2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Öt örök örömöm

    Nyáron menjen az ember üdülni, kikapcsolódni, kirándulni, koncertre - vagy kösse össze ezeket, és fesztiválozhat is. Én így tettem és mondhatom igazán kellemes nyaram volt, az a másfél óra amire emlékszem igazán remek volt.
    Na de komolyan: kerékpározás Tata környékén, Győrből Nickelsdorfba, a Bakonyban, az Alföldön, Dél-Szlovákiában, a Dunakanyarban. Jóféle esküvő 33 fokban majd ősz elején szüreti napok Kismarján. Gyalogos akciók a Közép-Tisza mentén, a debreceni Nagyerdőben (írja már meg valaki hogy ez kis- vagy nagybetűs?). Élményfürdő Hajdúszoboszlón és Debrecenben - előbbi enyhén csuklós állapotban. Végül Szentiváni napok Győrszentivánon, és kedvenceim kedvence: Rockmaraton Pécsett.
    Ha nem érdekelnek a koncertek, akkor is érdemes elmenni röhögni néhány napot.
    Félezer részeg rocker este egy kupacban elég vigyori látvány tud lenni, de a másnap reggel mindent visz, besza-behu. 2006 óta vagyok törzsvendég, azóta egy arc minden reggel azt üvöltözi a sátrak között, hogy "Hol van a Pokolgép kazettám?". A kép szürreális, a sátrakból teljesen véletlenszerű hogy éppen fej vagy láb lóg-e ki, néha mindkettő. Szerteszét hevernek Akelás pólók a földön lassan de ütemesen lélegezve, a hozzá tartozó fejek és végtagok néha egy-egy vakarás vagy légyhajszolás erejéig épp csak megmoccannak, majd amikor sokadik kísérletre végre feltápászkodnak, még mindig tök egyformák a rájuk tapadt szalmától.

    Folytatás...

    Pdaw 13 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.