2018. január 22., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Playstation 4 és Dualshock 4 szokatlan szemszögből

  A PS4 és a DS4 szétszedéséről, tisztításáról, újrapasztázásáról, alkatrészek cseréjéről és esetleges modolásáról.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 3 éve 67

 • Playstation Network olcsóbban

  A játékok árai soha nem voltak éppen kedvezőek, konzolokon a helyzet viszont még kegyetlenebb. Az új generációs gépeknél pedig elég tarthatatlan árak uralkodnak. Ez a bejegyzés egy kiskaput fog bemutatni, hogy hogyan lehetséges mégis valamivel olcsóbban hozzájutni a játékokhoz.

  Figyelem! A módszer törvényessége megkérdőjelezhető, de mindenkit megkérek, hogy ne kezdjünk el róla vitázni. Épp ezért az iromány személyes bejegyzésként kerül ki, nem cikként. Nem több, mint egy érdekesség bemutatása. Mindenkit megkérek (és figyelmeztetek), hogy NE használja, ne próbálja ki és ne buzdítson erre senkit. Nyilván felelősséget sem én sem a ProHardver lapcsalád nem fog vállalni, ha valaki mégis megpróbálja és rosszul sül el. (Nem fog, a figyelmeztetés ellenére is rengetegen használják ki a lehetőséget..)

  A kötelező körök után gondolom sokan már kitalálták, hogy az amerikai adó nélküli árakon vásárlás a cél.

  Folytatás...

  haddent 3 éve 15

 • Playstation 4 egy PC gamer szemével

  A nextgen konzol vásárlással szerintem nem érdemes túl sokáig várni, el kell hagyni a mostani generációt!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 256

 • A PH! és én...

  Ezt a kis bejegyzést csak azért hozom létre, hogy itt nyilván tudjam tartani a fontosabb történéseket velem kapcsolatban. Értelme nem tudom, hogy van-e, egyszer biztos jó lesz visszanézni :K

  PH!ontosabb rangok
  Gondoltam ezt is feljegyzem, már rég óta szemezgettem a "PH!" -val kezdődő rangokkal, azok azért már nem rosszak (nem mintha túl sokat jelentene önmagában, de jól néz ki :DDD ).

  2014.02.14 - PH! addikt lettem (hivatalosan is)

  Egyéni arcképem: Már egy jó ideje nézegettem a lehetőséget és szerettem volna élni vele, de csak 2013 szeptemberében értem el a szükséges követelményeket. Ekkor kértem engedélyt (egyéni elbírálás volt a "sajnálatos esetek" miatt, de végül egyből megkaptam, nem kellett várnom hónapokat :Y ), majd mikor megkaptam elkezdtem keresgélni. Több olyan karakter is volt, aki szóba jöhetett volna, de a többségük foglalt volt, vagy jobban átgondolva mégsem szerettem volna velük azonosulni hosszabb távon semmilyen értelemben. Végül dr. Hannibal Lecter lett a kiválasztott, aki érthetetlen módon még szabad volt :))
  Rövidesen el is készült az arcképem, és 2013-10-16 -án beállításra került:

  Folytatás...

  haddent 4 éve 4

 • Windows 8 - goodbye METRO

  Valószínűleg mára már szinte mindenki látta, ismeri a Windows 8 új felhasználói felületét, a Metro -t. Biztosan vannak, akiknek ez a megvalósult álom, egyszerű átlátható és felhasználóbarátabb, mint a csúny régi Windows UI-k, de még mindig van egy konzervatív réteg, aki nem tud nem megbarátkozni az új külsővel.

  Szerintem senkinek nem lenne semmi kifogása az újítás ellen, ha kikapcsolható lenne és használni lehetne a klasszikus megjelenéssel is az új Windowst. Sokak ezért is nem váltanak, sokak pedig egyszerűen leszólják az eddigi egyébként legjobb Windows kiadást.

  De akkor vágjunk is bele. Feladatunk egyszerű, le kell tölteni egy kis programot amit majd nagyon szeretni fogunk: Ex7forWin8

  Virustotal.com ellenőrzés: 3/47 (possibly unwanted), tehát nem vírus.

  Elég egyértelmű a dolog, szépen meg fog kérni minket a progi, hogy adjunk neki Windows 7 fájlokat. Ez lehet meglévő telepített rendszer is, de szerintem jobb és biztonságosabb megoldás, ha egy Win7 telepítőlemez /Resources/ mappáját tallózuk be neki.

  Folytatás...

  haddent 4 éve 8

 • Mionix Naos 5000

  Az előző egerem 3 év után megadta magát, ezért egy új egeret vettem egy ismeretlen svéd gyártótól.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 18

 • Mire képes egy non-K i7-3770?

  Kiderítem néhány teszttel, hogy mit tud egy ilyen, nem éppen tuningra termett chip.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 5 éve 40

 • Híres-hírhedt HyperThreading

  Cikkem célja, hogy kivesézzük a HT előnyeit, hátrányait, tulajdonságait.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 5 éve 32

 • My little konfig 2013

  Fél év után
  Fél éve PS4 -en játszom, az asztali konfig eladva, laptop HD4000 -el épp elég CS:GO -ra. Hát így állok, nem bánom. Olcsóbban jobb szórakozásra leltem kevesebb idegbajjal. :B

  Fordulat

  Nagyon úgy néz ki, hogy egy időre jegelem a PC - géming témát és áttérek a konzolokra. Ennek számos tényezője és következménye van, legfontosabb, hogy nem akarok idegbajt kapni, csak szórakozni, játszani szeretnék. Elég korrekt kis konfigom van/volt, de még így is számos problémába ütköztem/ütközök folyamatosan. A konzoloktól azt remélem, hogy valóban csak annyit tudnak, amennyit kell, de azt betonbiztosan, bármikor, bárhogy, több éven keresztül.
  A másik fontos tényező a költségek. A PlayStation 4 -et 125.000 Ft -ért rendeltem elő, ennél valószínűleg még többe kerülne csak egy VGA. (Jó kis túlzás, de pl.: anno a GTX670 bizony 120 körül volt).
  A kontrollertől kicsit félek, de remélem szeretni fogom és nem bánom meg a döntésemet. Elvárásaim nem túl nagyok, az említett összegért cserébe szeretnék legalább 3-4 éven keresztül játszani plussz költségek nélkül (játékokat leszámítva persze), élvezhetően, állígatás, drivercsere, frissítés stb stb.. nélkül.

  Aktuális konfig

  Folytatás...

  haddent 5 éve 5

 • iPhone 4S áttekintés

  Megpróbálok minnél több helyre kitérni, tévhiteket eloszlatni, és esetleg újakat alkotni! :)

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 6 éve 62

Hi​r​de​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.