2019. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Visszatért végre a pH!

  Hiányoltam a tegnapi nap folyamán.

  konikan 2 éve 0

 • HotS én így szeretlek

  Ismerősök ajánlották a Heroes of the Storm-ot, hogy próbáljam ki, menjünk egy pár kört együtt. Tutorial megvan, volt egy vs.AI kör, majd amikor elmentünk egy normál meccsre ez fogadott, mindenki max. szinten volt rajtam kívül :DDD

  A 2. szintű vagyok én.

  konikan 2 éve 5

 • Hermle C400

  Elgondolkodtam kicsit, hogy mióta elkezdtem a szakmában dolgozni honnan indultam, hova tartok. 2 éve, másik cégnél egy NCT 104-en kezdve, majd később másik cégnél másik gépeken, és most itt vagyok, egy a videóban szereplő gép nem basic hanem a "prémiumabb" verzióját kezelem. Engedjetek meg nekem ennyi hiúságot.

  Büszke vagyok magamra, hogy egy ilyet kezelhetek, na! :)

  konikan 2 éve 3

 • Furán érzem magam

  Éjszakás műszak, 13. napom lesz egyhuzamban. Van egy kis időm indulás előtt, és a facebook feldobott egy bejegyzést, amin egy streamer hölgy bejelentette, hogy most indul a streamje. Rákattintva kiderült, hogy a hölgyemény holnap Skóciába utazik, de előtte akar egy streamet tartani aminek a témája a "social eating" lesz.

  Igen, 15 perce azt nézem ahogy egy kisminkelt Angol nő eszik, miközben a chat kérdésekre válaszol. Furán érzem magam, soha nem láttam még ilyen streamet, hova jutottam... :U

  konikan 2 éve 20

 • Főzőcskézem - Sertés sült pikáns ketchuppal

  Boltban járva, vacsora után kutatva láttam meg ezt a Maggi fortélyok port, gondoltam kipróbálom.


  Hozzávalók

  A húst szeletekre vágtam, majd enyhe kloffolás után megforgattam az olívaolajban összekevert szószban, majd 1 órára betettem a hűtőbe.


  1 óra pihenő

  Kb. 1-1,5 óra várokozás ujtán kezdődhet a sütés, kis kókuszzsírban oldalanként 3-5 percet sütve készen is van a dolog, amíg sütöttem raktam be a sütőbe egy kis köretnek valót.


  A köret

  A pikáns ketchup a leírás szerint abban merül ki, hogy a por másik részét kb. 4 evőkanál ketchuppal kell összekeverni, és ennyi.


  Készen lett

  Folytatás...

  konikan 3 éve 12

 • CS:GO lutri kalandjaim - OnlySkins

  Első bejegyzésem lesz ide. Lehetne valami komoly, átgondolt, értelmes dologról írni, vagy valami gyerekes, semmitmondó hülyeséget... Akkor utóbbit.

  Feltételezem a jövőben még sok hasonló ilyen nagyszerű élményem lesz az ilyen sémára építő oldalakon, így dokumentálom ezt a tudatos pénzkidobás a nagyérdemű felé.

  A sztori előzménye az, hogy a G2A-n keresgettem valami játékot, amikor megláttam ezt az oldalt hirdetésként. Megnéztem, és láttam, hogy különböző, általuk összeállított ládát lehetne nyitni. M4-AK láda 2$/open, AWP 3$/open. Gondoltam a hülyének is megéri, hát még nekem, így egy M4 láda melllett tettem le a voksom. Vásárlásnál, ha az ember Paypallel fizet, az a 2$ nem 2 lesz, hanem erre rájön megy egy ún. "Paypal fee", továbbá a nyitás után a skin csak 7 nap várakozás után vehető át.

  Egy szó mint száz, kicsivel több mint 2$-ért, TÁ-DÁ :D

  konikan 3 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.