2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Airsoft # ACM x3 nagyítású távcső stabilizálása

    Airsoft # ACM x3 nagyítású távcső stabilizálása

    Az ember elvárná, hogy 20E magyar pénzért olyan optika kerüljön ki a dobozból, amellyet csak annyi a teendő , hogy fel kell integrálni a szereléksínre, s irány a csata.
    Ehelyett azt tapasztaltam, hogy az egész hóbelebanc lityeg-lötyög a létező összes irányba, lehetetlenné téve a helyes célzást.
    A babrálós fajta ember ilyenkor kieszel valami házi praktikát a probléma megoldására ;)

    (A fenti távcső kimondottan Red Dot mögé való fajta, de más típusoknál is orvosolható lehet a lötyögés problémája az alább leírt módon.)

    A művelethez szükséges kellékek:
    - 1db sörös vagy energiaital doboz
    - szigetelő szalag
    - olló
    - maga a távcső

    Első lépésben ollóval levágjuk a fém doboz aláját és tetejét, az így kapott hengert hosszábban kettévágjuk, majd a kiterített fémlapnak levágjuk az elején keletkezett éles-recés széleit. Így már komolyabb sérülés nélkül tudunk vágni kettő darab, jelen esetben kb. 20x40mm-es csíkot.

    Folytatás...

    r-chee 9 éve 1

  • Ice Bucket Challenge Fails

    :)

    r-chee 10 éve 0

  • Elektronyos borotva

    Régóta rugózott az agyam a témán, hogy kellene szerválni egy elektromos borotvát, azzal talán gyorsabb a borotválkozás, nem vérzik a művelet után itt-ott az ember pofija, s talán nem pattogzik ki 2 nap után a nyakam.
    Szóba jött egy vezeték nélküli hajnyíró ötlete is, egyik ismerős révén, mondván, neki az nulláson frankóra bevált.

    Tecsóban jártamkor jött az ihlet, hogy most akkor veszünk próbának egy hajnyírót, tizenezer pénz felett, hogy mégse a leggagyibb legyen. Faxán benéztem a vágási tudását, 1 mm a legkisebb tartomány.... :U Jóvanmondom, ez majd más tájékon fog szolgálatot teljesíteni :)
    Hozzáteszem, pár perc működés után rohadtul felmelegszik a fej, szépen tud égetni.

    Következő kör az elektromos borotva, Bráunéktól, szintén nem a leggagyibb kategória, de nem is a csillagos égbolt.
    Éles teszt. Gondoltam, pikk-pakk végzek. Ahhamm....pikk-pakk, mi....Gyéren és foltosan vágott, szintén felmelegedett a fej, ami nyáron nem igazán cool érzelmeket vált ki az emberállatból. Kiszámoltam, kábé másfél óra lett volna vele a tökéletes borotválkozás. Közbe-közbe ugyebár megállás a szőrszálaktól való megtisztítás miatt (mi van, ha az ember kcisit komolyabban szőrös?!?!). Kedvem lett volna földhözvágni a cuccot.

    Folytatás...

    r-chee 10 éve 23

  • Kinyitanám s "rútolnám" én, csak....

    ....csak....háhhhááá....nagy ravaszság jön....

    Az ember egy oksoteló bootloader nyitására, s rootolására azért rákészül. Alaposan. Felhajtja-elmenti a kapcsolódó cikkekeket, kommenteket, beszerzi a művelethez szükséges fájltömeget. Hagyja kicsit érni magában a dolgot, nem azonnal nekiesik.
    Eljön a nagy nap, a kitisztult fejjel való nekiindulás. Megkezdődik a leírt utasítások szerinti tevékenykedés. Teleptsd ezt és ezt, menj a következő mappába a következő fájlokhoz stb.

    És itt jön a ravaszság. Mindent a linkelt fájlokkal csinálsz a leírt módon....és....BAZDMEG, NINCSENEK a leírásban szereplő könyvtárak és fájlok SEHOL, még kereső sem talál hasonlót :W

    Másik kedvencem a témához kapcsolódó YouTube "tutorial" videók, 360p felbontással. 2012 utániak....

    :N :N :N

    r-chee 10 éve 7

  • Napszakok - Vajon mettől meddig tartanak?

