2017. április 24., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Citizen Satellite Wave World Time GPS F150 karóra

  Fényevő, atompontos óra (a többi GPS-es órához képest) megfizethető áron, de a téli-nyári időszámítást manuálisan kell állítani.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 hónapja 35

 • Feltöltő kártyások figyelmébe ajánlom

  2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól

  29. § (2)
  Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető – az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett – kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.

  Ezen rész 2015. november 1-jén lép hatályba.
  pdf, Nemzeti Jogszabálytár (itt csak a hatályos rendeletek látszódnak)

  Ez számomra azért jó, mert a feltöltő kártyás számomat csak vész esetére tartom, de a 3 éve gyűlő egyenleget nem kell feleslegesen elhasználnom, hanem majd visszakaphatom, ha nem akarok hosszabbítani.

  Sanyi.mTs 1 éve 3

 • Oppo R5s - a penge telefon

  Az Oppo R5s bevezetésekor volt egy akció, ami segített, hogy e telefont rendeljem meg a Motorola Moto G 1st. gen. utódjaként

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 éve 56

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.