Hirdetés

2020. február 18., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Hard Disk Sentinel Professional még okosabban - ha többen vagyunk, olcsóbb!

  Sziasztok!

  Még 2012 Decemberébe indítottam itt egy "projektet", mégpedig hogy összejöjjünk összesen öten a HD Sentinel Professional-re.
  Az akkori logout blogbejegyzést itt tudjátok el olvasni.
  Na most újra lenne egy ilyen kis projekt, igaz hogy nem nekem kellene, hanem ismerősöm megkért rá hogy nem-e tudok neki is szerezni licencet. Én pedig akkor elvállalom hogy összegyűjtök még 4 embert.

  És akkor jöjjön a lényeg: Családi licenc megrendelése esetén a Pro verzió 12 000ft/5 db licenc. Ha csak 1 licencet vásárolsz akkor 7000ft/1 db.

  Ha összeállunk öten akkor ez azt jelenti hogy 2 400 Ft-ba fog kerülni, fejenként. És ezért az összegért örökös licencet kapunk, ami a későbbiekben is megjelenő verziókra érvényes lesz.

  Fizetés: Úgy gondoltam hogyha összejön a maradék 4 jelentkező, akkor a számlaszámomra átutalják a fejenkénti 2 400 Ft-ot, akkor ezek után én megrendelem a szoftvert, és ha megkaptam akkor e-mailbe, vagy privátba elküldöm a licenceket.

  Jelentkezők:
  1 - jozsi252
  2 - Tim82
  3 - Jim Tonic
  4 - kentucky
  5 - flymi

  jozsi252 4 éve 29

 • Hard Disk Sentinel Professional még okosabban - ha többen vagyunk, olcsóbb!

  Sziasztok!

  Már egy ideje szemezem a Hard Disk Sentinel Professional magyar fejlesztésű merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazással. És nemrég ráakadtam DeFranco kolléga logout-os írására, mégpedig hogy érdemes megvásárolni a Családi licenszet.

  Aki esetleg nem ismerné magát a programot ezen a linken talál róla részletes magyar nyelvű leírást.

  És akkor jöjjön a lényeg: Családi licensz megrendelése esetén a Pro verzió 12 000ft/5 db licensz. Ha csak 1 licensz-et vásárolsz akkor 7000ft/1 db.

  Ha összeállunk 5-en akkor ez azt jelenti hogy 2 400 ft-ba fog kerülni, fejenként. És ezért az összegért örökös licenszet kapunk, ami a későbbiekben is megjelenő verziókra érvényes lesz.

  Fizetés: Úgy gondoltam hogyha összejön a maradék 4 jelentkező, akkor a számlaszámomra átutalják a fejenkénti 2 400 ft-ot, akkor ezek után én megrendelem a szoftvert, és ha megkaptam akkor e-mailbe, vagy privátba elküldöm a licenszeket.

  Jelentkezők
  1 - jozsi252 - OK
  2 - LamerGyuri - OK
  3 - kiborg - OK
  4 - The DJ - OK
  5 - rétisün - OK

  Update: Termék megrendelve, összeg átutalva
  Update1: Kulcsok kiküldve

  Köszönöm :R

  jozsi252 7 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.