2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ceruzaelemek: fejlődtek az elmúlt 10-12 évben?

    Aljas leszek, lelövöm: nem sokat.

    Egy mostanában sokat használt Psion Series 3a segített a tesztben felmérésben, elég kiegyensúlyozott körülmények között igénybe véve: jellemzően játék/fileszerkesztés (~40 mAh) vagy egyszerű bekapcsolt készenléti képernyő (~25 mAh) fogyasztott. Lemezre írást inkább hanyagoltam, sokat ugyan nem befolyásolt volna.

    Panasonic Alkaline power: 1895 mAh után szólt a Psion hogy merülés van, és egészen 2206 mAh-ig hagyta magát kínozni. Nagyjából ennyit vártam tőle.
    Árgép szerinti legalacsonyabb ár: 345ft/4db.

    Energizer Ultimate Lithium: Kissé melldöngetősebb a design, a tömege meg érezhetően kisebb, ezért 3000mAh környékén már kezdtem csodálkozni. 3466-nál nyögte be hogy fogyóban a nafta, a Panasonic után itt is 15% körüli tartalékban reménykedtem, de 3505 mAh jött ki csak belőle. Azért szép.
    Árgép szerinti legalacsonyabb ár: 760ft/4db.

    Panasonic Evoia: Eléggé nagyképű elnevezést kapott (nyilván szándékos az áthallás az "evolúció" szóra), pláne annak fényében, hogy 1995 mAh kivette belőle a szusz nagyját, 2178 meg az egészet.
    Árgép szerinti legalacsonyabb ár: 1016ft/4db.

    Folytatás...

    Pdaw 13 éve 6

  • Morális probléma

    Igen, jó dolog az ha van Eneloop akkuja mindenkinek, rajta vagyok az ügyön rendesen. Veszik is szépen, nem panaszkodom, igaz mindig is az alacsony ár - sok ügyfél kombót részesítettem előnyben, valahogy erre álltam be.
    Néha azonban kis fejfájással jár az ügymenet, de nem a vevőkkel van ám baj, ó nem.
    Legyen egy egyszerű kronológiai vázlat a történtekről, a jobb érthetőség kedvéért:

    - Január 7: Kedvenc nagykeremtől (~800km) megrendeltem kb. 200e ft értékű terméket, ki is fizettem azonnal ahogy szoktuk.
    - Január 11-12: Egyre több vevőmnek ígérgettem hogy itt lesz a motyó pillanatokon belül, türelem (2-3 napos szállítási idő volt a jellemző korábban)
    - Január 15: A vevők türelmetlenek, de senki nem gyanakvó/fenyegető, pedig van aki már fizetett is nekem. Én elég jól viselem a szitut, mert igaz Kínából és kisebb értékben, de volt hogy 35 napig utazott az áru.
    - Január 19: Kissé feszült vagyok. A rendelésem kapott egy "Tracking numbert", mely neten lekérdezve fázisonkénti bontásban tájékoztat a küldemény hollétéről: nos, hetedike óta a feladási helyet mutatja, írjunk hát a logisztikai cég itteni és ottani irodájának is.
    - Január 20: Jönnek a válaszok, "nálunk ilyen nincs..." - alapvetően nyugodt arcnak tartanak, de most jól esne egy karton vidámcigi. Írtam hát a kedvenc nagykeremnek is, "biztosan feladtátok?"
    - Január 21: Gyorsválasz, "Kivizsgáljuk."

    Folytatás...

    Pdaw 13 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.