2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hp 620 általános alaplap hiba (a caps lock 5/5 ször villog, és nem bootol be)


    Először mindenki olvassa el figyelmesen ezt a tájékoztatót a HP Support oldalán:

    [link]

    Én az 5/5 ös hibakóddal foglalkoznék, saját tapasztalataimat írom le.

    Nekem van egy Hp 620 as notebookom, egyik napról a másikra nem töltött be, és 5/5-szőr villogott a caps lock. Megijedtem, mert azt hittem ennyi volt a gépnek, 3 napig csak Ubuntut használtam persze live módban. Erre eszembe jutott hogy át kéne nézni rendesen a gépet, mivel egy 500 GB-os notebook winchester nem olcsó.Ránézésre nem látszott semmi. Ekkor az az ötletem támadt hogy a Winchestert át kell tenni egy másik gépbe hogy az működik-e, Mivel a notebook nem ismerte fel akárhogy is próbálkoztam. Nálam egy asztali gépben, sata csatlakozókkal Működött! 3 formázás és 2 újraparticionálás megoldotta a problémát.

    Most már nincs az 5/5 ös hibakód és gyorsabban fut a rendszer mint eddig.

    Nem azt írom hogy mindenkinek ugyan az lesz a problémája mint nekem, de remélem segítettem azoknak, akik ugyan ezzel a problémával küszködnek.

    LQRT 9 éve 3

  • Navon Mizu D402

    Segítséget szeretnék kérni a Navon Mizu D402 esem miatt, ugyanis, mióta lemerült teljesen és felraktam tölteni, nem kapcsolódik be, Még a Boot képernyő se jelenik meg. Hivatalos romot nem találok hozzá, így felteszem a kérdést hogy esetleg valakinek lenne-e, esetleg valaki nem mentette-e le a telefonjáról a romot, és el tudná-e nekem küldeni valahogy?

    a Válaszokat előre is köszönöm

    LQRT 9 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.