2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ma vagyok 40

    Ma lettem 40 éves. Nem olyan nagy szám, de csak xxxx. És ennek örömére felforgattam az életem.
    2015 vízválasztó év volt.
    Először is megszületett a harmadik fiam. Nem voltam benne mindig biztos, hogy három gyereket akarok, de egyetlen percét sem bánom. Boldog vagyok tőle.
    Aztán az év közepe táján, én a "Meggyőződéses de nem elvakult AMD rajongó 2004 óta" belefáradtam az állandó ígérgetésbe. Athlon xp-k, Athlonok, Phenomok, AMD 64 X2, és A-series után végleg végeztem. Intelre váltottam. 775-ös Pentium-Dual Core-al kezdtem, most 775-ös Quad-nál járok. Tanulom az Intelt, ami kimaradt.

    Pár éve megfogadtam, hogy soha nem veszek Samu terméket. Most mégis kihagyhatatlan áron jutottam hozzá egy T V-hez, és nagyon tetszik. Úgyhogy marad

    De ami a legfontosabb, végre kimondtam, hogy gyűlölöm a munkám. 13 éve kereskedek, és megutáltam. Már egy percét sem élvezem. Persze három gyerek eltartása nagy felelősség, de meg csömörlöttem. És kaptam egy lehetőséget vidéken egy multinál, ahol teljesen mással foglalkozhatok. De ehhez költözni kell.

    Folytatás...

    satee76 8 éve 17

  • Zuzu

    2014. május 17-én 9 év után távozott közölünk a kedvenc kis görkém, Zuzu .[/L

    satee76 10 éve

  • 10 év

    Tegnap napra pontosan 10 éve vettem meg ŐT. Igen, csupa nagy betűvel.
    Az első saját magam által vásárolt és összerakott konfigot. Emlékszem a helyre , a napra és szinte minden percére.

    Egy APAS-966 C via-s alaplap (PC Partner ,Megacolor), egy 633 Coppermine-os Cerka, 256 MB SD, egy 15 GB Maxtor, cd író, és nem utolsó sorban egy Megacolor TNT 2 32 Mb. Persze tudom ez akkor sem volt már a csúcs, de nekem igen.

    Az összerakás gyönyöre, az első indítás sikere, az első kislemezes formázás,az első Win 98 csodája (még nem SE).

    Aztán az este. A Project IGI gyönyörű világa 800x600-ban (előtte egy használt P1-em volt, nem is tudtam, hogy létezik világ a 640x480-on túl is, és micsoda világ !!!) A NFS 5 csodálatos tájai és Porschéi. És a SoF meg NOLF, melyekre addig csak áhítoztam mind az enyém lett. Egész éjszaka ott ültem előtte és nem bírtam betelni a látvánnyal, az élménnyel. Azt hiszem akkor váltam igazán a rabjává.

    Nemcsak egy eszköz volt, hanem egy társ, aki segített felfedezni ezt a világot, aki csak arra várt, hogy valaki használja, Ő aki soha nem kért, csak adott, aki többször okozott örömet és kellemes órákat, mint amennyi bosszúságot.

    Folytatás...

    satee76 13 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.