2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 7in1 Kamu webshopok?

    Üdv!

    Bringás cipőt keresek a neten. Alapvetően a SHIMANO cipőket szeretem, elsősorban olcsóbb kifutó modelleket néztem, hátha belebotlok valami nagyobb akcióa. Találtam is egy oldalt, az ár nagyon kedvező, és már majdnem rendeltem is.

    DE:
    - nem találtam semmilyen kapcsolatot a forgalmazóval (az e-mailon kívül)
    - aránytalanul olcsó más áruházakhoz képest
    - kifutó modellhez képest elképesztő mennyiség van belőle raktáron, és minden méretben kapható
    - a világ bármely országába szállítanak, és egységesen 10.97 dollárért
    - az oldalon semmilyen értékelés, vásárlói visszajelzés nem érhető el
    - feltűnően egyszerű a webáruház felülete (primitív)

    Rövid keresgélés után beigazolódott a gyanúm, több is van belőle. A séma, a tartalom, a rendelés menete, és majdnem az árak is azonosak minden esetben.
    http://www.microstockjournal.com/
    http://www.gonzaweb.com/
    http://www.theragpickergwd.com/

    Folytatás...

    stewe2 6 éve 5

  • PS2-NetBox livemod

    Az idei évben sajnos nem volt időm alkotni, ezért éléggé kellemetlenül éreztem magam, mikor a szerkesztőség jelezte, számítanak rám a PlayIT-Veletech rendezvényen a kiállítok között. A semmit elég nehéz ugye bemutatni, vettem tehát egy mély levegőt, és vállaltam egy livemodot.

    A munka alpja egy üres PS2 doboz, ebbe jönnek a hardverek: VIA integrált alaplap, 2db ram, táp, hdd (lehet, hogy csak 2,5" lesz) és a hűtés, 2db 140-es venti. A kész mű kap természetesen kiegészítőket, és festést, hogy igazán egyedi legyen.

    Akit érdekel ez a szinte lehetetlennek tűnő vállalkozás, azt szeretettel várom szombaton az F12-es standon, a modding kiállításon.

    A modot támogatja: Merlinhardver

    Üdv.: stewe :)

    stewe2 8 éve 4

  • CM Storm Devastator Mod - A munka

    Az egér szerencsésen átvészelte a postai utazást, időben, sérülések nélkül megérkezett. Kézben fogva természetesen teljesen más, mint a képeken.

    Tapasztalatok:
    Nekem kicsit nagy, karmos fogással (mint általában) nem is tudom használni. Anyaghasználat, összeszerelés semmi extra, gondolom a prémium érzés árban nem itt kezdődik. A kapcsolók egy kicsit hangosnak tűnnek, a mindenfelé világító kék ledek sztem éjszaka, sötétben nagyon zavaróak. Hanyatt fordítva azért a felső panel festetlen fehér műanyag mivolta, hát... Én biztosan anyagában feketét használtam volna valami fényáteresztő betéttel. Amúgy rendben van az egér, lehet használni. Ebben a szegmensben elképesztő mennyiségű termék van, de nem kellett sokat gondolkodnom, miért ezt választanám: nagyon jól néz ki.


    Hosszú volt az út


    Hozzávalók egy egérhez

    Folytatás...

    stewe2 10 éve 9

  • CM Storm Devastator Mod - A terv

    A gyerekek egyszerre feküdtek le az ebéd utáni pihenőre, és hirtelen nem tudtam mit kezdjek a következő két órával. A CM modding felhívást már a megjelenés óta nézegetem, de nem gondoltam, hogy lesz időm kidolgozni az ötletet.

    Az alapkoncepció kezdetek óta a fejemben van: az első "légbeömlők" adták az ötletet. Az egeret, mint egy vadászgépet képzeltem el előrenyilazott szárnyakkal. Ez lenne az átalakítás fő mozzanata: az eredeti egérbillentyűket alumíniumra cserélem, a szálcsiszolt felület remélem nagyon "ipari" lesz. A hátsó traktust sem megfelelő, az egész tenyérbe illő tömböt újra kell gyártanom. Az anyaga keményfa, mert jól alakítható, felületkezelhető. Ez a tömb fogja tartalmazni a felülnézeti rajzon látható két "afterburnert", amelyekbe kék ledeket tervezek.

    Az idő szűkössége miatt csak egy ceruzarajzra gondoltam, de eszembe jutott, hogy a rajz szakkörről maradt még szenem, és hát a gyors, kontrasztos vázlathoz nem is kell más. Sajnos egy dolgot: a CM logót ezzel a technikával nehéz lett volna pontosan kivitelezni, ezért a rajzról lemaradt. Az egéren természetesen szerepelni fog a Cooler Master felirat, az eredetihez hasonló helyen.

    Folytatás...

    stewe2 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.