2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Parafenomén vagyok?

    Egyre többször fordul elő, hogy történik valami szokatlan dolog velem, és mégis úgy érzem, hogy én ezt láttam már valahol. Olyan is van, hogy erős érzés lesz úrrá rajtam. Pl. legutoljára a semmiből eszembejutott Endo, a japán futballválogatott játékosa, 5 másodperccel később a kocsi ablakán kinézve pedig megláttam az ENDO feliratot egy cégtáblán. Parafenomén lennék?
    Vicces, mert én tényleg nem hiszek ezekben a dolgokban, de annyiszor történt már ilyesmi velem, hogy most komolyan az az érzésem, hogy tudhatok valamit :C ...

    srph25 14 éve 2

  • Egy kis nosztalgia...

    Skyroads flash remake :DD
    [link]
    Have fun! :C

    srph25 14 éve 1

  • Filmajánló - A gépész

    A gépész (El Maquinista)
    spanyol thriller, 2004, 18+

    Port.hu
    Port.hu értékelés: 8,4/10 (190 szavazat!!!)

    Youtube (trailer)

    Számomra meglepő, hogy egy ilyen nagyszerű filmet kevesen ismernek. Az alaphelyzet ismerős lehet a Harcosok klubjából: a központi karakter (Trevor Reznik - Christian Bale) jó ideje álmatlanságban szenved. Joggal lehetne állítani, hogy lenyúlás, és nekem az az érzésem, hogy lehet is valami a dologban. De itt a készítőknek sikerült még magasabb szintre menteniük a dolgot: ez egyértelműen egy művészi alkotás. Sokszor olvastam imdb-n, hogy Bale miért fogyott le ennyire egy ilyen ismeretlen film gagyi szerepéért. Kérem szépen azért, mert ezért a filmért megérte, és mert köze van a cselekményhez. A kép annyira összetett, hogy csak komoly elemzési célzattal lehet összerakni, s a legtöbben már az első jelenetnél elvesznek. Ezért nem képesek értékelni oly sokan (bár a Port.hu-s értékelése kivételesen jó). Lényegében a történet egy szürreális kirakós: amit látunk, az valójában nincs is - és legyen elég ennyi. :-) Nem spoiler célzattal írtam ezt a bejegyzést.

    Folytatás...

    srph25 14 éve 11

  • Mert a magyar sz*rul érzi úgy magát...

    Az elmúlt pár nap folyamán sokat gondolkoztam azon, hogy mi vezetett ehhez a társadalmi leépüléshez.
    Miért nem képesek a magyarok két szép szót szólni egymáshoz az utcán, miért okosabb mindig mindenki a másiknál, miért utálja mindenki a munkáját, miért turkál mindenki a másik pénztárcájában, és így tovább, sorolhatnám. Külföldön több helyen megfordultam már, és sehol sem volt ennyire elfajult a helyzet.
    Régen (évszázadokkal ezelőtt) itt sem volt ezen a téren probléma. A térségben a magyarok voltak a királyok, és ez egyáltalán nem véletlen. Megvolt az egység, az összetartás, ami erőssé tett bennünket. Még a szláv népeknél is erősebbek voltunk, ami hihetetlen, elnézve a mai viszonyokat. Románok, szlovákok örültek, hogy Magyarországhoz tartozhattak.
    Nem vagyok szakértő a témában, de nyilvánvaló, hogy a sorozatos elnyomás vezetett idáig. Mert a magyar sz*rul érzi úgy magát...
    Eleinte azt hittem, hogy csak az elmúlt pár évben vált ilyenné az emberek személyisége, de aztán rájöttem, hogy már a Himnusz idején is depressziós volt a magyar, elég csak megnézni a szöveget, az egyedüli pesszimista himnusz a világon. Nyilván már akkor is évszázadokban volt mérhető az elnyomás, így talán nem is meglepő. Még korábbra visszakanyarodva, a Rákóczi-szabadságharc során készült műveknél ugyanez tapasztalható. Utoljára talán Mátyás idejében volt megfelelő nemzeti összetartás.

    Folytatás...

    srph25 15 éve 42

  • Dombi Tibi a BL-ben?

    15 évig nevettem a bukdácsolásán a magyar keretek között, most mégis lehet, hogy 35 évesen a csúcsra ér. Ezúton szeretnék elnézést kérni tőle, úgy hiszem az elmúlt pár évben keményen dolgozott: tapasztalatával felhozta a Debrecent, és most az új Platini-féle UEFA szisztémával BL-be kerülhetnek, és fognak is.
    Le a kalappal!
    Én leszek az, aki leginkább örülni fog, mikor az ő góljával küldik haza a Barcelona-t a Puskásból!

    srph25 15 éve 0

  • Wolfenstein multiplayer videók

    [Wolfenstein multiplayer videó 1]
    [Wolfenstein multiplayer videó 2]

    Úgy tűnik alaposan elrontották. COD2 pöppet felturbózott grafikával, az objective-re épített gameplay talán az egyetlen dolog, amit megtartottak az RTCW/ET elődökből. Jah, és mi ez a dollár-counter ott a HUD jobb oldalán? Ez nem CS b*zze... Mondjuk a butíthatóság pozitív így elsőre a 2. videó alapján.

    PS: Sokadik megnézésre a dollár talán az XP megfelelője lehet. Mindenesetre vicces.

    srph25 15 éve 0

  • Pfff....

    Meglehetősen rossz kedvem van. A probléma most már szokásosnak mondható: a nők megbámulnak.
    A mai kolléganőt kérdőre is vonták barátnői:
    -Haha, mit csinálsz?
    -Heh ugyan már, úgy is visszakapom...
    Csak h tudd, tőlem te nem kapsz semmit. Pont. Undorító dolognak tartom, mikor egy nő jegygyűrűvel a kezén csekkolgat másokat. Pofátlanság, tiszteletlenség, az egész undorító.
    Ez az, amit kib*szottul utálok a nőkben, hogy abszolúte nem tudják megfelelően respektálni a párjukat.
    Egyre inkább úgy érzem, hogy képtelen lennék bármelyikükben is megbízni.
    Baromira zavaró a féregszerű viselkedésetek, hagyjatok békén...

    srph25 15 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.