Hirdetés

2020. október 27., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Huawei Talkband B5 beszerzés

  Bedöglött a B2 -m, a B5 -öt nem forgalazzák EU -ban. Szeretnék egyet, de nincs fizikai címem, ahova lehetne postáztatni. Van olyan ember, cég aki foglalkozik ilyen beszerzéssel (Ali, Amazon, E-bay, stb.)? Ha megjött, akkor személyes átvétel (Bp.), vagy Foxpost (azt ismerem, úgy már kaptam ezt-azt). Esetleg adjak fel rá PH -s hirdetést? Ötlet?

  Somatom 5 hónapja 18

 • Nagyon gáz-művek story (1.?)

  Augusztus óta zajlik az ügy, amit a végén akartam megírni, de úgy tűnik, hogy ez egy neverending story, úgyhogy inkább az eddig történteket írom meg, amíg még emlékszem az elejére. Van egy lakás a Bp. Fiumei úton, ami évek óta lakatlan, gyakorlatilag tároló. Megbeszélés szerint nem nekem kellett volna foglalkozni vele, de én vagyok a tulaj, úgyhogy a végén úgyis rajtam verik el a port. Így is történt. Tartozás, szerződés megszűnt, ügyvéd, stb. Lerendeztem. Bementem a Gázművekhez (cím: Fiumei út 9-11, cirka 500m -re a lakástól) új szerződést kötni. Ott is volt még sár, kifizettem.
  -Akkor most rendben vagyunk?
  -Rendben.
  Kötöttünk új szerződést havi alapdíjjal (vmi 900Ft), mert úgysincs fogyasztás.
  Viszont, az óra már nem hiteles, kell egy leolvasás, plombacsere, stb. Mondom, nosza, rajta. Én minden hónapban két hetet külföldön vagyok, viszont a másik kettőben itthon, szabin, úgyhogy abban az időszakban mondják meg, hogy mikor jönnek. Rendben, a hölgy feljegyezte.
  Eltelt két hét, kaptam egy újabb számlát. Irány a Gázművek.
  -Amikor legutóbb itt járt, akkor ez a tétel még elszámolás alatt volt.
  Remek! Kifizettem.

  Folytatás...

  Somatom 8 hónapja 14

 • Biztosítós matek

  Karácsonyi ajándékként dec. 21. -én egy Tigra - kamikaze kiütötte alólam a kis Kalosomat. A biztosító megszemlézte és megállapította, hogy gazdasági totálkár. Szerintük 300 ezer a kár, 118 ezer a roncsérték. Fájt, mert az autó műszakilag teljesen rendben volt, 100 ezer Km alatt futott. De, elfogadtam. "Ha szereted, akkor engedd el!" A biztosító küldött egy embert, aki közölte, hogy 40 -ezret ad az autóért. A biztosító levele szerint a megállapított roncsérték és az adásvételiben szereplő összeg különbözetét a biztosító elbírálja. Vagyis, vagy kifizeti, vagy nem. De, adásvételi csak akkor lehet, ha én már lemondok a tulajdonjogomról 40 -ért. A biztosító állapította meg a roncsértéket és küldte a vevőt. Most akkor kinél hibázik a matek?

  Somatom 8 hónapja 28

 • RE: Kivételek hozzáadása a reklámblokkolókban

  Sajnos, az eredeti bejegyzéshez nem lehet hozzászólni. Csak azt akartam volna jelezni, hogy Androidos Opera:
  Beállítások -> Reklámok blokkolása szövegre bökés -> Kizárt webhelyek -> + gomb.
  Sztem más böngészőkben is van beépített reklámblokkoló.

  Somatom 11 hónapja 18

 • Supershop anomália

  Sziasztok!

  Tudna vki tanácsot adni Supershop kártya ügyben? 80 éves nagynéném elvesztette a bankkártyáját, meg a Supershop kártyáját. A bankkártya tiltás/pótlás síma ügy volt, de ezen a Supershopon én is elakadtam. Telefonos elérhetőség napok óta felejtős. Gondoltam, megpróbálom onlány. Elmondása szerint eredetileg a Spar -ban jutott egy igénylőlaphoz, amit kitöltve küldték neki a kártyát. Tehát nem volt online regisztrációja. A weboldal kártyapótlás almenüje úgy kezdődik, hogy regisztráció. Az első, amit meg kell adni, az a kártyaszám. Mármint az elveszett kártyáé. Zsákutca. Hogyan tovább?

  Somatom 11 hónapja 0

 • HUP ajánlás plíííz!

  Régóta várok ennek a telónak a megjelenésére. Kiderült, hogy más is. Szeretnék emiatt regelni a HUP -ra, de kell hozzá egy tag ajánlása. Köszönöm, ha tud vki ebben segíteni!

  Somatom 1 éve 15

 • Anti - bitpork blog 4.

  Szóval, ahogy ígértem, kengurusteak ... vagy mi.

  Csak pár napot ülök ezen az autón, úgyhogy minimális cuccot hoztam magammal. Se asztal, se szék, ezért a fülke mögötti fellépő volt a konyha.

  Az alapok:

  Sül az erszényes:

  A kész fincsi (kis borssal és mustárral):

  Somatom 1 éve 18

 • Anti - bitpork blog 3.

  Tojásos lecsó két személyre (10 tojás).
  Az alap:

  :

  Házilecsóval:

  A végtermék:

  A következő részben kengurusteak lesz. :)

  Somatom 2 éve 4

 • Anti - bitpork blog 2.

  Sajttal, sonkával töltött sertéscomb, bacon -ba göngyölve, sültkrumplival és ubisalival.

  Somatom 2 éve 14

 • Anti - bitpork blog

  Pácolt sertés vajban sütve, házi lecsóval és törtburgonyával, egy szál camping gázfőzőn, Á la rheinfeldeni kamionparkoló. :)

  Somatom 2 éve 63

 • Kamionosok egymás közt.

  Sziasztok!
  Ez az első blogbejegyzésem. Csak azért kezdtem bele, mert a kamionos topikban elindult egy téma, ami érdekel, de ott OFF. Itt tudunk dumálni olyan dolgokról is, ami nem közvetlenül a szakmához kapcsolódik.

  Somatom 2 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.