- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pdaw
csendes tag
Hardveraprós bejelentkezések voltak azok nagyrészt. És olyankor elég ritkán nézek rá az értesítési területre.
Nem lesz videó, nem tudnék normális minőséget produkálni. A youtube-on van fent pár.
A windowshoz nincs sok közük a Psionoknak (többnyire), a symbian elődjének tekinthetők inkább. Csak akkoriban még tök ütősnek számított ez a rendszer.
-
bcbeci
csendes tag
Az hogy miért nem megy egy szintnél lejjebb a fogyasztás, annak számos oka lehet. Hiába viszed le a CPU órajelét a minimumra, egyéb áramkörök is működnek a gépezetben, a kijelzőről nem is beszélve.
-
deja vu
addikt
Elnézést, hogy hozzá mertem szólni a blogodhoz, máskor ez nem fog előfordulni. Manapság még válaszolni sem divat.
-
deja vu
addikt
Szia!
Erre lehet telepíteni programokat? Ezen nem is windows mobile fut ügye? Ez még gondolom az előtti időkből való pda. Csinálhatnál egy videós tesztet, hogy mit tud, unikum lenne az biztos. Motorola megvette őket nem? Egyébként vagy 10 éve nem láttam ilyen cuccot, de akkor is jó hogyha egyet egyet. Inkább Hp ipaq, Eten, Qtek, Palm, akkor még HTC átcímkézve x,y néven, ilyen pda-k voltak szerintem ismertebbek régebben. A psionnak nem nagyon mehetett a szekér, bár nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest