Hirdetés

2022. december 6., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Milyen processzort vegyek? Mennyi magot használnak a játékok?

  Köszöntöm a kedves olvasókat!

  Ebben a blogban a processzorok, játékok, technológiákról lesz szó. Megnézzük ezek miként viszonyulnak egymáshoz illetve kiderítjük mennyi mag kell valójában egy élvezetes játékhoz.

  Nagyon fontos dolog amit rögtön le is szögeznék. Nincs iskolai végzettségem ebben a témában, tehát amit leírok azt egy olyan embertől olvassátok akinek sok év tapasztalata van a játékokkal, illetve milliónyi tesztnézegetésből. Mint fanatikus írom ezeket a sorokat. Helyeként nem szakmai szavakat használok, hanem az én kútfőmből merített szókincseket.

  Vágjunk is bele...

  A legtöbbet hallott kérdés... Intel vagy AMD? Ugye te is hallottad már? Esetleg úgy, hogy az intel a legjobb; intel nvidia a legjobb; amd nvidia és ehhez hasonlók. Mondhatnám, hogy intel... Vagy mondhatnám, hogy AMD de a válasz nem ilyen egyszerű.

  Menjünk egy kicsit vissza az időben. Úgy 2015 környékére. Az Intel nagyon húzta az igát és sorra versenyeztette a saját processzorait újabbnál újabb processzoraival és azt hittük ennek soha nem lesz vége. Végül elérkezett 2021 január és az AMD átvette a hatalmat minden fronton 4 év leforgása alatt.

  Folytatás...

  M4T4D0R 2 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.