2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A TEK járőrözik...

    Alakul ez.

    Pár Gondolat 3 éve 39

  • Kutyabérlés - Kijárási tilalom!

    Nos, a kép mindent elmond, amit ebben a cikkben akartam közölni. :R

    Pár Gondolat 3 éve 0

  • A "köcsög szemét" ellenőrök !!!

    Nos, rengeteg a facebook csoportokban a habzó szájú, billentyűzetet verő, rángatózó személy, mikor ellenőrökről van szó. Jelentős részben hatalmas az összefogás az ellenőrök ellen. A legkomolyabb általános ütőkártyák a következők:

    "leütném ha en nekem szót vón ijet"
    "na majdén megmondom oszt"
    "velem is - nekem is ez volt hallatlan felvagyook háborogva"
    "pusztújon íhen mind az@@@"

    Megfigyeléseim szerint ezek az általános kiindulási és folytatási alapok is, ezekben a roppan ízes, kellemes, informatív, hasznos és csodálatos online interakciókban. Viszont legyünk reálisak! Ez nem a valóság, mindössze az unatkozó, gyengébb képességű, primitívebb életformák időtöltési formája.

    Folytatás...

    Pár Gondolat 3 éve 73

  • Mikulás - Kijárási tilalom 2020

    Láttam egy csoportban egy képet, amin a mikulás szerepel és ugye, hogy 20:00-tól 05:00-ig kijárási tilalom, korlátozás van. Nyilván jópofa, nyilván bele lehet kötni ebbe is több ponton, de nekem a következő gondolatmenet jutott eszembe erről.

    Nos, van a gyerek, aki ugye nem tud semmit, csak azt, amit a szüleitől kap ismeretet... Élete első x éve azzal telik, hogy hazudnak neki a szülők hatalmas hülyeségeket. A teljesség igénye nélkül: "Éjjel jön a mikulás, télapó, hozza az ajándékokat" vagy " Elvisz a rézfaszú bagoly" esetleg "a gólya hozza a gyerekeket" stb.

    Ez csak szerintem nincs rendben így? Tehát hogy gyakorlatilag az első dolog, amit átadunk a gyermeknek, az a hazugság. Mikor a gyerek rájön, ez nem így van, effektív mivel szembesülhet, ha tud gondolkodni ezen évek ellenére? "Egész életemben hülyének néztek, a szüleim átvertek... Innentől kiben bízhatok vajon?"

    És eközben csodálkozunk, hogy ( ide gondolj, amit akarsz, meg ide is, esetleg ide is ) ember van. Csak az én meglátásom az, hogy ez nagyon nincs rendben, elavult, primitív dolog?

    Folytatás...

    Pár Gondolat 3 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.