Hirdetés

2020. július 9., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Veletech 2019 ?

  Van valakinek bármilyen információja, hogy idén lesz-e?
  Kerestem infókat róla, de semmit nem találtam :(

  II.Démonlord 1 éve 2

 • Akció ???

  Sikerült találnom egy nagyon érdekes akciót.

  A hirdetés szerint az iPon-nál a Kingston SSDNow V300 25%-kal olcsóbb :Y

  Ehhez képest a valóság :F

  II.Démonlord 4 éve 9

 • STAR WARS játék - PC és okostelefon

  A Google ismét alkotott. Egy okostelefon és PC segítségével kipróbálhatjuk milyen a fénykard forgatása, még ha csak virtuálisan is.
  Ha érdekel a játék kattint a linkre!

  JÁTÉK

  u.i.:A telefonod erősen fogd :)

  II.Démonlord 5 éve 0

 • Olaszországi utazás kérdések

  Már jó pár éve szeretnék elmenni Olaszországba. Azon belül is Monza, Modena, Maranello. Úgy döntöttem, hogy bármi is lesz, jövőre el kell mennem.
  Most ehhez szeretnék néhány tanácsot kérni. Talán a legfontosabb, hogy mivel is menjek. Repülő vagy vonat (pl.Interrail bérlet)? Repülővel még soha nem utaztam, illetve ahogy néztem Milánóig tudok és onnan mindenképpen a helyi közlekedés kellene. Másik a szállás kérdése. Mivel van távolság így gondoltam arra, hogy egy-két éjszaka Milánóban és utána meg Modenában.

  Az útitervem kb így nézne ki: 1.-2. nap Monza (illetve egy kis Milánó), 3.-4. nap Modena,Maranello
  A költségkeret nem végleges, de kb.:150 ezer lenne rá.

  Bárkinek van tapasztalata, tanácsa, az ne tartsa magába. Köszönöm.

  II.Démonlord 5 éve 24

 • Windows 10re frissités

  A gép bekapcsolása után egy ilyen kis ablak fogadott

  Meg hivatalosan meg se jelent, de már a MIcrosoft most azt akarja, hogy majd azt használjam :((

  II.Démonlord 5 éve 48

 • Számológépet! Na de milyet?

  Jó ideje nem volt szükségem semmi komolyabb számítás elvégzésére, így tökéletesen megfelelt a telefon vagy bármilyen gép, ami jobban számolt, mint én fejben :D
  Most viszont úgy gondoltam az egyetemre illene beszereznem valami normális gépet. Amikor eldöntöttem, hogy veszek azt gondoltam csak bemegyek egy boltba és kész. Nos ez, így egy jó terv volt, de nem jött össze. Amikor kiderült,hogy mekkora a kínálat kicsit meglepett, így gondoltam kikérem mások véleményét is. Tehát lehet ötleteket adni! Milyen (tudományos) számológépet is vegyen az ember?

  Az eddig két kinézett darab:
  CANON F-789SGA
  CANON X MARK I PRO

  Néhány megjegyzés:
  - 7 ezer forintnál nem szeretnék többet költeni rá
  - többsoros legyen (bár talán ez ilyen árban és felhasználási területnél alap ;) )
  - megbízható legyen (örülnék ha az egyetemi éveket kibírná)
  - a szak, amin tanulok: gazdaságinformatikus

  II.Démonlord 6 éve 20

 • Új Steam logó. Vélemény?

  A sok szögletesítés és csempésítés közt üdítően hat, hogy valami ha megújul nem akar beállni ebbe a sorba. Legalábbis egyelőre ...

  II.Démonlord 6 éve 12

 • A szomorú valóság ...

  Korábban már linkeltem egy videót, melyben az utasok tolják a vonat. A mostani eset viszont kicsit más:
  1. ez most nem egy vonat, hanem egy busz
  2.míg a korább eset Németországban történt, addig a mostani kis hazánkban, Magyarországon :C

  II.Démonlord 6 éve 3

 • 1000

  Bár nem sok értelmét látom, de azért én is beállok azok közé, akik egy bejegyzésben tudatják az olvasókkal, hogy már 1000 napja tagjai az oldalnak. :D

  Tehát akkor:
  Regisztrált:2011-10-01 14:41, azaz 1000 napja - lelkes újonc

  u.i.: Igen, tudom, hogy van már rá egy külön fórum topik.

  II.Démonlord 6 éve 0

 • Áttértem ...

  Már vagy hat éve használom az Opera böngészőt, és szinte az első pillanattól kezdve megszerettem,az olyan apró tulajdonságai miatt, amit más böngészők nem tudtak/tudnak. Sajnos az utóbbi időben viszont egyre több oldalt nem lehet rendesen böngészni vele - ami külön fájó, hogy a PH! oldalain is vannak néha hibák, bár a legtöbbször egy oldalfrissítés megoldja.
  Így elgondolkodtam azon, hogy váltani kéne. De mire? A legelső gondolatom az volt, hogy maradok, csak az új, Blink motoros lesz. Ebből viszont pont azok a dolgok maradtak ki, amik miatt szerettem pl.: egérmozdulat,jegyzetek. Így egyelőre elvetettem, addig, amíg lesz egyszer egy olyan, amibe ezek is visszakerülnek. (Remélem egyszer lesz is.)
  Ekkor eszembe jutott, minek is tegyek fel egy új böngészőt, amikor a gépen van a gyári Internet Explorer és egy korábbi munkám miatt Google Chrome is (lusta voltam utána letörölni).
  Tehát több, mint egy két után újra elkezdtem használni a Google megoldását. Hogy meddig, azt még nem tudom ... , de ha nem jönne be, akkor legfeljebb visszatérek a korábbi állapotra, amikor is volt a gépen Opera (most már kétféle lenne fent), Chrome, Firefox, IE és Safari is :)

  II.Démonlord 6 éve 14

 • M4

  Ezt is megélhettük. Bár nem vagyok budapesti, de szomorúan tapasztaltam, hogy az új metró építése nem éppen úgy halad, ahogy anno eltervezték. Viszont elérkezett a nagy nap ...

