Hirdetés

2022. december 10., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Éves update - (Két hét:) Lenovo g500 és Windows 8.1

  Már két hete szokom az új gépet és az új rendszert. Gondoltam megosztom tapasztalataimat. Persze kitérek a bökkenőkre is.

  Lenovo g500
  Miután összegyűlt a pénzem, durván 1 hónapig érleltem a gondolatot. Már 5 éve áttértem a laptop használatra, így volt pár tapasztalatom. Jöttek a szokásos használtat vagy újat mizériák, meg a tömeges tesztolvasások. Többször betértem a csillogó üzletekbe is, de 1-2 kivételtől eltekintve inkább megbántam.
  Eldöntöttem, hogy csak olyan gépet veszek, amit kiveséznek valamelyik tesztoldalon. A kirakatos boltokat ezzel messze elkerülhettem. A többletmunkáért cserébe 10-20%-ot lehet spórolni. Ezt nem ajánlom, egyszerűen viszi az időt. A használtakról egyszerűen az áruk miatt mondtam le. Bár volt pár kecsegtető ajánlat, de 3 évre terveztem az új használatát, így akadt némi kétségem. A második gépemet használtan vettem és nagyon meg voltam vele elégedve, de az akkor nagyon is jó vétel volt. Maradt a webshop. Először 124e ezerért láttam meg, aztán kis kutatás után már "csak" 113e lett.
  Tulajdonságok:
  - 2 év gari
  1 évig úgyse terveztem bővíteni. A maradék 1-et meg bőven kibírom a friss tapasztalatok alapján. Van g500-as i7-tel is megáldva, így bőven lesz lehetőség.
  - Pentium 2020M és AMD 8570m

  Folytatás...

  gyoroka 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.