    Adott ez a roppant egyszerű kérdés, de vajon könnyen és egyértelműen megadható rá a válasz? :)

    Miután többször is hallottam embertársaim szájából azt a számomra irreális kezdetű mondatot, hogy "hajnali egykor.....történt", gondoltam, utánanézek a mindent tudó Világhálón a dolognak. Hiszen mi sem egyszerűbb ennél.
    Konkrét találatok száma a témában: nulla :Y

    Saját meglátásom szerint:

    reggel: 6:00-9:00
    délelőtt: 9:00-12:00
    délután: 12:00-18:00
    este: 17:00-22:00
    éjjel: 22:00-3:00
    hajnal: 3:00-6:00

    Illetve maga az, hogy "dél", szerintem a 11:45-12:15-öt átölelő időszak.

    Napszakhoz illő köszönések terén pedig 4:00-9:00-ig "Jó Reggelt!", 9:00-17:00-ig "Jó napot!", 17:00-22:00-ig "Jó estét!", 22:00-4:00-ig "Jó éjszakát!".

    Ti is így gondoljátok? :)

    r-chee 10 éve 15

  • Gmail/YouTube/Google+ idegtépő keveredései

    Lassan ott tartok, hogy kínomban megeszem a cipőmet, mert a címben említett szolgáltatások keresztbe-hosszába azon vannak, hogy összemosódjanak-szinkronizálódjanak a faliórámmal is :(((.
    Szerintem csak a Google+ szolgáltatás a főkolompos a dologban. Ez volt asszem a Picasaweb, mivel az anno oda feltöltött képeim most itt vannak. Meg mindenféle hülye ismerősi körök, amik engem rohadtul nem érdekelnek.
    Youtube-on állandóan le kell választanom a Google+ szolgáltatást, de csak ideiglenesen engedi. S mindig újra felbukkanik, mindhárom gmail-es címemet egybe akarja vasalni.
    Gmail-be nyolcmillió kattintással tudok belépni, mert rohadtul nem a fő profilomat jeleníti meg.

    Szal szétvág az ideg.

    Van valami megoldás a törlésen kívül, hogy a Google+ rohadtul ne akarjon beleszólni semmibe? :U

    r-chee 10 éve 14

  • Nincs meg a garantált letöltési sebesség....

    Mi a teendő akkor, ha a letöltési sebességem saccperkábé egy hónapja rengetegszer belassul a garantált (6/1 Mbps) letöltési sebességen alulra? Tehát a 24/4 Mbps-os netem csak 1-3/4 Mbps. A net WIFI alapú mikrohullámú téma, és többször jeleztem már szolgáltató felé a problémát. Azt mondták az elején, hogy az egyik átjátszó antennával van a baj. De megoldás azóta sem született, illetve nem válaszoltak a későbbi levelekre.

    Lehetséges ez miatt fogyasztóvédelemmel dobálózni feléjük?

    r-chee 10 éve 4

  • Battlefield 4 PH!-s játékosnévsor és magyar szerverlista

    A bejegyzés folyamatosan frissül! [Utolsó frissítés: 2014.08.22 10:25]
    Lapozz lejjebb is!

    Kezdésnek egy lista, ami a Battlefield 4 topikban többé-kevésbé aktív, Battlefield 4 multival PC-n játszó, PROHARDVER!-es felhasználók névsora.
    Első a game nick, második a fórumos felhasználónév, ha az nem egyezik a game nick-kel. Clan tag nem kerül feltüntetésre!

    Nevek (aki hibát/elírást észlel a nevében, ill. változás állt elő (több nick, törölt nick stb.) azzal kapcsolatban, szóljon, kijavítom) >>>

    ACE_hun - ACE-
    Algotis-HUN - Algotis
    AmOkkSC2 - zuzu000

    Folytatás...

    r-chee 10 éve 252

  • A legalitás útján

    ....Legalábbis a gépen használt szoftvereket illetően.
    Nem tudom, mennyire jellemző az emberekre, hogy - haladva a korban - egy idő után úgy gondolják, elég a 100%-ban virágbolti alkalmazásokból, s itt-ott legalizálni kéne. Mert hosszú távon bizony fárasztó tud lenni az aktiválások, termékkulcsok újramókolása. Én beleuntam egy kicsit.
    Eddig is volt már pár legál cuccom. Többnyire játékok, komolyabb videólejátszó és felvevő, na meg a legfontosabb talán, a vírusvédelmi szoftver.
    Az elmúlt héten/napokban beszereztem a Windows 8.1 Pro-t és most az Office-t is bezsákoltam mellé. Féltem, hogy utóbbi MS termék lévén bezavarhat a képbe, ha nem legál. Törten amúgy is csak a baj volt vele.