  2014 március 28-án reggel 9 órakor átadják az új, M4-es metrót :Y

  Aki szeretné most ráadásul ingyen is kipróbálhatja, hiszem március 28-án 12 órától március 30-án üzemzárásig nem kell jegyet venni a használatához.

  Bár a cikk lehet politikai tartalmú is, nem szeretném ha a kommentek ilyen irányba mennének el. Köszönöm.

  II.Démonlord 6 éve 6

 • Amikor a vicc valóság ...

  Értesítjük tisztel utasainkat,hogy a Szegedről Budapestre* tartó vonat 8 órát késik mert az utasok lassan tolják. Megértésüket köszönjük.

  *Kufsteinből Münchenbe

  II.Démonlord 6 éve 1

 • F1 2014 Jerez teszt 1.nap

  Hivatalosan is elkezdődőtt a 2014-es Forma 1-es világbajnokság.

  Bár a tesztlehetőség korlátozott a csapatok számára így minden lehetőséget érdemes kihasználni, de a mai nap mégse voltak túl aktívak, legalábbis a pályán megtett körök számában. Köszönhető ez annak, hogy több csapat is kisebb nagyobb problémákkal küszködött.
  Az első tesztnap végeredménye:

  1. Kimi Räikkönen - Ferrari 1:27,104 mp (31 kör)
  2. Lewis Hamilton - Mercedes 1:27,820 mp (18 kör)
  3. Valtteri Bottas - Williams 1:30,082 mp (7 kör)
  4. Sergio Pérez - Force India 1:33,161 mp (11 kör)
  5. Jean-Éric Vergne - Toro Rosso 1:36,530 mp (15 kör)
  6. Esteban Gutiérrez - Sauber 1:42,257 mp (7 kör)
  7. Sebastian Vettel - Red Bull idő nélkül (3 kör)
  8. Marcus Ericsson - Caterham idő nélkül (1 kör)

  Ez a nap arra jó volt, hogy legalább megismerjük az idei autók kinézetét* és az új turbó motorok hangját is szokjuk, de az erőviszonyokról még mindig nem lehet semmit tudni. Folytatás holnap ...
  A négynapos teszt végére pedig talán már lehet majd látni egy körülbelüli erősorrendet is.

  * a Marussia csapat még nem mutatta be

  II.Démonlord 6 éve 0

 • Megérkezett

  Tegnap még csak a nevét lehetett tudni, de ma már az autót is bemutatták. A leleplezésnél jelen voltak a Ferrari idei versenyzői Fernando Alonso és Kimi Räikkönen.

  Formáját tekintve mindképpen egyedi a többiekkel szemben (legalábbis a mostanáig bemutatottakhoz képest). Ha felűről vagy szemből nézzük, akkor még nem is olyan szokatlan. Oldalról nézve viszont egyből látszanak a szabályok adta következmények. Mostanra már csak tényleg az a kérdés maradt, hogy ez lesz-e a 2014-es Forma 1-es világbajnokság győztes autója. Hamarosan kiderülhet ...

  További hivatalos képek: Scuderia Ferrari F14 T

  II.Démonlord 6 éve 4

 • Gmail hiba

  A Google levelezőrendszere a Gmail elérhetetlen. Már jó néhány éve használom, de ilyen hibával még soha nem találkoztam. Remélhetőleg hamarosan javítják.

  II.Démonlord 6 éve 8

 • Ferrari F14 T

  Bár a Ferrari idei F1-es autójának leleplezésére még várni kell egy napot a neve már ma kiderült. A rajongók öt lehetőség közül választhatták ki a számukra szimpatikust és szavazhattak rá. A győztes végül az F14 T név lett. Már csak az a kérdés, hogy ez egy világbajnok autó neve vagy sem.

  II.Démonlord 6 éve 8

 • Gépjármű vs. kerékpár vs. gyalogos

  Egy egyszerű kereszteződés, ahol több hónapja nem sikerült még normális megoldást találni. Sopronban még a tavalyi évben elkezdődőt a kerékpáros infrastruktúra fejlesztése. Sajnos ez viszont sok helyen nem sikerült a legjobban.

  Személy szerint én nagyon örültem neki, amikor megtudtam, hogy több helyen lesz a városban kerékpárút. Sajnos amikor elkészült nem voltam már olyan boldog. Az elképzelés jó volt. A kivitelezés, hát ...
  Igazából ami a legnagyobb probléma, hogy egy ilyen (képen) kereszteződésnél miért kell a kerékpárosokat felkényszeríteni a járdára, hogy a gyalogátkelőn a szabályoknak megfelelően áttolja a kerékpárt. Majd ha áttért ismét felszállhat és folytathatja útját. Ami még bosszantóbb, hogy néhány száz méterrel később egy ugyanilyennel szembesül a kerékpárral közlekedő.
  Az akadály valószínűleg az volt, hogy a kereszteződében az autósok nem csak egyenesen hanem jobbra kanyarodva is mehetnek tovább. Igen, de amikor az autós jobbra kanyarodik, akkor van zöld a gyalogosoknak is. Tehát az autósok kanyarodáskor a gyalogosok köz hajt.

  Folytatás...

  II.Démonlord 6 éve 10

 • ACER V3-571G bemutató

  150.000 forint környékén kerestem gépet, tehát nem drágán, de nagy volt a választék ennyiért is.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.