2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kövületkezelés: Pleomax K-300

    A sárkányok korában, azaz a Dragon Age megjelenésekor tartott IT szakkiállítás idején, (2009-ben) kénytelen voltam beújítani valami billentyűzetet, mert a korábban általam nagyra tartott Genius Ergomedia 700 w billentyűje nem bírta tovább a hajtást, az annak utódjánul szánt Microsoft Fapad 1700Ft version by "Mert hülye azért nem vagyok" pedig nem tüntette fel a billentyűkön az Alt GR-rel előcsalogatható karaktereket..

    Gondoltam, valami gyors, ideiglenes megoldás meg fog felelni, amíg körülnézek a piacon és kiválasztom társamat és segítőmet a kalandok és kommentek világába. Mivel nejem is velem tartott a kiállításra, hamar megszületett a nagyon-nagyon szűk választékból a döntés, ugyanis a Pleomax a vásárlóinak ajándékba adott valami kék szatyrot is, és "az a szatyor kell!" érv el is döntötte a kérdést... Kicsengettem érte (meg az ajándék szatyorért, Pleomax feliratú bögréért és a családi béke kedvéért) 4000 forintot.

    Folytatás...

    ncsicso 9 éve 0

  • Fekete Péntek - Mit sóztak rám?

    Kissé váratlanul zuhant rám az EMAG Fekete Péntekje, és mivel szerettük volna lecserélni a kínai ésszel felvértezett tabletünket, gyors döntés alapján egy ASUS Transformer Pad TF103CX-1A009A tabletet vettünk.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 69

  • A szakértelem vonzóvá tesz?

    Öt perc alatt kétszer láttam az Ex...t műszaki bolt ajánlatát: "A szakértelem vonzóvá tesz!"

    Néhány hónapja bent voltam a szóban forgó boltban, a Lurdy házban. Arrafelé volt dolgon, és már akkor felmerült az igény egy gigabites routerre. Bementem, körülnéztem. Jön az eladó, ajánlja a segítségét. Mondom, mi érdekel. Kapásból elémtárt vagy három különféle gigabites routert. Apró bibi, hogy a legolcsóbb is 35 körül volt. Mondom, valami olcsóbbra gondoltam, max 15-ért, pl. a TP-Link WR1043ND érdekelne. Hát az most nincs, mondta a fickó, de az is 22 körül szokott lenni. Ne mondja már, hiszen 12-13 körül már be lehet szerezni pl. a PCX-nél. Na erre kissé megemelte a hangját, hogy neki ne mondjam a PCX-et, mert azok áfacsalók. Jó, megnézi, mennyi is lenne pontosan. Gépből, számolva mondott egy közel 18 ezer forintos árat. Mondom, az Iponnál is 13 alatt van. Azok is áfacsalók! Az egész pc-piac tele van áfacsalóval! Na, mondom magamban, magukkal nem kötök üzletet...

    Folytatás...

    ncsicso 9 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.