedig még tudtommal senki nem halt bele. Ellenben pár éve hallottam egy Displex nevű polírozó pasztáról, ami akkor még csak a normál kijelzős készülékekhez volt használható, és az érintőkijelzők elterjedése után jött csak ki belőle az érintőkijelzőhöz tervezett változat. Rendesen összerakott és karbantartott honlapjuk, YouTube csatornájuk van évek óta, de valahogy se határozott negatív, se határozott pozitív véleményt nem olvastam róla. Az érintőkijelzőkhöz tervezett változat is 2000 Ft alatt beszerezhető itthon, így gondoltam, hogy egy próbát megér. Meg is vettem tehát az érintőképernyőkhöz való változatot. A kis dobozban volt egy törlőkendő és maga a paszta 5g-os kiszerelésben. A YouTube-on található hivatalos útmutató alapján el is kezdtem polírozni a kijelzőt, ami körülbelül 10-15 percet vett igénybe.

  Folytatás...

  szentkuti11 4 éve 0

 • Brainwavz Beta

  Egy friss fülhallgatógyártó olcsó terméke. Vajon fel tudja venni a versenyt kategóriatársaival?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 16

 • Ride a bike 4ever.


  szentkuti11 5 éve 4

 • LG Optimus 3D egy év után

  Az LG Optimus 3D telefont több, mint egy éve lehet meg lehet vásárolni, nézzük mi történt azóta.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 61

 • Koss Porta Pro

  Koss Porta Pro- kitűnő hangzás kis testbe öltve

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 6 éve 13

 • Vodafone 845

  Magyarország legolcsóbb Androidos mobilját szeretném nektek bemutatni.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 6 éve 41

 • PSP Játékteszt sorozat 1. GTA LCS

  PSP játékteszt sorozatom első részében a Grand Theft Auto Liberty City Stories c. játékot mutatom be.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 7 éve 57

 • PSP karc és ütésvédelem alapfokon

  Mindenki, aki PSP-t, vagy bármi más egyéb értéket vesz, akkor szeretne vigyázni rá.3 olcsó megoldás:

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 7 éve 29

 • Logitech Momo Racing Force Feedback

  Életem második kormánya: Logitech MoMo Racing Force Feedback. Életem első kormányát nagyon régen...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 7 éve 73

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.