2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ?

    Mai nap is érdekes dolog volt. Barátnőmmel találkoztunk, Kuruc-domb alján ahol van a Szent István templom . Ilyen derékszögű "A" alakban van az út, és a derékszögnél lévő padoknál ültem le. Megyek az "A" egyik száránál, másiknál egy srác, messziről normális, pénzes srácnak tűnt, de nem foglalkoztam vele. Pont a mellettem lévő padra ült le, pedig volt még vagy 10 db. Nem foglalkoztam vele, vártam. Tíz perc múlva feláll, és odajön, hogy leülhet-e mellém. Mondtam neki, hogy persze, láttam, hogy a háta kilóg a polóból, szóval mégsem pénzes, de vágtam, hogy nem magyar származású. Nincs előítéletem senkivel szemben sem! Láttam, hogy egy nagy üveg sört iszogat. Elkezdtem vele dumálni, mivel tudtam, hogy valamit akar, és nem akartam "gyanús" lenni. Kérdeztem, hogy helyi-e, mondta, hogy nem, Romániából jött. Kérdeztem, hogy kocsival? Mondta, hogy nem, gyalog (?). Kicsit féltem, hogy valamit akar, de hála istennek jött barátnőm, és el tudtam menni. Még most is azon gondolkodom, vajon mit akart tőlem.

    G92 14 éve 222

  • 3in1

    Elösszőr:

    Én szakadtam rajta. Klikk a képre.

    Másodszor:
    Keresek olyan előadót, ha van, aki drum and bass - reggae keveréket tol.
    Shy FX - On The Run Nem mindegyik száma ilyen.
    Collie Buddz - Blind To You (DnB Remix)
    Collie Buddz - let me know (Badstuff DnB mix)

    Harmadszor:
    Balatonról hazafele jövet Sopron és Kópháza közt kigyulladt, majd felrobbant a buszunk, van egy kupac kép, ha van érdeklődés felteszem őket.

    G92 14 éve 18

  • Ilyen a mai társadalom?

    Sopron mellett élek, nyugis helyen, sokat vagyok a városba, barátnőm is oda tartozik. Lassan féltem elengedni egyedül, teli van a város parasztokkal, beszólnak neki, füttyögetnek, dudálnak, követik. Nem zavarta őket múltkor, hogy kézen fogva sétáltunk, dudáltak meg beszóltak ugyan úgy. Most ettől ők menők, vagy megkönnyebbülnek, vagy ezt élvezik? Szerintem szánalmas..

    Ez még mondjuk, hogy "semmi".

    Ma barátnőmtől megyek a buszomra, Schönherr malom utcából a Kőszegi út aljáig, és egy kisebb rövidítőnek mentem, ami a Schönherr végből a Lehár F. utcának a közepéig elvisz, egy kis rét szerűség. A felénél járok, amikor nem magyar nyelven ordít valaki tőlem 20 méterre, hátranézek, két srác, nagy volt a fű, sokat nem láttam, meg napszemüveg volt rajtam, rajtuk. Pár méter múlva magyarul ordít, hogy megdöglesz, hátranézek, láttam, hogy valami van a kezébe, talán kés. Na ott elkezdtem futni teljes erőmből, mivel volt nálam 30.000Ft, egy LG KP502, egy LG KU990, egy 10.000Ft-s Vans napszemüveg, és egy 10.000Ft-s Tyra sapka, ennél kevesebbért már öltek. A Híd utcai kereszteződésig futottam, úgy hallottam, hogy jönnek utánam, de hála istennek nem. Kicsit pihentem a maradék úton, majd a Kuruczdomb sornál újra futottam a kőszegi úti buszmegállóig.

    Folytatás...

    G92 14 éve 56

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.