Hirdetés

2020. január 23., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • [USERSCRIPT] PH! fórum touch-sidenav-menu

  A múltkori PH! főoldalt buheráló bejegyzésemnél egyik fórumtárs felhívta a figyelmemet arra, hogy mobilos Androidos firefox-ra van tampermonkey bővítmény, tehát lehet rá szkriptelni. Ezen felbuzdulva buheráltam egy kicsit, mobil nézetben hogyan képzelném el a PH! fórum-ot egy kis modernebb megoldással, mert 5.5-6.0" telefonoknál nem annyira érzem jónak, hogy a képernyő tetején kell böködni, hogy megnézzem a mentett topikjaimat.

  Tekintve, hogy csak Androidos firefox-ra van tampermonkey, így egyelőre csak ezen a mobil böngészőn tesztelhető.

  PH! fórum touch-sidenav menü teszt

  SUPREME7 4 hónapja 12

 • [USERSCRIPT] Prohardver főoldal classic design :)

  A PH! dizájnváltása elhozta a PH! főoldalra ezt ..... ezt az izét, katyvaszt. Ezt alakítottam vissza kicsit klasszikusabb, átláthatóbb dizájnra.

  Csak prohardver cikkek megjelenítése:

  A dizájnmódosításon kívül van benne egy funkció ami alapból ki van kapcsolva, a jobb oldalra átrendezett nagyobb képes boxokból ki lehet kapcsolni az egyéb oldalak cikkeit, tehát csak PH! cikkek jelennek meg a főoldalon. A script telepítése során/után a kód elején kell keresni.

  USERSCRIPT telepítés:

  https://openuserjs.org/scripts/Supreme7/PH!_Főoldal_Classic

  A használatához "Tampermonkey" böngésző bővítményt ajánlom, ami elérhető Chrome, Firefox, Opera és

  Folytatás...

  SUPREME7 4 hónapja 106

 • Youtube Music Premium

  Megjött. Szerintem zseniális lett. Mivel nagyrészt youtube-on hallgatok zenét, mert rengeteg zene amit hallgatok nincs fent máshol, alig vártam. Árazással se szálltak el, családi csomag is nagyon kedvező, és melyik másik szolgáltatás ismerné jobban az ízlésemet, mint amit tizenéve használok, ennek megfelelően rohadt jó az automatikus lejátszási listák összetétele, sose unalmas, eddig newpipe-pal hallgattam zenét YT-ról, hogy fusson a háttérben, de havi 1500Ft-ot vígan megér.

  SUPREME7 8 hónapja 63

 • Hardverapró kapásjelző | Keresés - hirdetés megfigyelés | apro.supreme7.eu

  Sziasztok!

  Mivel a hardveraprón az átállás óta nincs "kapásjelző", azaz nem lehet keresést elmenteni, és értesülni ha új hirdetést rak fel valaki, így összeütöttem egyet, és hozzácsaptam egy "hirdetésmegfigyelő" funkciót, ami azt figyeli, hogy egy elmentett, "megfigyelt" hirdetésnek csökkent-e az ára.

  Az oldal egyelőre próbaképpen kerül publikba, bármi hibát tapasztaltok, ide hozzászólásba jöhet, ahogy az észrevételek, javaslatok is.

  Az eredeti terv az volt, hogy olyan "feltételekkel" kerül publikba, hogy akár a PH! is jól járjon, és csak prémium felhasználók használhassák, de sajnos nem lehet kideríteni egy juzer adatlapjáról, hogy prémium felhasználó-e (gondolom "adatvédelmi" okokból) így bárki használhatja, amíg a PH! vezetőségét nem zavarja.

  Az oldal elérhetősége:

  apro.supreme7.eu

  A használata regisztrációhoz kötött, de nem a "hagyományos" módon, nem kell hozzá e-mail cím vagy jelszó, össze van kötve a Hardveraprós adatlappal.

  - Megadod a Hardverapró adatlapod URL-jét
  - Privát üzenetben kapsz egy "kódot" amivel használhatod az oldalt

  Minden felhasználónak 5db mentett keresése és 5db megfigyelt hirdetése lehet

  Folytatás...

  SUPREME7 1 éve 50

 • Új hardverapro, új buherálás :)

  Bár többnyire már mobilon használom (használnám, mert a mobilos nézet egyelőre katasztrófa) azért kicsit moddoltam a desktop nézetet saját ízlés szerint. Tényleg csak minimális változtatások, semmi csicsa, "minimal design".

  Még dolgozgatok rajta, és néha frissítem, ha valakit érdekel, csekkolja le:

  Stylish böngészőkiegészítőt kell hozzá telepíteni.

  https://userstyles.org/styles/162711/hardverapro-hu-2018-by-supreme7

  Valamint a képen látható külön felhasználói menühöz és egyéb JS buheráláshoz az alábbi userscriptet amihez pedig Tampermonkey böngésző kiegészítőre lesz szükséged:

  https://openuserjs.org/scripts/Supreme7/Hardverapro_2018_by_Supreme7

  UPDATE:

  Frissült a JS módosítás egy újféle funkcióval, beállítható, hogy a hirdetés címe alá kerüljenek a hirdetés infók. Alapból be van kapcsolva, de a kód elején ki lehet kapcsolni telepítés után.

  Folytatás...

  SUPREME7 1 éve 30

 • Hasznaltauto.hu | időrendi sorrend | http://hahu.supreme7.eu

  Egy régi-új projekt leporolása, a hasznaltauto.hu-n nincs lehetőség időrendi sorrendbe rendezni a hirdetéseket, így nem tudni konkrétan mik a friss és mik a régi hirdetések. Egy kis bütyköléssel sikerült ezt áthidalni.

  http://hahu.supreme7.eu

  Használjátok egészséggel. Bugreport ide. :R

  SUPREME7 1 éve 21

 • Supreme7 - UserScript ötletelde

  A múltkori bejegyzést véletlenül töröltem, pár hónapig amíg még ebben a formában létezik a PH, addig még lehet használni a kis script "gyűjteményemet".

  Ötletek, kérések jöhetnek, ha van időm és megoldható, akkor megpróbálom :)

  SCRIPTJEIM:
  =========================
  https://openuserjs.org/users/Supreme7/scripts
  =========================

  A használatukhoz "Tampermonkey" böngésző bővítményt ajánlom, ami elérhető Chrome, Firefox, Opera és Edge alá is!

  SUPREME7 2 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.