2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • troll vs nexuiz

    Sokat kapom az arcomba, hogy miért trollkodom. A helyzet azonban az, hogy nem trollkodok tudomásom szerint, egyszerűen csak nem vagyok annyira optimista, mint az átlagember, és amikor beleharapok egy kerítésbe, akkor nem a kolbászt érzem, hanem a fémes ízt, ami a kerítés anyagából eredeztethető.
    Mostanában néha felnézek gamepod-ra is, ahol néha meglepően értelmes híreket lehet olvasni. A „meglepőt” azért raknám ide, mivel a legtöbb game orientált oldalon sajnos szakbarbárok írnak, és ha megnézzük például, hogy egy gamestar vagy egy pcguru online verzióján milyen híreket olvashatunk, akkor ökölbe szorulhat az olvasó keze, amikor bele gondol, hogy „ezek” pénzt kapnak, ez a munkájuk szerencsétleneknek. Volt már olyan, hogy közöltem kommentben, hogy a gyorsan leközölt red orchestrás hírben, körülbelül egy tény sem igaz, és jobb lenne, ha több időt fordítanának a munkájukra. Nyílván szó nélkül törölték a hozzászólást. No de kanyarodjunk vissza a nexuizos hírhez, ahol el mertem hinteni, hogy konkrétan egy semmire se való játékot jelentett meg az illfonic csapata, és valószínűleg, a következő játékuk sem fogja megütni a szintet.

    Folytatás...

    mdv 11 éve 2

  • egyél medvénél - warsow

    Üdv mindenkinek!

    A nickem "medve a maci", sokan ismerhetnek a régi Totalgaming lapcsalád játékmod oldaláról, vagy az internet egyéb eldugottabb sarkaiból. Két hónapja forma sikerült kerítenem egy új vasat magamnak, így elhatároztam hogy egy ilyen lets play / tutorial szerűséget indítanék (főleg mod kategóriában), néha becsúsznának ebbe a tág kategóriába tartozó játékok is, és tutoralok azokhoz a játékokhoz amikkel játszok már jó ideje.
    Sokkal több fantáziát és lehetőséget látok a videóban, és amikor egy pösze gyerek el tudja érni a premium youtube szintet a walkthrough videójaival, akkor valószínűleg én is valahogy én is elérhetek egy bizonyos nézőszámot idővel (kop-kop).

    Voltak már próbálkozásaim, de igazából csak az elmúlt hetekben kaptam rá az ízére. Ennek köszönhetően sikerült elkészítenem nemrégiben egy szinte teljes tesztet az ingyenes Warsow nevű játékhoz harmadmagammal, valamint a múlt héten került fel a Quake Live noob kisegítő videó is. Aki szereti a Quake szerű gyors fps-eket, mindenképpen ajánlanám.

    Folytatás...

    mdv 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.