2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Belépő kategóriás laptop a ringben: Lenovo IdeaPad 300-15IBR

    Lassan október eleje lesz és bár messzinek tűnik az iskolakezdés sokszor él bennem az kép amikor egy nagymama az utolsó vasárnap vette meg a tanszereket kis unokájának. Ez az érzés ragadott meg amikor arra gondoltam ma ha alig van valakinek pénze és hitelt se szeretne felvenni csak újban és magyar garanciával szeretne venni gépet mire juthat egy abszolút belépőkategóriás laptoppal.
    Először talán a boltokat érdemes szemügyre venni. Élőben számos helyre el lehet menni és százezer forint alatt nagyjából ugyanazt kapja többé kevésbé az ember. Ezért természetesen a közel százezer forintos ajánlatokat kapunk. Amennyiben félig vakon választunk és az internetes webshopokat keressük fel ennél jóval olcsóbban már hetvenezer forint alatt is találhatunk laptopot. Bár tény hogy számos megkötéssel. El kell felejtenünk a magyar nyelvű billentyűzet kiosztást és felesleges álmodoznunk egy előre telepített Windows 10-ről is ami teljesen jogtisztán járna a gépünkhöz sőt
    bizonyos modelleknél az optikai lemez olvasót is elfelejthetjük. De akkor valójában mit is kapunk hatvanötezerért ha a legalsó polcról választunk magunknak?

    Folytatás...

    Paulo5577 8 éve 30

  • SBH50 TESZT:Több mint headset

    Bevezetés

    Napjainkban sokan felteszik azt a kérdést, hogy mi szükség van headsetre, okos órára vagy a telefon mellett más műszaki eszközre. Az olcsó tabletek világát is élve rájövünk, hogy egy eszköz sok esetben nem elég. Elég csak arra gondolni, hogy senki se szeret több száz oldalas könyvet mobiltelefonon olvasni, vagy photoshopot fejleszteni táblagépen. Véleményem szerint a céleszközöké a jövő. Nem hiába válik egyre inkább fontosabbá a gyors és leegyszerűsített kommunikáció, ami minden szegmenst meg fog változtatni. Ezért szeretnék nektek írni egy olyan headsetről, amely árérték arányban is megállja a helyét a versenytársaival szemben. Ráadásul kis mértékben túlmutat a headset fogalmán. Az általam választott: Sony SBH50.

    Miért döntöttem mellette?

    Folytatás...

    Paulo5577 9 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.