2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Hardverapró kapásjelző | Keresés - hirdetés megfigyelés | apro.supreme7.eu

  Sziasztok!

  Mivel a hardveraprón az átállás óta nincs "kapásjelző", azaz nem lehet keresést elmenteni, és értesülni ha új hirdetést rak fel valaki, így összeütöttem egyet, és hozzácsaptam egy "hirdetésmegfigyelő" funkciót, ami azt figyeli, hogy egy elmentett, "megfigyelt" hirdetésnek csökkent-e az ára.

  Az oldal egyelőre próbaképpen kerül publikba, bármi hibát tapasztaltok, ide hozzászólásba jöhet, ahogy az észrevételek, javaslatok is.

  Az eredeti terv az volt, hogy olyan "feltételekkel" kerül publikba, hogy akár a PH! is jól járjon, és csak prémium felhasználók használhassák, de sajnos nem lehet kideríteni egy juzer adatlapjáról, hogy prémium felhasználó-e (gondolom "adatvédelmi" okokból) így bárki használhatja, amíg a PH! vezetőségét nem zavarja.

  Az oldal elérhetősége:

  apro.supreme7.eu

  A használata regisztrációhoz kötött, de nem a "hagyományos" módon, nem kell hozzá e-mail cím vagy jelszó, össze van kötve a Hardveraprós adatlappal.

  - Megadod a Hardverapró adatlapod URL-jét
  - Privát üzenetben kapsz egy "kódot" amivel használhatod az oldalt

  Minden felhasználónak 5db mentett keresése és 5db megfigyelt hirdetése lehet

  Folytatás...

  SUPREME7 2 hónapja 36

 • Új hardverapro, új buherálás :)

  Bár többnyire már mobilon használom (használnám, mert a mobilos nézet egyelőre katasztrófa) azért kicsit moddoltam a desktop nézetet saját ízlés szerint. Tényleg csak minimális változtatások, semmi csicsa, "minimal design".

  Még dolgozgatok rajta, és néha frissítem, ha valakit érdekel, csekkolja le:

  Stylish böngészőkiegészítőt kell hozzá telepíteni.

  https://userstyles.org/styles/162711/hardverapro-hu-2018-by-supreme7

  Valamint a képen látható külön felhasználói menühöz és egyéb JS buheráláshoz az alábbi userscriptet amihez pedig Tampermonkey böngésző kiegészítőre lesz szükséged:

  https://openuserjs.org/scripts/Supreme7/Hardverapro_2018_by_Supreme7

  UPDATE:

  Frissült a JS módosítás egy újféle funkcióval, beállítható, hogy a hirdetés címe alá kerüljenek a hirdetés infók. Alapból be van kapcsolva, de a kód elején ki lehet kapcsolni telepítés után.

  Folytatás...

  SUPREME7 6 hónapja 29

 • Hasznaltauto.hu | időrendi sorrend | http://hahu.supreme7.eu

  Egy régi-új projekt leporolása, a hasznaltauto.hu-n nincs lehetőség időrendi sorrendbe rendezni a hirdetéseket, így nem tudni konkrétan mik a friss és mik a régi hirdetések. Egy kis bütyköléssel sikerült ezt áthidalni.

  http://hahu.supreme7.eu

  Használjátok egészséggel. Bugreport ide. :R

  SUPREME7 9 hónapja 15

 • Thinkpad x230 low budget IPS felújítás

  Nemrég vettem egy jó kis x230-as Thinkpadet, (12.5" 1366x768 LCD, Core i5 3320M 2.6GHz, 8GB RAM, 256GB SSD) amiben számomra az egyetlen gyenge pont a TN panel volt, ami kegyetlen szar. Nincs rá jobb szó.

  Szóval megint az Aliexpressen kötöttem ki, ahol 16K-ért meg is rendeltem egy IPS panelt, lesz ami lesz alapon, és úgy néz ki szerencsém volt, egyben megjött, hibátlan, pixelhibamentes :) Az meg, hogy sokáig kitart-e, azt meglátjuk.

  ===================
  A csomag:
  Atombiztosan csomagolva, törékeny címkével ellátva két helyen is (ilyet se láttam még kínaiaknál), vámosok nem kíváncsiskodtak, a rendeléstől számítva 18 nap alatt ideért.
  ===================


  Folytatás...

  SUPREME7 1 éve 16

 • Supreme7 - UserScript ötletelde

  A múltkori bejegyzést véletlenül töröltem, pár hónapig amíg még ebben a formában létezik a PH, addig még lehet használni a kis script "gyűjteményemet".

  Ötletek, kérések jöhetnek, ha van időm és megoldható, akkor megpróbálom :)

  SCRIPTJEIM:
  =========================
  https://openuserjs.org/users/Supreme7/scripts
  =========================

  A használatukhoz "Tampermonkey" böngésző bővítményt ajánlom, ami elérhető Chrome, Firefox, Opera és Edge alá is!

  SUPREME7 1 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.