2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zenesarok #1 - Gojira

    Sziasztok,

    Régóta agyalok rajta, hogy szeretnék - ha másnak, máshogy nem, akkor magamnak - egy gyűjtőhelyet, ahova a kedvenc együtteseim, albumaim, számaim valahol összegyűjteném, egy-két gondolatot hozzácsapnék, akár érdeklődés felkeltő jelleggel publikussá is tenném.

    Mivel "sok kedvencem" van :DDD ezért esélyes, hogy valamiféle sorozat, gyűjtemény lesz belőle, majd meglátjuk. Nem vagyok zenész, nem tudok hangszeren játszani, de rengeteget hallgatok zenét, és kevés műfajt "tagadok meg".

    Szerencsére van egy pár kollegám, barátom, akik hasonló zenei repertoárból válogatnak, ezért van input, én meg egyedileg leválogatom mi az ami megmarad és megragad.

    Az egyik ilyen a Gojira, egy francia "cég" :)).
    Egy kedves régi cimborám még az egyetemről mutatott egy számot tőlük (egy sörözgetés alkalmával talán), ami felkeltette az érdeklődésem, és ezután belehallgattam több anyagukba.

    Folytatás...

    shifty! 2 éve 5

  • LG L7 II alapfelszerelések - gyorstalpaló háow-tu mindenhez, ami kellhet.

    Alábbi bejegyzés azzal a nevelő tudásterjesztő céllal született meg, hogy az angol és orosz nyelven a neten szétszórt tudást végre egy magyar kalap alá vegyük, és bárki "továbbokosíthassa" már amúgy is okos alsó-középkategóriás készülékünket, a cikk főszereplőjét, az LG L7 II-t

    Felhívnám a nagyérdemű figyelmét, hogy a következők a magyar piacon elterjedt P710 kódnevű, 1 SIM kezelésére képes, 1 fizikai+2 kapacitív előlapi gombbal felszerelt változatra vonatkoznak, míg pl. a P713-as, variáns némileg, helyenként eltér. Aki ilyen készülékével kapcsolatban érdeklődne, kommenteljen/pm-ben jelentkezzen, szives örömest segítek.

    0. lépés - Alap Firmware - Ismertető, gyári fw visszatelepítése

    Kezdjük azzal, ami talán a leghasznosabb - ugyanis aki a továbbiakban is velünk tart, annál óhatatlanul fennáll a veszélye, hogy belenyúl valamibe az Android-ban, amibe nem kellene. Tehát, még mielőtt levélnehezékké avanzsálna a készülék, mindenképpen próbáljuk meg visszatelepíteni a gyári szoftvert.

    Folytatás...

    shifty! 10 éve 75

  • 2011-es Xperiák ROOTolása kernelcsere nélkül

    Egyébként meg az első bejegyzésem :)
    Szóval nagyon sok Xperiás még mindíg úgy rootol, hogy friss telepítés után elkezd kernelt cserélgetni...fúj...ugyan kérlek :)
    Néminemű előkészület kelleni fog: a Sony driverein kívül, amit a Windóz autómatikusan feltesz, kelleni fognak az ADB Driverek is. Ezek univerzálisak, INNEN tudod a legegyszerűbben lekapni őket.
    Van EZ a progi, amit Eroot-nak hívnak, egy kínai progi, amit letöltesz, a friss ropogós GB/ICS gyári ROM-odat beálltod a következőképpen:
    - Xperia - Kapcsolódás - Adattárolási mód
    - Fejlesztői lehetőségek - USB Hibakeresés engedélyezése
    - Biztonság - Ismeretlen források engedélyezése

    Szóval ugyanaz amit amúgy is megcsinálnál, nemde? :)

    Eztán rádugod az USB-t, megtalálja magát, elindítod a programot, és amikor zöldre vált a sok kici kínai felirat alatt a jobb alsó sarokban a Root lehetőség, ráklatty. Megvárjuk, amíg mind a 4 sor mellett megjelenik a kis pipa, és boldogan konstatáljuk, hogy az alkalmazások között megjelent a Superuser. Illik frissíteni a binarykat Play-ről, és voilá, tálaljuk :)

    shifty! 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.