2019. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Samsung 37ES6100 vs. LG 42LM620S

  Sziasztok!

  Mivel már régóta téma (és sztem az is marad), hogy Samsung vagy LG, ezért leírom a tapasztalataimat. Én bő egy hónapja vagyok tulajdonosa egy 42 colos LG LM620S típusú tv-nek, és nagyjából egy időben vett a bátyám egy 37-es Samsung ES6100-as készüléket. Mivel nagyjából egy árban van a két készülék, és a specifikációk is közel azonosak, asszem pont tökéletes alanyai az összehasonlításnak.
  Előre bocsájtom, hogy a véleményem teljesen szubjektív, egyszerű mezei felhasználó vagyok, komolyabb hozzáértés nélkül.

  Mikor tv vásárlás előtt álltam és pont e két típus között vacilláltam, akkor azért döntöttem az LG mellett, mert 2 collal nagyobb, mint a Samsung, passzív 3d-t kínál és jobban tetszett a dizájn. A méretbeli különbség teljesen objektív dolog, miután tegnap egy 37-es Samsung volt az alany, itt már 5 col volt a difi, ami egyrészt nagyon is szembetűnő (nem gondoltam volna, hogy ilyen "kicsinek" fog tűnni), másrészt viszont innentől kezdve lényegtelen.

  Folytatás...

  kmarci25 6 éve 29

 • Horvátország, Lovran - nyaralás

  Sziasztok!

  Ígértem pár napja itt a fórumban egy kis beszámolót a horvátországi utunkról. Ennek megfelelően ezt most meg is írom, remélem hasznos lesz. :)

  Szóval augusztus 19-24-ig voltunk nyaralni, méghozzá Lovranban. Ha megkeresitek a térképen, akkor Isztrián találjátok, annak is a keleti oldalán, közvetlenül a tengerparton, Opatija (magyar nevén: Abbázia – így talán ismerősebb) után. A szállást a booking.com oldalán foglaltuk, és akkor ez itt a reklám helye :K , ugyanis rendszeresen interneten keresztül foglalunk szállást, belföldre és külföldre egyaránt, mégis ez volt az első alkalom, hogy az említett oldalon kerestünk és találtunk szállást. Pedig őszintén írom, hogy átnyálaztunk jó pár oldalt, meglehetősen sikertelenül, a legtöbb szállás már a kiválasztott időpontban tele volt, így elég karcsúak voltak az ajánlatok. Fontos szempont volt, hogy viszonylag közeli helyre szerettünk volna menni, miután egy régebbi, klíma nélküli autóval mentünk, és szerettünk volna mivel kevesebb időt tölteni a kocsiban izzadással. :D

  Folytatás...

  kmarci25 6 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.