2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Huawei G300 okosítás, root egyéb.

    Aki eljut oda, hogy időt szán a telefon szoftverének babrálására, legyen már annyira önálló, hogy minimális gondolkodással és utánaolvasással megpróbálja megtalálni a problémájára a választ, mielőtt ész nélkül elkezd szenvedni, hogy ez vagy az nem megy.

    A keresőszavak statisztikái alapján elsőként megemlékeznék a sokakat érintő problémáról, ami nem más, mint a halk csengőhang. Ez szoftveres probléma, nem a hardverben kell keresni a hibát, általában a B882 és B884 verzióknál jelentkezik a probléma (szoftververzió ellenőrzése: Beállítások/A telefonról menüpont alatt a Build-szám mutatja meg). Szerencsére van javítás, nem kell hozzá más, mint egy WiFi hálózat, és a telefonon belül el tudjuk végezni az update-et (az előbb említett menüpontnál a frissítés opciót kell keresni). Aki a legfrissebb megoldást akarja, az lejjebb az ICS szekcióban keresse a frissítést.

    A frissebb Gingerbread szoftvereknél sajnos jelentkezhet a halk mikrofon probléma, amikor is a mikrofon telefonhívás közben gyenge, a beszélgetőpartner panaszkodhat a hangerőre. Ez szintúgy szoftverhiba, ugyanis ha kihangosíthatjuk beszédhívás közben a telefont, akkor rendben lesz a hangerő.

    Folytatás...

    palaticzky 11 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.