Hirdetés

2020. február 19., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Biztosítós matek

  Karácsonyi ajándékként dec. 21. -én egy Tigra - kamikaze kiütötte alólam a kis Kalosomat. A biztosító megszemlézte és megállapította, hogy gazdasági totálkár. Szerintük 300 ezer a kár, 118 ezer a roncsérték. Fájt, mert az autó műszakilag teljesen rendben volt, 100 ezer Km alatt futott. De, elfogadtam. "Ha szereted, akkor engedd el!" A biztosító küldött egy embert, aki közölte, hogy 40 -ezret ad az autóért. A biztosító levele szerint a megállapított roncsérték és az adásvételiben szereplő összeg különbözetét a biztosító elbírálja. Vagyis, vagy kifizeti, vagy nem. De, adásvételi csak akkor lehet, ha én már lemondok a tulajdonjogomról 40 -ért. A biztosító állapította meg a roncsértéket és küldte a vevőt. Most akkor kinél hibázik a matek?

  Somatom 2 napja 17

 • RE: Kivételek hozzáadása a reklámblokkolókban

  Sajnos, az eredeti bejegyzéshez nem lehet hozzászólni. Csak azt akartam volna jelezni, hogy Androidos Opera:
  Beállítások -> Reklámok blokkolása szövegre bökés -> Kizárt webhelyek -> + gomb.
  Sztem más böngészőkben is van beépített reklámblokkoló.

  Somatom 2 hónapja 18

 • Supershop anomália

  Sziasztok!

  Tudna vki tanácsot adni Supershop kártya ügyben? 80 éves nagynéném elvesztette a bankkártyáját, meg a Supershop kártyáját. A bankkártya tiltás/pótlás síma ügy volt, de ezen a Supershopon én is elakadtam. Telefonos elérhetőség napok óta felejtős. Gondoltam, megpróbálom onlány. Elmondása szerint eredetileg a Spar -ban jutott egy igénylőlaphoz, amit kitöltve küldték neki a kártyát. Tehát nem volt online regisztrációja. A weboldal kártyapótlás almenüje úgy kezdődik, hogy regisztráció. Az első, amit meg kell adni, az a kártyaszám. Mármint az elveszett kártyáé. Zsákutca. Hogyan tovább?

  Somatom 2 hónapja 0

 • HUP ajánlás plíííz!

  Régóta várok ennek a telónak a megjelenésére. Kiderült, hogy más is. Szeretnék emiatt regelni a HUP -ra, de kell hozzá egy tag ajánlása. Köszönöm, ha tud vki ebben segíteni!

  Somatom 4 hónapja 14

 • Anti - bitpork blog 4.

  Szóval, ahogy ígértem, kengurusteak ... vagy mi.

  Csak pár napot ülök ezen az autón, úgyhogy minimális cuccot hoztam magammal. Se asztal, se szék, ezért a fülke mögötti fellépő volt a konyha.

  Az alapok:

  Sül az erszényes:

  A kész fincsi (kis borssal és mustárral):

  Somatom 10 hónapja 18

 • Anti - bitpork blog 3.

  Tojásos lecsó két személyre (10 tojás).
  Az alap:

  :

  Házilecsóval:

  A végtermék:

  A következő részben kengurusteak lesz. :)

  Somatom 10 hónapja 4

 • Anti - bitpork blog 2.

  Sajttal, sonkával töltött sertéscomb, bacon -ba göngyölve, sültkrumplival és ubisalival.

  Somatom 10 hónapja 14

 • Anti - bitpork blog

  Pácolt sertés vajban sütve, házi lecsóval és törtburgonyával, egy szál camping gázfőzőn, Á la rheinfeldeni kamionparkoló. :)

  Somatom 11 hónapja 63

 • Kamionosok egymás közt.

  Sziasztok!
  Ez az első blogbejegyzésem. Csak azért kezdtem bele, mert a kamionos topikban elindult egy téma, ami érdekel, de ott OFF. Itt tudunk dumálni olyan dolgokról is, ami nem közvetlenül a szakmához kapcsolódik.

  Somatom 2 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.