2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Microsoft Flight Simulator X tweak, avagy szellem a gépben

    Jelen írás célja, hogy egy kicsit élvezhetőbbé tegyük az Microsoft Flight Simulator X futását.

    Elöljáróban pár alapszabályt tisztázunk.

    1. Ez nem egzakt tudomány. Rengeteg változóból kell kialakítanunk egy olyan rendszert, ami nekünk leginkább megfelel. Mindenkinek vannak egyéni preferenciái, amiről nem akar, vagy szeretne lemondani. Ezek viszont tovább árnyalják a lehetőségeket, lehetséges megoldásokat.

    2. Nincs két egyforma FSX install, és futási környezet! Valahol találtam egyszer egy tesztet a neten, amit sajnos azóta sem sikerült előkeresni, miszerint két azonos számítógépre telepítették az FSX-et, és más teljesítménnyel futott azonos beállítások, és driverek mellett. Így fordulhat elő hogy lesznek beállítások amik működnek, és lesznek amik nem.

    Az itt leírtak elsősorban javaslatok, hogy merre érdemes keresgélni.

    3. Az FSX egy nagyon erőforrás igényes program! NAGYON! A GPU teljesítménye sok esetben másod, harmadlagos a többihez képest (kivétel a több monitoros megjelenítés). A legfontosabb a CPU teljesítménye és a magok száma. Ez után pedig a memória mérete, és sebessége. Fizetős addonok (Aerosoft Budapest 2.0, PMDG 737) esetén 4 gyors mag, és 4 GB memória az ami a megfelelő látvány/teljesítmény eléréséhez kell.

    Folytatás...

    RCH663 12 éve 51

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.