    Ezt mind azért írtam le, mert olyan fura érzés kerített hatalmába. Fura, hogy nem sajnáltam kiadni egy kisebb vagyont. Talán mert tudom, hogy nem feltétlen költöttem hülyeségre.

    r-chee 10 éve 46

  • [Zeneajánló] - szimfonikus metal

    Sharon den Adel és a Nightwish egykori énekesnőjének, Tarja-jak a közös produktuma.

    r-chee 11 éve 2

  • It's Swedish Meal Time

    Brutális figura :D:

    >> YouTube

    r-chee 11 éve 1

  • A Mátrix könyörtelenül bekebelez

    Azt hiszem, manapság túl sokan veszik be a piros kapszulát, ami által maguk is meglátják a rendszer mögött lapuló döntéseket, összeesküvéseket. Természetesen bőszen meg is osztják ezeket a közösséggel, "Ébredj magyar!" stb. címekkel, hogy mindenki láthassa, milyen mély a nyúl ürege.

    Jelenleg a jövőre állítólagosan beszüntetendő ásott kutakkal, s a korlátozandó ivóvíz szolgáltatással kapcsolatban megy a néphülyítés. Tiszta agyrém értelmes emberektől látni az efféle posztokat, megosztásokat, munkahelyen ilyeneket hallgatni reggeli kajaszünet közben. Az ember csak óvatosan felnéz ilyenkor a mennyezetre.

    Lehet, hogy eljön majd az a nap, mikor az országban minden ember maradandóan hülyén ébred fel....?

    r-chee 11 éve 2

  • YouTube-ra szánt videóhoz legális zene (?)

    ....Fél óra eredménytelen - azaz inkább semmitmondó - keresgetés után az itteni bejegyzéstenger-áradat között tenném fel kérdése(i)met a lokális közösség olvasni is tudó tagjainak:

    Mivel sokakhoz hasonlóan rendelkezem videókészítésre alkalmas eszközzel (mellé legális videoszerkesztővel), amivel jobb napjaimon akár szuper videókat is összehozhatok, egyenes az út [jutyubra] való feltöltés felé. Normális videó mellé/alá normális zenei aláfestés dukál, ugyebár. Saját zenét nem tudok komponálni.

    Töltöttem már fel megvásárolt zenei számot YT-ra, és kaptam érte figyelmeztetést (hiába írogattam ki, hogy xy helyről megvásárolható stb). Összesen kettő van, következő=profil törlés....
    Ezért fingom sincs mely zenék, mixek, mások által saját anyaggal kiegészített mixek stb. milyen besorolásba tartoznak, s hogyan használhatom őket legálisként.
    Pár példa, hogy milyen zenékre gondolok elsősorban: LINK_0, LINK_1, LINK_2, LINK_3,

    Folytatás...

    r-chee 11 éve 1

  • A munkahely hidege

    ....Kíváncsi lennék, vannak-e mások is, akik fűtés hiányában kénytelenek fagyoskodva, alaposnál is alaposabban beöltözve, netán még normák közé is szorítva ellátni a napi teendőket a munkahelyükön (csarnokban dolgozókra gondolok elsősorban)?
    Fűtés hiányában, mert van pénz új kocsikra, évente több "nyaralásra" európai vagy épp távoli országokban, de a melóst lesz@rjuk, fagyoskodjon csak, ha beáll az őszi időjárás. Minek befűteni már (az irodákon és az öltözőn kívül), elég lesz majd januárban is. Addig öltözzetek vastagon....

    Hihetetlen, hogy ma örömmel konstatáltam délben azt, hogy elmúlt a vacogásom, mert kissé melegebb lett a csarnokban (gondlom a gépek "befűtötték" szép lassan). Reggel nehezen ment az írás is, rendesen be volt lassulva a kezem. Kezem....az agyam is. Az érzés kedvéért fogdozzak jéghideg vasdarabokat is.

    Hátam-nyakam még mindig fáj péntek este óta. Valszeg jól áthűltem. Zsír.

    Tudom, örüljek, hogy van munkahelyem.... :(

    r-chee 11 éve 29

  • Kissé lelakottá vált a vízhűtésem

    Hangyányit, jah:

    Szegény már keringési zavaros :). Főleg most, miután ma lecseréltem benne a wassert, s feltöltés után a radi fullra eldugult. Holnap megpróbálom leszerelni, s ecettel átmosni + levegővel átfujatni, amolyan ideiglenes megoldásként. Ha sikerül, max. 2 hetet kell kibírnia.
    Újra feltúrom a vízhűtés topikot, böngészek párat subcooling. hu- n, s aquatuning. de-n. Kell egy új víztartály, pár méter HF cső és csati, plusz valami normális, szolid megoldás a víz leengedésére. Egy új pumpafedél sem ártana, ezt a plexit már 2szer meg kellett marnom hajszálrepedések miatt.

