Hirdetés

2021. április 17., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • LG L7 II alapfelszerelések - gyorstalpaló háow-tu mindenhez, ami kellhet.

  Alábbi bejegyzés azzal a nevelő tudásterjesztő céllal született meg, hogy az angol és orosz nyelven a neten szétszórt tudást végre egy magyar kalap alá vegyük, és bárki "továbbokosíthassa" már amúgy is okos alsó-középkategóriás készülékünket, a cikk főszereplőjét, az LG L7 II-t

  Felhívnám a nagyérdemű figyelmét, hogy a következők a magyar piacon elterjedt P710 kódnevű, 1 SIM kezelésére képes, 1 fizikai+2 kapacitív előlapi gombbal felszerelt változatra vonatkoznak, míg pl. a P713-as, variáns némileg, helyenként eltér. Aki ilyen készülékével kapcsolatban érdeklődne, kommenteljen/pm-ben jelentkezzen, szives örömest segítek.

  0. lépés - Alap Firmware - Ismertető, gyári fw visszatelepítése

  Kezdjük azzal, ami talán a leghasznosabb - ugyanis aki a továbbiakban is velünk tart, annál óhatatlanul fennáll a veszélye, hogy belenyúl valamibe az Android-ban, amibe nem kellene. Tehát, még mielőtt levélnehezékké avanzsálna a készülék, mindenképpen próbáljuk meg visszatelepíteni a gyári szoftvert.

  Folytatás...

  shifty! 7 éve 75

 • 2011-es Xperiák ROOTolása kernelcsere nélkül

  Egyébként meg az első bejegyzésem :)
  Szóval nagyon sok Xperiás még mindíg úgy rootol, hogy friss telepítés után elkezd kernelt cserélgetni...fúj...ugyan kérlek :)
  Néminemű előkészület kelleni fog: a Sony driverein kívül, amit a Windóz autómatikusan feltesz, kelleni fognak az ADB Driverek is. Ezek univerzálisak, INNEN tudod a legegyszerűbben lekapni őket.
  Van EZ a progi, amit Eroot-nak hívnak, egy kínai progi, amit letöltesz, a friss ropogós GB/ICS gyári ROM-odat beálltod a következőképpen:
  - Xperia - Kapcsolódás - Adattárolási mód
  - Fejlesztői lehetőségek - USB Hibakeresés engedélyezése
  - Biztonság - Ismeretlen források engedélyezése

  Szóval ugyanaz amit amúgy is megcsinálnál, nemde? :)

  Eztán rádugod az USB-t, megtalálja magát, elindítod a programot, és amikor zöldre vált a sok kici kínai felirat alatt a jobb alsó sarokban a Root lehetőség, ráklatty. Megvárjuk, amíg mind a 4 sor mellett megjelenik a kis pipa, és boldogan konstatáljuk, hogy az alkalmazások között megjelent a Superuser. Illik frissíteni a binarykat Play-ről, és voilá, tálaljuk :)

  shifty! 8 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.