2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hivatalosan elköltöztem

    Ez is megtörtént!
    Hivatalosan már máshol lakok mint amit eddig hittem. Alig fél órája tudtam meg, hogy már nem ott lakók ahol eddig laktam, hanem máshol. Hogy hogyan történt ez??? Nem tudom de postás most hozta meg a család új lakcím kártyáit (a régieket le kell adni) mivel változott a hivatalos lakcímünk, a tényleges továbbra is ugyan az mint eddig.
    Eddig a Borsó utca 56 házszám 2. emelet ötös lakásban éltem, mostantól viszont a Borsó utca 56-64 D lépcsőház 2. emelet ötös lakásban van a bejelentett lakcímem.
    Kíváncsi leszek, hogy emiatt milyen gondjaink lesznek mivel itt teljes lesz a káosz emiatt hivatalos ügyintézés során. A legjobb az egészben, hogy az épület tavaly fel lett újítva (30 éves panel ház) ami pont egy éve fejeződött be de még azóta is csak a házszám szerepel a kapuk felett, lépcsőház jelölés nincsen vagyis ha a jövőben már az új hivatalos címre érkezik valami/valaki akkor nem lehet megtalálni emiatt.

    Miért kellett ezt csinálni???

    Gubek-Einste 8 éve 12

  • Meghízott akkumulátor és bank kártyás fizetés

    Tavaly áprilisban vettem egy Samsung Galaxy Trend Plus okostelefont a korábbi LG Optimus One leváltására, magával a készülékkel meg vagyok elégedve, van még rá 11 hónap garanciám (Samsung regisztráció miatt +2 hónap van). Az egyetlen nagy hátránya számomra, az, hogy nem kaptam hozzá headset-et így most az LG-t használom de mivel az LG fekete volt, a Samsung meg fehér így nem illenek egymáshoz de se baj kibírom.
    Az utóbbi időkben észre vettem, hogy a készülék elég gyorsan merül le de ezt be tudtam annak, hogy ha mentem valahova akkor hallgattam az SD kártyán lévő zenéket és elég sokat játszok a Ultimate Jewel játékkal is ami természetesen elég tudja meríteni az akkumulátort. Így aztán nem fordítottam neki különösebb figyelmet.
    Tegnap kora délután dolgom volt és el kellett mennem (hogy mi az nem fontos) de nem volt kedvem zenét hallgatni és utazás közben játszani sem. A telefon fel volt töltve mint mindig, reggel/délelőtt lett levéve a töltőről így teljesen fel volt töltve, elvileg. Amikor várakozás közben megnéztem, hogy mennyi a töltöttség akkor 41% volt, kicsit furcsálltam de nem foglalkoztam vele. Fél órával később aztán már csak 2% volt, na ekkor már tényleg komolyan vettem a helyzetet mivel fél óra alatt null használattal normál esetben nem kellene 41-ről 2-re esnie.

    Folytatás...

    Gubek-Einste 9 éve 14

  • Mit tennél ha... ?

    A játék lényege elég egyszerű:
    Az előtted feltett kérdésre válaszolsz majd te is írsz egyet.

    A kérdés egy adott szituációra/helyzetre/eseményre történő cselekvésről szól, ki mit tenne az adott esetben.

    Válasznak nem fogadható el a "nem tudom". "attól függ" és hasonló válaszok.

    Kérdésnek bármi feltehető a jó ízlés határán belül ami nem sért másokat.

    Akkor kezdjünk is, az első:

    Mit tennél ha halhatatlan lennél?

    Gubek-Einste 10 éve 2167

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.