    Eloxált alu tartályom elég sz@r választás volt anno. Hiába szép meg hőleadó bordákkal tűzdelt, egy idő után szépen elkezdett fogyni az alu, s leváltak darabok az oldalából, valamint az alsó s felső részén a menetekből, valamint szépen elszínezte immáron a 2. garnitúra csövezést.
    Nem kérdéses, hogy plexi lesz helyette.

    Anyagi részét még nem elemeztem ki, de nem lesz óccsó buli, az biztos....

    Folytatás...

    r-chee 12 éve 5

  • fogfájás

    ....Nincs örömtelibb annál, mikor éjjel tör rá az emberre, s egy orbitális szem fájdalomcsillapító sem tud igazán mit kezdeni e fílinggel.... :( :)
    Törött fog, ami nem bírta ki a hamadosan esedékes fogászati ellenőrzést. 8 órát még ki kell húznom így a rendelésig, max még egy db Algoflex Forte felhasználásával.
    Addig....addig kimegyek hangyát szedni :)

    r-chee 12 éve 9

  • Kivándorlás külföldre

    Haveri, ismerősi, rokoni körökben egyre többen mennek ki külföldre munkát vállalni, vagy tervezik, hogy még idén lépnek ki. Teljesen egyértelmű okból kifolyólag.
    Nem is tudom, amolyan lehangoltság lesz rajtam úrrá, ha ilyen esetről hallok. Lehangoltság, hogy nekem is lépnem kéne majd. Majd, ha úgy érzem, tudok már annyit a szakmában, amit csinálok, hogy akárhol megálljam a helyem, s az angol nyelvvel is jobb szinten állok.
    Itthon csak lehúzzák, kifacsarják, s szinte kirabolják az embert, dolgozhat megszakadásig is, nem sokkal lesz előrébb.

    r-chee 12 éve 319

  • Invitel-es díjcsomag lemondása (Váltószám PontAnnyi/Kedvenc/9ed stb...)

    Aki rendelkezik élő T-Com-os telefonvonallal, mellé készülékkel és xy díjcsomaggal, s anno meglátogatták őt az Invitel házaló ügynökei, s a szép szavakon és kedvezményeken felbuzdulva kötött a vonalra még Inviteles Váltószám Pontannyi/Kedvenc/9ed stb. díjcsomagot (bővebben: ITT), s mára megunta azt, hogy a hívni kívánt telefonszám elé be kell ütnie még két-három számot (asszem +15-öt, de javítsatok ki, ha tévedek), illetve ha ezt elmulasztja, 5-10-60-200 FT-os csekkeket küld ki az Invitel, nos annak nincs más dolga, mint elküldeni a következőhöz hasonló levelet:

    >>>>>>>

    Feladó:
    Kiss Aladár
    889876 Mozambia, Parti Sétány 567.
    Ügyfélazonosító: ...
    Szerződésszám: ...
    Telefonszám: (vezetékes tel. száma, pl 92/666-666)

    Címzett:
    Invitel Távközlési Zrt.
    2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10

    Tárgy: Előfizetés megszüntetése

    Tisztelt Címzett!

    Alulírott Kiss Aladár szeretném megszüntetni, illetve lemondani a 92/666-666 telefonszámon lévő Váltószám PontAnnyi díjcsomagot. A továbbiakban a szolgáltatásra nem tartok igényt.

    Mozambia, 2011.03.11

    Tisztelettel:

    _______________
    Kiss Aladár

    Folytatás...

    r-chee 13 éve 2

  • Köpök a sírodra

    Egyik munkatársam ajánlotta. Nem egy Átok féle lájtos horrorfilm. Durva (egyes Fűrész részeknél azért nem durvább sztem).

    Történet:

    "A film Meir Zarchi 1978-as kultikus horrorjának a Day of the Woman-nak a feldolgozása (magyarul ez szintén a Köpök a sírodra címet kapta), és egy fiatal írónő, Jennifer Hills (Sarah Butler) történetét meséli el. Jennifer új könyvön dolgozik, és a nyüzsgő nagyvárosi élet nem igazán kedvez az írásnak, így egy időre kiköltözik egy kis csendes erdei házikóba. A helyieknek azonnal feltűnik a csinos lány, és néhány férfi egyik éjjel rátámad, hogy megijessze. A éjszaka egy brutális rámálommá válik Jennifer számára, akit megvernek, megkínoznak, megaláznak, és végül otthagyják meghalni. De az elkövetők arra nem számítanak, hogy a lány túléli a borzalmakat, és elhatározza, hogy kegyetlen bosszút áll az őt ért sérelmekért."

