Hirdetés

2023. február 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Audio-Technica ATH-ADX5000, Hifiman Susvara, Sennheiser HD800S

  Előszó:

  Az Audio-Technica ATH-ADX5000 eladó volt, így kaptam lehetőséget arra hogy meghallgassam mielőtt döntök arról hogy megveszem. Az eladó tulajdonosa volt egy Hifiman Susvarának is. A HD800S-t vittem magammal, összehasonlítás céljából.

  Streamer: Lumin U2 Mini
  DAC: Holo Spring 3 KTE
  Erősítő: Ferrum Oor+Hypsos

  Kinézet, design:

  1. Hifiman Susvara: nagyon jól néz ki és nagyon jól van összerakva. Anyaghasználat is kiváló. Valószínűleg a legszebb fejhallgató, ami létezik. A HE1000SE hasonló, csupán a formája miatt kevésbé mutatós.

  2. ATH-ADX5000: Precízen van összerakva, és szerintem jól is néz ki. Talán a párnái lehetnének sötétebbek, de amúgy elég jól néz ki.

  3. HD800S: szubjektív, nekem nem annyira tetszik ahogy kinéz, cserébe nem kell annyira félteni.

  Kényelem:

  1. HD800S: Én ezt mondanám a 3 közül a legkomfortosabbnak, talán a nagy füleim miatt, jól elférnek, nem érnek hozzá semmihez.

  Folytatás...

  Remus389 6 napja 3

 • Audio-Technica ATH-ADX5000 vs Hifiman HE1000SE vs Sennheiser HD800S

  Előszó:

  Meghívás révén volt lehetőségem tesztelni a fent említett 3 fejhallgatót, a HD800S-t vittem magammal.

  Amp: ZEN CAN Signature HFM
  DAC: iFi ZEN ONE Signature DAC

  Megjegyzés: a Sennheiser a gyári pentaconn-os kábelével, míg a másik kettő utángyártott kábellel lett tesztelve.

  Kinézet, design:

  1. ATH-ADX5000 és Hifiman HE1000SE holtversenyben: Az ATH-ADX5000 nagyon hightech hatást kelt, profin megmunkált, precíz darab. Kézbevéve meglepően könnyű, érződik hogy minden felesleges grammot lefaragtak róla, mint egy versenyautóról vagy űrhajóról.
  A Hifiman HE1000SE pedig luxus hatást kelt, mint egy jóféle bútor, ez is a maga módján tetszik nekem. Mondjuk a Susvara jobban tetszik, vagy az ezüst Focal Clear.

  2. Sennheiser HD800S: nekem nemigazán tetszik, de ez szubjektív. Cserébe tartósnak, erősnek tűnik.

  Kényelem:

  Folytatás...

  Remus389 9 hónapja 25

 • Plasti dip - Technikai megoldás fejhallgató festésre

  Sziasztok,

  elégedetlen voltam a Sennheiser HD 6XX-em színével, túlságosan unalmasnak találtam, a hangjával viszont elégedett. Sosem tetszett igazán, hogy ilyen komor színe van.

  Aztán valahogy belebotlottam ebbe a videóba: [link]

  Ez meghozta a kedvemet, bár a sárga szín nem tetszett, inkább metál kékben vagy hasonlóban képzeltem el. Kis kutakodás után találtam mintát: [link] Galéria nyílik: [link]

  Akkor elgondolkodtam, elképzeltem, mi lenne ha lefesteném. Arra gondoltam, hogy nem túl jó ötlet lefesteni, ugyanis elég hajlékony a fejes, a festék viszont rideg, tehát pár hét után elképzeltem, ahogy lepattogzik, iszonyat kosszal és bosszúsággal jár, meg csalódással. Pláne ha még fel is csiszoltuk a fejest (mint a youtuber fent), esztétikailag végképp tönkre van téve, rosszabb mint volt. Gyanús egyébként, hogy a fenti youtuber nem nagyon mutogatja a sárga Sennheiserét, égo lenne bevallani hogy tönkrevágta fáradságos munkával.

  Folytatás...

  Remus389 3 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.