2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Átállás windows 8-ra

    Sokan mondják, milyen rossz a windows 8. Sokáig én is azt hittem. Az újságokban, a neten meg mindenhol csak azokat a csempéket mutogatják. Én azt hittem, hogy nincs is asztal benne.
    Vagy három évig windows 7-et használtam és eszemben sem volt átállni. Nemrég eldöntöttem, hogy asztali gépről laptopra váltok. A kiszemelt laptopra viszont csak a windows 8-at lehetett rakni. Na akkor, ha már eldöntettem hogy ezt veszem meg, akkor meg is veszem. Még senki nem halt bele, hogy windows 7 helyett windows 8-at kellett használnia, úgyhogy úgy voltam vele, hogy én is kibírom. Szóval megvettem a laptopot, feltettem rá a windows 8-at és teljesen más az egész, mint amire gondoltam. Sokkal modernebb az egész. A csempéknek igazából nincs is sok jelentőssége. Ugyanúgy van asztal, mint a többi windows-ba.
    Ha egy évvel ezelőtt megkérdeztek volna, hogy melyik jobb: a windows 8 vagy a windows 7? Azt mondtam volna rá, hogy a windows 7. Ha most kérdeznének meg azt mondanám, hogy a windows 8 nagyságrendekkel jobb. Szóval aki azt mondja, hogy neki nem kell windows 8, az próbálja ki! Nagyon nagyot fog csalódni, de kellemesen.

    siskad 11 éve 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.