2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows Phone 8s by HTC érdekességek, amit jó, ha tudsz

    Dolgok, amiket jó, ha tudsz, esetleg akkor, ha ilyen készüléket tervezel magadnak.

    Első, és legfontosabb:

    Tárhely, bővítés:

    A telefon belső, NAND memóriája, sajnos, csak 4GB-os, ergo alapból 3,61GB áll rendelkezésre, ebből a rendszer 1,92GB. Ebből aztán rengeteg gond adódik, mert 7-8 alkalmazás, e-mail\facebook szinkronizálás, esetleg egy kisebb térkép, és a telefon már hisztizik is mert 100mb alatt van (az ideális 180mb plusz a fentartott hely), ezért is vettem fel a kapcsolatot a Microsoft-tal, és kaptam a következő tanácsokat, amíg megérkezik a frissítés. (Igen, ígértek frissítést, amely megoldja az SD-re telepítést, de addig marad a következő:) Az első amit ajánlottak, 1-2 újraindítás, majd a Shrink Storage alkalmazás, ami, meg kell hogy mondjam, valóban működött 96mb-ból pofásan csinált 128mb-ot cirka 4 perc alatt. A következő, amit magam találtam, a Storage Cleaner hasonló működési elv.

    Folytatás...

    Nikolaidc 11 éve 2

  • Sony Ericsson Windows Phone 7 teszt!

    FÉNYKÉPEK A CIKK VÉGÉN LETÖLTHETŐEK

    Bevezető, tartozékok

    2010-et írunk, a Sony Ericsson (úgy néz ki egyenlőre) partner lesz a Windows Phone gyártásában, elkezdődik a Windows Phone hajsza, a gyártók igyekeznek nagyot dobni a MWC 2011-re, és ettől az akkori Sony Ericsson sem áll el, folyamatosan szivárognak a képek a prototípusról, de senki sem tudja, hogy végül bejelentik, vagy törlik, és a Sony Ericsson végleg helyet foglal-e az Android asztalánál.
    Végül a gyártó eltörölte, de előtte legyártottak belőle 7 darabot, mindegyiket másra optimalizálva. Az első példányt, V1-nek nevezték el, ez volt a legkezdetlegesebb [kamera, hangszóró, qwerty, gombok nélkül], majd V2, V3, V4, V5 (ez a verzió is volt a kezemben, ezen még Windows Mobile 6.9-et írt a rendszerinfóba, sajnos ez lett a vége, bejelentkeztem a Windows Live-ba, és többet nem kapcsolt be) V6 (erről szól a cikk, ez teljes értékű hardvert kapott, és a rendszer is véglegeshez közeli), V7 (az utolsó, gyűjtői darab, NoDo rendszerrel, 300€-ért kelt el). Régi mobilos barátomtól sikerült vennem, a 300€-hoz képest szinte ingyen, tartozékokak a gyártó sem biztosított hozzá, így egy árva töltőt kaptam csak, és az akkumlátorát ami egy 1500mAh-es, X10i-ből megismert BST-41.

    Külső

    Folytatás...

    Nikolaidc 11 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.