2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Meizu M6 NOTE: Nem gagyi, gagyi árban!

    Előzmények:
    A Coolpad A8 Max 4/64gb-os telóm sajnos a tengervizet nem bírta, így új teló után néztem. Priorítás volt, hogy legyen 3,5mm jack, ami ma sajnos már kezd egy elég komoly szűrő lenni a kínálatban. Elég elevenen élt bennem a trauma, hogy tönkrement a telóm, ezért a budget phone-ok közt néztem szét. Egyik szempont a vásárlásnál, ami rossz volt a Coolpad-ban hogy az akksija 2800mAh csak, így kb 3 óra képernyőidő volt reális. A másik, bár nem tudom mire jó, azon kívül, hogy jól néz ki a dupla kamera.
    Nálam nem priorítás, hogy ékszerként tekintsek egy mobilra, nem is szoktam tokot, fóliát, körömlakkot, pillanatragasztóval követ, kisebb akváriumot applikálni a telómra, jobban szeretem a gyári üveg tapintását, gyári hátlap látványát,hátlapból a fém ami praktikusabb, mert ha leesik nem pereg rögtön szét.
    Vásárlás:
    Két hete érkezett meg az EUSTOCK webáruházból 36 ezer Ft ellenében, ami verhetetlen szerintem, ha azt nézzük, hogy 2010-ben vettem a Motorola Defy-met 53 ezerért. A telefont fehér előlappal szerettem volna mindenképp, ami azt jelenti, hogy a hátlap vagy arany vagy ezüst. A boltban nem volt csak arany ami élőben inkább rozéarany, úgyhogy ez kicsit rontotta az első benyomásom, de együtt lehet élni vele.
    Külső:

    Folytatás...

    Skymiskolc 6 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.