2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • i900 - túl a barátságon

    Az alábbi bejegyzésben a Samsung Omnia i900 hivatalos magyar verziójával szerzett tapasztalataim írom le pro és kontra. Mivel HTC Universal volt az előző PDA-m ezért ahhoz képest viszonyítom a legtöbb dolgot. A hardver rövid szubjektív véleményezése után igyekszem sok programot tesztelni, hogy fény derüljön a "friss magyar rom" problémáira. Mivel az élmény 1 napos, ezért tévedések előfordulhatnak. Szívesen fogadok tippeket, trükköket, alternatív megoldásokat, kérdéseket a hozzászólásokban. A korrektorok inkább keressenek más célpontot.

    Hardver

    Szegedről utaztam a megjelenés napján a készülékért, amit egy meglepően visszafogott dobozban kaptam meg. Az aksi hazáig bírta a folyamatos használatot kb. 50%-ról indulva.

    Ami először feltűnt, hogy a képernyő "kicsi". Hiába a szélesvászon, a magassága is kisebb, mint az Universalnak. A szélessége pedig ellehetetleníti az ujjal gépelést egy teljes értékű virtuális billentyűzeten, ami egyébként magyarítva is jár a géphez. A Samsung nagyméretű billentyűzete kiváló lenne ujjal gépelésre, ha az ékezetes karaktereket nem 9 oldalról kellene összevadászni. :(

    A képernyő színe és felbontása értelemszerűen messze lemarad a Universaltól, de amíg a Gimp nem jön ki Androidra, addig nem lesz többre szükség.

    Folytatás...

    geddonhun 16 éve 163

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.