Hirdetés

2021. április 23., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Üzletszabályzat !

  1. GARANCIA!
  1.1. AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
  1.1.1. Kivéve, ha erre vonatkozólag másképp meg nem egyezünk, vagy van a terméknek hivatalos garanciája! LÁSD: 1-es pont többi bekezdése!
  1.2. Elektronikai termékekre, ha nincs saját garanciája, 3 nap próbagaranciát vállalok. Ezután nem foglalkozom többet a termékkel!!! A 3 nap alatt csak és kizárólag ugyanolyan állapotban tudom visszavenni a terméket, mint ahogy azt átadtam. Tehát amennyiben a hibajelenség nem "általam generált", akkor nem veszem vissza! Természetesen ez mind megbeszélés tárgya!
  1.3. Minden nem elektronikai termékemre nem vállalok garanciát! PL.: Állólámpa, polc, kávésbögre, szék, (használt)óvszer...stb-stb-stb... :DDD

  Folytatás...

  MorphBCS 9 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.