    Feliratos trailer: ITT

    r-chee 13 éve 11

  • Antifaces - Mi kell ma a nézettséghez?

    Most akadtam rá YouTube-on erre a tavaly év végi Antifaces videóra, amely épp oly sokat mondó, igazsággal teli, mint a srácok többi videója: [Antifaces - Mi kell ma a nézettséghez? ]

    - Anyu, be van kapcsolva a TV a szobámba, mit csináljak vele?
    - Óccsad el! De ne vízzel!

    Engem szerencsére kevésbé ér el a sok szenny, mivel már évek óta nem nézek TV-t (max. rokonoknál unatkozásképp vmi zenei adót), s nem is töltöm le torrentként se Győzikét se a Való Világot, se a többi szennyet.

    Ne engedj a népbutító, agymosó, semmirevaló műsorok csábításának! Válogasd meg mit nézel!

    r-chee 13 éve 8

  • Födém szigetelés hatása

    Kezdjük ott, hogy a lakásban (családi ház) - így a szobámban is - teljes egészében only konvektoros fűtés van. Ettől függetlenül nem maradhat el az évközbeni favágás-fűrészelés-behordom/kihordom mizéria, de ez egy más történet :).

    E fűtési módszer sokak által ismert jellegzetessége, hogy k*rva gyorsan kihűlhet a lakás, ha a konvektor lekapcsol gyújtólángra, miután elérte a beállított hőfokot.
    Eddig egy rakás télen csak játszottam a szobában befűt-áh, de jó meleg van-gyorsan kihűl-didereg-befűt című körjátékot, amiben gyakran felmerült körkérdésként, hogy "Tenni kéne má' valamit neem, wazze?!?!" Idén télen elég lett a játékból. Konvektort lecserélni más fűtési megoldásra nem épp kényelmes és pénztárcabarát megoldás :U. Más lehetőség kellett. Szoba három fala szigetelt, egyéb helyiségek által és északi oldalról polisztirol lappal (lsd. még: Hungarocell, Nikecell - kinek hogyan tetszik).

    Folytatás...

    r-chee 13 éve 24

  • 2010.12.18 reggel, 40cm-es hó...

    Zala megye, Letenye

    Éjjel fél 1-kor még csak alig volt egy kis vékony hóréteg az utakon, reggelre viszont bedurvult a helyzet:

    (A fényképezőgép órája nincs még visszaállítva.)

    Ahhoz képest, hogy max. 15-25 cm havat jósoltak, lett belőle 30-40cm... Az udvaron, két ház között élmény lesz ellapátolni a havat, hogy autóval ki lehessen járni. Persze addig nem érdemes, míg el nem tolják az utcán a havat.
    Ma jöttek volna többen fenyőfáért, de alig látszank ki a hóból, és különben is odáig, kb. 50m hosszan a f@szom fogja elszórni a havat :).

    Hogy elolvad-e Karácsonyig? Tavaly dec. 19.-én szombaton 30cm hó szakadt le disznótor közben, vasárnap reggel 8-kor -18 fok hideg volt, huszonharmadikán pedig +14 fok és nuku hó...

    Update: Legszükségesebb helyeken hószórás megvan. Szerencsére félig-meddig porhó, könnyű szórni (csak a szél ne fújjon). Ha kicsit megenyhül az idő, össze is esik. Jól saccoltam reggel a hóvastagságot:

    Folytatás...

    r-chee 13 éve 23

  • Felmérés: Ki hol tartja a számítógépét?

    Felmérés. >> Jelöljétek be, Ti hol tartjátok a számítógépeteket. "Egyéb helyen" lehetőség esetén írd le ide, hogy hol és hogyan.

