2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Miért ilyen sok idő?

    "Miért ilyen sok idő?"Ezt a kérdést az elmúlt hónapokban nagyon sokat hallottam az üzleteimmel kapcsolatban. "Miért ilyen sok idő?" a külföldi árubeszerzés? A válasz egyszerű, rengeteg kezen megy át a termék. Például az én esetemben, ismert beszerzőtől szerzem az árut. csak hát ő sem tud mindent azonnal postázni, van hogy fizetés után 2-3 nappal kerül postára a kívánt termék. Most már a termékek 90%-át légi postával küldik, ami viszont nem gazdaságos hogyha nincs tele a repülő tehát a csomagunk még rostokol pár napot a depoban mire elindulhat kis hazánk felé. Természetesen nem csak Magyarországra jön a gép és újabb egy hét telik el. lassan már 2 hetünk ment el és még mindig semmi. Végre leszáll a gép hazánkban is és elkezdődik a szortírozás, megyék, városok. Ez már a hazai posta dolga amit vajuk be elég lassan végeznek, de végül megérkezik a csomag a 3. hét vége felé. akkor lépek "akcióba' én és már postázom is a terméket a kedves megrendelőnek, aki várhatóan 1-2 napon belül kézhez kapja az árut. (A vámolást szándékosan nem említettem mert ha ugye tovább bonyolítja a dolgokat és ismételten plusz idő.)

    Tehát a leszűrhető tanulság hogy sajnos ezt az időt amit a postázás elvesz valahogy el kell tölteni és türelmesen megvárni a csomagot. Tudom mindenkit érdekel hogy hova tűnik a pénze, mikor kap érte valamit. Sajnos még a teleporrtálás nem működik szóval marad a Posta. :R

    drater 14 éve 6

  • Xbox 360 vásárlás előtt

    Sziasztok. Ez az első bejegyzésem és kíváncsi vagyok a véleményetekre, szóval kommentekre fel.

    Gondoltam írok egy kis bejegyzést hogy mire kell figyelni mostanában xbox 360 vásárlása esetén.
    Első és legfontosabb dolog hogy milyen szándékkal vásárolunk konzolt. Van aki csak azért veszi meg mert az újdonság varázsa vonzza, van aki azért veszi mert hosszabb időre szeretne megbízható konzolt vásárolni. Elsősorban (saját meglátásom) szerint jelen pillanatban az xbox 360 Magyarország 2. számú konzolja a PS2 után. Így egyértelmű hogy sok a csaló ember aki hibás konzolokat árul. Jelen pillanatban a használt konzolokról van szó, nem a boltban megvehető verziókról. Elsősorban ha vásárlásra adjuk a fejünket. mindig keressük a megbízható embereket. Lehetőleg személyesen vegyük át a készüléket és minden esetben teszteljük a működését.
    Most lássuk én személy szerint mit ajánlok egy kezdőnek és egy profibb konzolosnak. Kezdőknek általában az ár nagyon lényeges, ezért elegendő egy joy és egy memória kártya 512/256 Mb. Maximum 20gbos merevlemez is dukálhat hozzá. tehát egy arcade packal érdemes kezdeni. A profiknak már kijárhat a 120/250Gbos merevlemez 1-2 joy esetleg elite pack már ha a pénztárca engedi. A legfontosabb szabály xbox 360 használatnál a konzol vízszintes állapotban való használata. Hiszen tapasztaltabbak tudják hogy a 3 led (RROD) hiba legfőbb okozója az állított konzol.

    Folytatás...

    drater 14 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.