2022. január 16., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • DOOGEE Turbo DG2014 - Mindenből a közepe

  A Doogee Turbo egy igényesen összerakott, de azért láthatóan kínai telefon, aminek két kártyás kialakítása sokaknak hasznos lehet.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 éve 173

 • CM Storm Devastator Mod. UPDATE #3 Az elkészült Tankegér

  A CM storm egér mod blog befejezése ITT folytatódik.

  Grisák 7 éve 0

 • Modding Blog. CM Storm Devastator Mod.

  Az első benyomásaim a kézhez kapott egérről meglehetősen pozitívak, bár a világítás tesztelésén túl nem igen volt USB-re kötve a szerkezet. Nekem tetszik a viszonylag alacsony építése, mert meglehetősen jól idomul a "fingertip grip" egér fogási módomhoz. Kényelmesek az alacsonyan és a megszokottól kicsit hátrébb elhelyezett oldalsó gombok is, mert nekem sokszor probléma - az említett fogási mód miatt - ezeknek a kezelése.

  Közben készítettem egy vázlatot az egér tervezett front kialakításáról, amin látszanak a "hűtőket" védő lemezek a gyári fordított "V" alakú kivágások helyett, és a lánctalp szerű egérgörgő ötlete.

  Az egér szétszedésekor szembesültem az első, és eddig legbosszantóbb problémával: Az egész felső rész áttetsző műanyagból van, a gyártás egyszerűsítése érdekében. Az eredeti tervem szerinti áttetsző célkereszt motívumon átvilágító LED így nem biztos, hogy megvalósítható, mert egy áttetsző anyagban egy másik áttetsző anyagon való átvilágítás nehezen kivitelezhető, de ötleteim vannak.

  Folytatás...

  Grisák 8 éve 46

 • Storm Devastator. Az egérmodding.

  Régen nyúltam már valami építhető/átalakítható műanyaghoz, így megjött a kedvem a CoolerMaster egér modding kihíváshoz.

  A CM Storm Devastator alapvetően egy játékosokat célzó egér, ezért mindenképp úgy gondoltam, hogy valami játékhoz, vagy ha nem is konkrét játékhoz, de a játékok világához közeli dologhoz legyen köze az egérnek.

  Amikor több időm volt játszani főleg az fps-ek, és különböző harci szerkezet szimulátorok kötöttek le, legyen az a földön vagy a levegőben ( vagy all-in-one BF2 :) ) Ezért volt kézenfekvő, hogy valami harci jármű jelleg felé kezdem el gondolkodni.

  Mostanában pici War Thunder fér bele az időmbe, ezért mindenképp valami haditengerészeti repülős ihletésű egeret akartam készíteni. Valamiért az egér formája sehogy sem emlékeztet bármire is ami a levegőbe emelkedhet, így indultam el a tank vonal felé.

  Az egér:

  Az egér szögletes lapos formája remek alap egy korszerű páncélozott járművet idéző modhoz.

  Folytatás...

  Grisák 8 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.