2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pornófüggőség

    Pornófüggő voltam, hál Istennek már csak voltam. Ez miért olyan nagy dolog? Azért mert ha hiszi ha nem az ember nagy hátrányokkal járt ez számomra. Huszon évesen impotenciával küzködtem, nem tudtam a szűzességemet elveszíteni és nem tudtam ez miért történik velem! Pedig pornóra tökéletesen működött a szerszámom.

    Beidéznék egy cikket ami nálam jóval jobban kifejti miért lettem beteg és a gyógyulás folyamatát és egy videót azoknak akik nem szeretnek olvasni. +két link ahól még több információ található a dologról.

    [link]
    [link]

    Még egy link, ahogy a gyógyulás zajlik. Amúgy a yourbrainonporn.com oldalon rengeteget meglehet tudni a ma még alig ismert problémáról. A probléma azért létezik manapság és nem pedig 30 évvel ezelött, mert akkor még nem volt "háj spííd internet pórnó" :D

    [link]

    Ezt a videót láttam egy amerika oldalon ahol több ezer fiatal küszködik ezzel a problémával ahol rengeteg ember meggyógyult. A vicc az egészben, hogy hasonlóan nehéz leszokni róla mint a heroinról vagy a kokainról. Ugyanazokat az elváltozásokat csinálja az agyadban mint az elöbb említett drogok.

    Folytatás...

    rakon 10 éve 6

  • Kennedy elnök nagyszerű és igaz beszéde

    Csak ilyen politikusokra lenne szüksége a világnak mint ez az ember. Hol hallani manapság ilyet? Érdemes meghallgatni.

    rakon 10 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.