2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Fail fail fail...Hát ez eléggé WTF?!

    Elmesélem milyen különös, ám de kellemetlen élményben volt részem néhány napig. A következő történt…

    Itthon a PC-m csak jelszóval lehetett használni. Egyik délután elutasította a jelszavam. Amikor már harmadjára írtam be és ismét rossznak titulálta a windows, már kezdtem gyanakodni, hogy valami nem stimmel. Negyedjére aztán beengedett, így pár órára annyiban is hagytam a dolgot. Este aztán történt egy program hiba, nevezetesen leállt a Media Player Classic filmnézés közben. Nem csináltam nagy ügyet belőle, el indítottam újra a filmet, majd oda vezéreltem ahoz a részhez a csúszkát ahol jártam. Pár perc sem telt el és a hiba megismétlődött. Ekkor döntöttem egy restart mellett. Restart után a login képernyőn azonban ismét abba ütköztem, hogy a jelszavam nem fogadta el a windows. Ezúttal azonban menthetetlennek bizonyúlt a helyzet az, legalábbis kb az 50. próbálkozás után feladtam. Hogy ez miért és hogyan történt a mai napig nem tudom. Előszőr arra gyanakodtam, hogy feltört valaki, de aztán eszembe jutott, hogy előző alkalommal is ezt csinálta loginnál a gép s ezt az ötletet elvetettem. Nem volt más hátra, windows re-install lett a cél, de itt ismét csak fail fogadott. amikor felpörgött a lemez a következő feliratot kaptam : „The file is possibly corrupt.

    Folytatás...

    Obama Beach 14 éve 16

  • Wings of Prey...Jajj de jó! Vagy mégsem? 1. Rész

    A kezdetek

    2001-et írunk. A repülőgép szimulátorok között feltűnt egy játék. A neve: IL 2 Sturmovik. Grafikájával, játékmenetével sok újdonságot hozott ezen műfaj kedvelőinek. Ennek nem kevesebb mint kilenc éve immár, azóta volt pár IL-2 kiadás /Ace Expansion Pack, Pacific Fighters, 1946/ de a mai napig a legsikeresebbnek az IL2 Sturmovik: Forgotten Battles tekinthető. 2009-ben aztán megjelent az IL2 Birds of Prey nevű gamma, mely csak Xbox-on volt elérhető, ennek PC-s átirata pedig a Wings of Prey.

    Forgotten Battles

    Nézzük miből élünk!

    A játék alapjában véve nem mondható rossznak, de sajnos vannak benne olyan dolgok, amik nem teszik teljessé a játékélményt. Ilyen például a billentyűzet egér kombó használata, vagy a játékvezérlők kezelése. Cockpit nézetből a játék egész jól irányítható billentyűzettel és egérrel, de külső nézetben meggyűlhet a baja a felhasználónak a kamera mozgással.

    Folytatás...

    Obama Beach 14 éve 0

  • A nem túl nagy, de vissza térés....

    Üdv mindenkinek! Jó pár hónap után ismét fellelhető vagyok itt és hamarosan újra írni fogok, ami remélem fog tetszeni a nagyérdeműnek! :)

    Obama Beach 14 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.