Hirdetés

2018. december 18., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Gyógynövények, gyógyszerek és a lobbi (?)

  Az alábbi cikk apropóján nyitom ezt a bejegyzést: több nézőpontból is bemutatja a témát, annak pozitív és negatív oldalával együtt. Érdemes rászánni az időt és végigolvasni.
  Igazságot a füvesembernek!
  Magam is gyakran járok a Bükkben és hébe-hóba még követem is a helyi eseményeket. Néhány éve elég szomorú tapasztalat volt, hogy pl. a Gyógynövénynapok helyet adott az olyan áltudományos/átverős maszlagnak is, mint a biorezonanciás csodatevők, meg aurafotós/látó emberek. Szerencsére ez úgy tűnik, kezd eltűnni onnan és egy valóban hasznos, mindennapi egészséggel összekötött rendezvénnyé válni.
  Ez azért is lényeges, mert az odalátogatók így nagyobb eséllyel tájékozódhatnak a gyógynövények helyes és megfelelő felhasználásairól, valamint azok korlátairól, reális képet kapva. Ami sajnos az internet bugyraiban nem jellemző. Ott a sötétség (na meg az összeesküvések) az úr.

  lev258 7 hónapja 6

 • A tudomány helye, szerepe mai világunkban

  Az Indexen az utóbbi időben több, nívós cikk is megjelent a tudomány mai helyzetével, valamint a hétköznapi emberekkel való viszonyával kapcsolatban.
  A legújabb a Tudományos Akadémia elnökével, Lovász Lászlóval készített interjú, melyben fontos megállapítások, meglátások is szerepelnek.
  Eszmecserére buzdítok mindenkit a témában.
  A hozzászólás előtt javaslom, olvassátok el (a szorgalmasabbak a cikkben szereplő hivatkozásokat is átnézhetik).
  Amit az ember nem ért, attól fél

  lev258 1 éve 84

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.