    Update: Két hét elteltével (12.31) az állás:

    • Földön/földközelben jobb oldalt: 57 fő (29,69%)
    • Földön/földközelben bal oldalt: 47 fő (24,48%)
    • Számítógép asztalon jobb oldalt: 40 fő (20,83%)
    • Egyéb helyen: 29 fő (15,10%)
    • Számítógép asztalon bal oldalt: 19 fő (9,90%)

    Szavazott: 192 fő

    Tehát az eddig válaszolt emberek többsége földön (szőnyeg, padló, parketta, sz.gép asztal alsó szintje stb) tartja a PC-jét, őket követik a gépüket a sz.gép asztal jobb kéz felőli oldalán tartók, majd következnek az egyéb helyet megjelölők, akik az asztal közepén, széken, kis asztalon, TV alatt/mellett HTPC-ként, padláson, neadjisten pincében vagy szekrényben tartják a masinájukat :D. A sor végét a sz.gép asztal bal oldalának hívei zárják.
    Egy biztos, én nem tartanám földközelben (nem, nem viszem el a Mars-ra :D) a gépet, nem szeretem, ha gyorsan beporosodik.

    r-chee 13 éve 37

  • Meghalt Leslie Nielsen

    Szomorúan olvastam, hogy meghalt Leslie Nielsen. Jó színész volt, sok filmben megnevette az embert a karaktereivel.

    Nyugodjon békében!

    R.I.P

    r-chee 13 éve 44

  • HD4890 Vapor-X H2O project v1.0

    Régóta filóztam rajta, hogy kéne a Sapphire HD4890 Vapor-X videokártyámra vízhűtés.
    Két okom is volt rá: a gyári hűtés ventillátorának nem kicsi zaja, és - a fő ok, - egy gyári hiba.

    No de szépen sorjában.

    Előzmények:

    Mint világszerte sokan, én is sikeresen belefutottam egy gyári hibás HD4890 Vapor-X VGA-ba. Ez a hiba pedig azt takarja, hogy cold boot-nál (cold boot- gép bekapcsolásával indítás, warm boot pedig az újraindítás) a hűtőventillátor maximális fordulaton pörög, a NYÁK hátlapján világít a piros LED, és a monitor nem kapcsol be. 10 bekapcsolásból 3-4 sikeres.
    Sajnos, mivel leszedtem a gyári hűtőt újrapasztázás céljából, ezért a garanciám ugrott. Sokáig rémálom volt a gépindítás. Agyaltam a hiba okán és a megoldáson.

    Véletlenül rájöttem, hogy ha NYÁK-ról le van húzva a VGA ventillátora, tízből tízszer hibátlanul indul a gép, POST folyamat, boot is sikeresen lezajlik, s indul a Windows. Gyorsan jött is az ötlet, s elvágtam a venti csatlakozóján a föld kábelt az öt érből, s egy, az előlapra szerelt kapcsolóra kötöttem. Így gép bekapcsolása után egy pillanattal rövidre zártam az áramkört, és gép is hibátlanul indult, s VGA ventillátora is rendben üzemelt. Igen ám, csak mikor elfelejttem felnyomni a kapcsolót, a videokártya GPU hűtés nélkül felment 110 fok fölé és vagy kikapcsolt a gép, vagy újraindult. Előfordult párszor.

    Folytatás...

    r-chee 13 éve 5

  • Pályaszerkesztőt a BF: Bad Company 2-höz !!

    Írjátok alá minél többen eme petíciót, melyben pályaszerkesztő programot kérünk a DICE-tól a Bad Company 2-höz: LINK (youtube.com-on: LINK).
    Elsődleges cél a pályaszerkesztő program kiadása a DICE részéről, másodlagos cél pedig, hogy érezzék, nyugtalan a BC2 játékos közösség, unjuk a jelenlegi mapokat, s ha pályaszerkesztőt nem is kapunk most, adjanak ki VALÓBAN ÚJ pályákat, illetve későbbi játékiaknál kiemelten figyeljenek oda a pályaszerkesztő program(csomag) fontosságára.

    r-chee 14 éve 2

  • BF: Bad Company 2 PH!-s játékosnévsor + multiplayer és egyéb infók

    Battlefield: Bad Company 2 árak:

    CD Galaxis
    Gamesoft.hu
    PC Dome
    Gépigény

    Az írás folyamatosan frissül! [Utolsó frissítés: 2012.01.08 - Játékoslista frissítése]

    Tekerj lejjebb is!

    Kezdésnek egy lista, ami a Battlefield: Bad Company 2 topikban többé-kevésbé aktív, Bad Company 2 multival PC-n játszó, PROHARDVER!-es felhasználók névsora.
    Első a game nick, második a fórumos felhasználónév, ha az nem egyezik a game nick-kel.
    Nevek (aki hibát észlel a nevében, ill. változás állt elő azzal kapcsolatban, szóljon, kijavítom):

    Folytatás...

    r-chee 14 éve 279

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.