2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Supaplex reboot

    Szóval a teendő, hogy kell gyártani egy alfát, amely tartalmazza azokat a funkciókat, hogy fizetős webes játék legyen. Facebook oldalt kell gyártani, mondjuk az iwipa alkalmazással, hamar megvan, utána belinkelni a visual studioban megszerkesztett játékot, ami nagyon alap, jóformán csak a menürendszert tartalmazza eleinte és beállítani a bankkártyás fizetési lehetőséget. Iwipa szerencsére támogatja a különböző mobil platformok használhatóságát. Beállíthatjuk hogy a 4 platform közül, melyek a támogatottak. Idővel futnia kell az összesen, mivel a mobil szegmenst sokkal elterjedtebben használják. Érdemes egyből az egyiket megneveznünk és egyből arra optimalizálni is, de persze mivel visual studioban készül a progi, így azt bármilyen weblapn meg lehet később osztani, mint a facebook, de lehet saját host is. A facebookot azért is ajánlom, mivel meg lehet adni admin jogokat a felhasználóknak, hogy lássák a weblapot az userek és mindenki könnyen kezelheti és lehet témázni is.
    A beléptető rendszer miatt, javasolt, mivel nem kell a felhasználók adatbázisával foglalkozni és email rendszert építeni.
    A játék grafikai alapokon eleinte tartalmazzon egy bázis helyiséget 3d-ben, nem túl nagyot és itt kiépíteni a játék lehetőségeit, később persze ezt szét lehet osztani, szépítgetni, nem ez a lényeg, hanem az, hogy kiépítsük a játék infrastruktúráját.

    Folytatás...

    Heroes fan 12 éve 249

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.